Јас колку што знам има такви примери, ти прај се (па и сите останати) колку сакаш на Тодорчета.
И да че сум заборавувал; никој нема право да биде морално супериорен.
Дај прво кажи за тој членот од Левица и роднината негов од ју тјуб шо биле против другиот државотворен народ угнетен под славомакедонската чизма, и дури сме тука кажи кои се тие од Левица шо земале пари од воени профитери и сл. шо напиша.
Ска иначе за заборавување, по за критика, сеедно од која позиција шом се однесува на корупција.
Тоа шо новата власт се обидува критиката да ја постивети со банално морализирање во последно време е ептен ефтино, ама ете некаде врви, некаде не, битно има разлика и не се сите исти.
Може да си допишеш Том Круз, Волт Дизни, Мендиета, Хитман, Тор и заокружи или нацртај сендвич (ама вегетаријански), имаш многу начини да го направиш ливчето неважечко биди креативен.
Тоа со опцијата не гласам за никого е системски пристап, ете би напишал лазо козарот и би го заокружил, имаме ние наши дејци.
Иначе не сум вегетаријанец да се разбериме, ама глеам ептен во некоја негативна конотација ги стави вегетаријанците и и феминистиките, не знам оти така, шо зулум ти сториле.
Сега еден,потаму боже здравје повеќе. Нека се множат. И не не ни рекоја, напротив тоа било природно и ептен демократско право ова здружувањето и САД го поздравува ваквиот чекор на здружување. Уствари кој ви е крив шо не ве крепат Американците. Знаеш како велат сила бога не моли
Ти не разбираш, се е то заради таа бабичката стара, пример шо се родила и битисувала тука 5-6 декади, ама не научила македонски поради асимилацијата на славомакедонците, поради репресијата, и сега така асимилирана и репресирана кога ќе оди во Штип или Битола на суд или некоја друга државна институција, мора процедурите да бидат на јазикот на асимиларниот и репресиран државотворен автохтон народ од славомакедонската чизма.
Тоа е тој соживот, ама не знајш ти, не си начитан. И јас не само ти. И не е тоа бинационална држава или јазична федерација и сл, тоа глупости се, соживот е тоа, ако 8ми Септември во Тетово се прослави многу пригодно од локалната самоуправа.
Него одамна се шушка за формирање на некоја проруска партија, во ситуација каде има доста неопределени, а и голем дел од тие шо гласаат за некој од тие шо не се ити, чисто фигуративно, ако многу, многу внимателно се изберат фронтмените,наративот, се фрли кеш и има добра позадина од дипломатски активности налик на сите останати тука, има екстра шанси за продор.
Има 2 опции, таквите лица што размислуваат како него или се ретардирани, или се платени со некоја ситна пара...
Таму нека му е.