Вмро не изгуби ништо од гласачкото тело.
Сабота е навечер не се нервирај, опушти се на кафенце маестро, собрание..мршбре
Пфф, а бе не дека е фактор некој Заев, се разбираме, туку му се улижува на Трамп сега, знае дека овој ги фаворизираше ВМРО, се виде и кога се поздравија колку беше намрштен. Ама не е будала Трамп, знае дека Заев навиваше за Хилари, имаше на Курир доказ со видео со сѐ...Него што правиме со Северна Кореа, што се занесуваат бе они, мој мој ама преку мој арно им рече.
да знаеш само дека половина од фирмите од Белизе кои му ги припишуваа на Грујо и брачедот....се фирми на Кочо Анѓушев!!!!!Neznaat i oni sto sakaat,pred cetiri godini go predlagaa za gradonacalnik na Veles.Koco gi odbi,uste togas toj znaese so kogo si ima rabota,so familijata.
солза ми потече, читајќи како Груевски лажно го набедиледа знаеш само дека половина од фирмите од Белизе кои му ги припишуваа на Грујо и брачедот....се фирми на Кочо Анѓушев!!!!!
барем за половината од целиот што го јадеше Грујо беше за Кочо
Mе пресмеа да не пукнеш. Како само ти текнуваат вакви смешни досетки?МАКЕДОНСКА БУЛДУЖЕР ДИПЛОМАТИЈА
САД пуштија бомбардери Б-1Б лансер, со капацитет да носат нуклеарно оружје, кај брегот на Северна Кореја, за да ја покажат „сериозноста“ на својот пристап кон „несовесното однесување на Пјонгјанг“, изјави портпаролката на Пентагон.
Ako ne bese bracedot,Grujo ke si zaminese so prazni race.да знаеш само дека половина од фирмите од Белизе кои му ги припишуваа на Грујо и брачедот....се фирми на Кочо Анѓушев!!!!!
барем за половината од целиот што го јадеше Грујо беше за Кочо
Значи формуов не е место за дебата со факти туку за надвикување и кој кого му го начукал и зошто....солза ми потече, читајќи како Груевски лажно го набедиле
Da,sega navivame za dvajca kriminalci,koj prv ke se dobere do kasata na drzavata.Ovoj e posttranzicionen sport.Значи формуов не е место за дебата со факти туку за надвикување и кој кого му го начукал и зошто....
Вака на времето се навиваше со чаламење и глума за Партизан и Звезда...
Батали ова, кажи како професорот ти ја месел женската. Освежи ја малку темава.Значи формуов не е место за дебата со факти туку за надвикување и кој кого му го начукал и зошто....
Вака на времето се навиваше со чаламење и глума за Партизан и Звезда...