Ситуацијава со тендерот на ЕЛЕМ кој го добила Фероинвест на Анѓушев е очекувана работа. Да не се лажеме - просечна гласачка овца од ФАЈРОМ, појма нема каде се најголемите пари во државава - тоа е енергетика.
Често сум напаѓан овде од вмроидниве куртони дека као сум про-сдс, што е куртонска класика - некој што го перцепира паторот као првокласно говно и предавник, да е про-сдс и по default - не е така.
Како и да е.
Лош избор е прво воопшто поставувањето на ликов, Кочо и тоа не за друго, туку баш заради поврзаноста со фамилијата и гомилањето на стварно огромно богатство токму во периодот на прајмот на паторот.
Многу ме интересира кој шупак е кадровик у сдс (главен нели) што ваква канта напраи од избор на кадар во последниов период. Шилегов паднат од Марс ќе идел за Скопје, оној арогантнион копиљ за Карпош, у Центар ќе изгубат пошо се многу глупи, а од овој Анѓушев почнаа и дури и недоволно се критикувани на оваа тема.Наводно бил газда, ама не бил директор, бреее која разлика - тоа се тие ситни педерски формалности кој капитализмов ги отвара за да може да се „јава“ до бескрај.
И жално е што најголемите критики доаѓаат од убер-клептоманите од дпне, педериштата што ја измолзеа државава, а левици и факинг фејсбук активисти ќутат ко пи**и.