Да, да, сега откако Заев дојде на власт и Миленко стана релевантен кога станува збор за критикувачи на црпковциве. Кога ги критикуваше ВМРО, објективна беше. Кога почна да ја критикува новава власт, престана да биде објективна. У реду е, ич не си проѕирен во муабетов.
Јас не знам само како не се срамиш да тресеш вакви глупости и теории на заговори за некаква си дијагноза, као наводно добила повик дека ќе ѝ ја објават дијагнозата на нет, и така ја купиле.
Јас разбирам дека јадрото на државава го сочинуваат неспособни дудлачи кои по секоја цена мора да лижат партиски гомнарии, ама имајте барем малку осет кога тресете глупости.
Абе ти до утре можеш да бистриш политики тука, да тераш на глупи муабети, претпоставки и остало, тоа нема да го занемари фактот дека јоци е ментално болна, здрава е у главата колку што е и објективна, ич, а тоа сака некој овде на темава да го наметне. Всушност и целосно се согласив со нејзините последни ставови, не и со нејзината Објективност, по потреба, игнорира одредени тематики, или ја снемува на неколку месеци.
Твоите генерализации за по дома, за твоите чувај си ги, нив најбоље ги познаваш, тука нема да ти поминат, демек била некаков фактор пред падот на дпмне јоци ( всушност не беше никаков, се повлече и јавно го образложи тоа ), и сеа е умоболна, не, беше таква, остана таква, тој сегмент од нејзиниот живот од увек си бил status quo, па доволно беше да ја читаш у Антена пред години и години за да знаеш дека нешто не штима кај неа, не ти ни треба некаква си документација за да тоа го укапираш, или коа некој јавно ке се срами дека земјата е рамна плоча, и тоа со години да го пропагира кај стигне ... и истиот сеуште да е фактор за многумина у земјава.
Па уште и да се срамам, за што бе да се срамам, дека сум рекол дека јоци е шизо ?
,Сестра да не ти е па да се навреди. Тоа е исто ко да му речеш на некој дека треба да се срами зашто рекол дека сонцето изгрева на исток, а заоѓа на запад.
Или во 2 збора, штабски инстукции !!!
Вии, ова ако се однесуеше на мене, поприлично глуп ќе испаднеш, нешто налик на ставот од погоре дека вмро со грујо ќе се врателе на власт, што не е можно у ниту еден постоечки универзум.
Штабска инстУкција за јоци бе ....
, за јоци. ЈОЦИ.
кај пишав кај се заебав у темава,за јоци муабет се праи еј, толку на значење ни по дома не и даваат, у некој нормален свет, или нормална Македонија сеедно, пажња на јоци би и обраќал само психијатар.
Само кај нас вакви фаци може да ја оправаат политичката состојба и да делат совети и притоа да претставуваат релевантен фактор за многумина, и никаде на друго место, шизо и чоек што тврди дека змејата е рамна плоча, или оној дебелион од доказ, или саше, сеедно .... dear god.