Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.

Almeida

поет, мрачна сила, гад
Член од
15 февруари 2015
Мислења
7.563
Поени од реакции
19.993
"Комуњарски сендвичи", "куртони"...барем да сте креативни бе вморони ретардирани, не знаете ни име да смислите без тие шо ве руководеа до вчера, тој протуѓер шупакот...ама си има друга мака педерчето, нема на вас скотови да мисли.

Дебил упм...

Con Artist

the man with the key
Член од
1 мај 2012
Мислења
5.342
Поени од реакции
21.700
Купена била пошто не го фалела Заев и не го критикувала ВМРО, кои патем не се повеќе на власт. Требало да биде како другиве "неутрални" - да релативизира глупости од власта, да ги фали популистичките мерки од Заев и да ја критикува опозицијата која е закопана до гуша во гомна.

Тоа е таа сендвич логика.

Almeida

поет, мрачна сила, гад
Член од
15 февруари 2015
Мислења
7.563
Поени од реакции
19.993
А оваа Јоци е позната по...?:unsure:
Пропали новинар на цирка 40 години. И текна дека со новинарски рекет може да се бави преку фејсбук.
Крв ги праеше за Ск2014, ама откако ја купија нема збор кажано против фамилијата.

S

silmarillion

Гостин
Јоци бе дојде на ред да биде дискутирана. Да не се у право просдс што јадат вафли за неа сега откако она неколку години уназад на фб ги пичкараше вмровците, а сеа уше помалце имаат право да ја величат вмровците кои до вчера ја викаа неебана, соросоид, со ментален проблем, незнам дури и по фамилија свињенко и јанко и "удрија". Така да безвезе е.

Con Artist

the man with the key
Член од
1 мај 2012
Мислења
5.342
Поени од реакции
21.700
А оваа Јоци е позната по...?:unsure:
Позната е по тоа што до вчера беше активен член на Шарена Револуција и еден од најгласните критикувачи на тогашната власт, идол на комуњарските сендвичи.

Сега им е душман на комуњарскиве сендвичи, бидејќи не е повеќе "неутрална" како Васиљ и остала штабска боранија.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.193
Поени од реакции
46.409
joci eden period, dosta kriticen za politickata sostojba kaj nas, ja snema, ne e kupena ko sto rekoa pogore, dokumentiran sizofrenicar e u zemjava, i ne saka da i se leak-nat tie informacii zasto posle ni po doma retko koj ke ja sfaka seriozno, zatoa pred izborite ja snema od net prostorot i rece deka nikad ne se vraka, taka nesto imase u statusot so koj se zboguvase od nejzinata verna publika.
There u go za nejzinata objektivnost, sto ne treba da se zanemari faktot deka odredeni raboti i drzat voda, ko za nekoj so zuta kniska u zemjava znae da udri u centarot, ne vikam ne, narocito za nekoj koj ima vakvo mentalno rastrojstvo, ko sizofrenija, sto ne e zaebancija.

Vcera so ovie sektasive i protestov bajagi ja utnaa, tie sto gi privedoa mora da odgovaraat, kako i toj sto ja dal naredbata, od cista mira ne reagirale dzandarive.

Con Artist

the man with the key
Член од
1 мај 2012
Мислења
5.342
Поени од реакции
21.700
До вчера Миленко и Јанко ја правеа шизофреничарка со ментално растројство, а комуњарскиве сендвичи ја бранеа. Сега пак обратно, откако се смени власта комуњарскиве сендвичи почнаа да ја прават луда и неебана. :tapp:

Убаво реков јас, само име со суфикс -стан за нас, какви Северни Македонии, какви пички матерни.

k3b

Член од
17 декември 2010
Мислења
2.811
Поени од реакции
4.287
Once a cocksucker always a cocksucker. Муабетов е бољи да им го пушел само на едни отколку и на други. Што е битно, битна е целта и искреноста у муабетиве, и едните и другите кога ќе грешат ќе има кој да ги брани. Бетмен посекако не се шитна за коло семки ама Васиљ дефинитивно. ИК на ВМРО е далеку повлијателна и помоќна позиција од дудлач позиција у влада :)

Sent from my VTR-L09 using Tapatalk
Која искреност бе и која цел? Никој не го брани Васиљ, ама да го ставиш во исти кош со Богдан нема никаква логика. Васиљ 10 години има завземено свој став и плука по едни исти, за разлика од бетмен цицајкурот што го купија за 2 кила семки, ДА за 2 кила семки! Тој истиот бетмен што до пред 2 години си твиташе и играше курташак со дпмне. Тој истиот бетмен на кој онака му ги шлакаат твитовите по коментари кои до пред 2 години ги твитал.

И кажими ти мене зошто Васиљ се шитнал за 2 кила семки а бетмен не? Во дпмне поголема глуперда од бетмен нема! Ај барем тие што на почеток ги купија направија некоја пара по функции и слично. Каква иднина гледаш ти за бетмен во ова пропаднато дпмне на кое броени му се деновите стварно незнам.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.193
Поени од реакции
46.409
До вчера Миленко и Јанко ја правеа шизофреничарка со ментално растројство, а комуњарскиве сендвичи ја бранеа. Сега пак обратно, откако се смени власта комуњарскиве сендвичи почнаа да ја прават луда и неебана. :tapp:

Убаво реков јас, само име со суфикс -стан за нас, какви Северни Македонии, какви пички матерни.
Pa ja praele, zasto e, mnogu dobro znae milenko sto pisuva i ne mu e slucajno toa sto go nategnal, dokumentiran ludak e, ima zuta kniska.
Zatoa, ako nekoj misli deka e objektiva, kurof mi e, za ova so dzandarive i ovie levicarive e celosno u pravo, ama ne smee da i se zanemari faktot deka veti vise nema da se zamara so vakvi sranja u zemjava, koga bese najkriticno, eden povik, ili poraka, deka ke i ja izvadat cela dijagnoza na internet, i tolku bese od nea na nekolku meseci, zasto na net ke ja rasparaat, i od edna i od druga strana, i tolku ke bide od nea ko nekoe faktorce u kritickata ni masa.
Taka da ako nekoj bara objektivnost od joci, nikad nema da ja dobie, odredeni raboti ne smee da gi potegne, a prasanje na vreme e koga ke bide ucenuvana i od drugata strana, pa pak ke se povlece i ke ja snema.

Член од
22 јули 2016
Мислења
1.748
Поени од реакции
750
Во меѓувреме Јоци ги прави партали на ФБ
Прегледај го приврзокот 175039
Мирка, Јоци, Русјаков, Ванковска тоа е клапата.
као “независни“ као интелектуалци што одработуваат комплет по нарачка на вмро.
Си го покажуваат лицето исто како шишмишот.

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.850
Поени од реакции
21.664
Која искреност бе и која цел? Никој не го брани Васиљ, ама да го ставиш во исти кош со Богдан нема никаква логика. Васиљ 10 години има завземено свој став и плука по едни исти, за разлика од бетмен цицајкурот што го купија за 2 кила семки, ДА за 2 кила семки! Тој истиот бетмен што до пред 2 години си твиташе и играше курташак со дпмне. Тој истиот бетмен на кој онака му ги шлакаат твитовите по коментари кои до пред 2 години ги твитал.

И кажими ти мене зошто Васиљ се шитнал за 2 кила семки а бетмен не? Во дпмне поголема глуперда од бетмен нема! Ај барем тие што на почеток ги купија направија некоја пара по функции и слично. Каква иднина гледаш ти за бетмен во ова пропаднато дпмне на кое броени му се деновите стварно незнам.
сдс се на пат да си ја закопаат партијата и да ги вратат вмро на власт уште 10 години, како што направија и предгодно. Со ова темпо тешко дека ќе истраат година ;)

Мирка, Јоци, Русјаков, Ванковска тоа е клапата.
као “независни“ као интелектуалци што одработуваат комплет по нарачка на вмро.
Си го покажуваат лицето исто како шишмишот.
:pos::pos::pos::pos::pos::pos:
Јоци ја стави у иста реченица со говедата најсериозно ? Јоци беше у први редови на шарената револуција дечко иди нека те информираат у штаб .

k3b

Член од
17 декември 2010
Мислења
2.811
Поени од реакции
4.287
сдс се на пат да си ја закопаат партијата и да ги вратат вмро на власт уште 10 години, како што направија и предгодно. Со ова темпо тешко дека ќе истраат година ;)
Друго те прашав, ај прочитај убаво па вратисе одговори .. :D

Член од
14 август 2006
Мислења
45.352
Поени од реакции
84.574
готови се!
Господинот Груевски вети - брзо ќе се вратиме на власт.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom