Не е битно дали си политички определен и дали е ок да ти се лепат етикети.
Пиша „Зајко Кукурајко". Тоа е термин којшто е најдолната форма на хумор со која се одликуваат некој ко Ацо козоебачот од Прибилци и Ристе од Припор со кутлеш тетоважа на грб. Таа заебанција и сличните на неа, се олицетворение на све што е погрешно, одвратно и језиво. Кога замислуем некој како кажуе „Зајко Кукурајко, со кожа на лав и зајачко срце", замислувам некој реднек кој има две ментално хендикепирани деца со сестра му, кој лови зајци со чифтето и сака да го фати Заев и да го препарира ко трофеј у некој таков психоделичен кантри свет.
Не е битно дали Заев е ретард, само те преколнуем, не го користи „Зајко кукурајко" хуморот.
Јас никого на форумов не сум го етикетирал со зајко кукурајко, исто како што никого не сум го етикетирал со пастирот.
Тоа се имиња кои според мене лично ги заслужуваат дотичните личности кои се кријат позади таквите прекари, а на темава и е` потребен хумор.
А не само за зајко кукурајко, туку и општо за над 2 третини од политичариве мислам дека слободно можеме да кажеме дека можеби не се ретарди, ама затоа па се однесуваат како ретарди.
Убаво рече Љупчо Бубо Каров во февруари 2017 во 24 анализа на телевизија 24 - сатирата е опасна работа, токму затоа ја убија.
Ај не збори глупости жити се. Таква анкета ќе видиш на Свети Никад.
И кој тебе те навредил? Дека сум ти рекол дека си "форумска ванковска"? Па, понечесно и нефер е тоа ти шо го праиш. Се повикуваш на колумни на еден патетичен asskisser, кој "пишувал работи што држеле вода" (ова се твои зборови) и етикетата сам себе си ја залепи.
Нашава политика никогаш не се водела у "бели ракавици", така да get over it. И мене ми се налепени етикети, па шо да праам.
Никогаш не вели никогаш, можеби ќе им текне на модераторите да воведат некаков ред во темава за да се остави слободен простор за објективна и реална дискусија, а не за твоите етикетирања од типот на вморони, еве сега asskisser како што велиш и слично.
Во ред е да се дискутира за авторот, но дај посвети малку внимание и на содржините на авторот.
На мене лично воопшто не ми смета тоа што Билјана Ванковска не ги придружувала шареноликите во фрлање балончиња со боја и песок, бидејќи ни јас не ги придружував.
Мило ми е бидејќи Ванковска беше против екстерното тестирање, бидејќи и јас бев и останувам против екстерното тестирање.
А нејзините статии држат вода бидејќи наспроти дадените ветувања, новоизбраната влада на зајко кукурајко и плавите жолтици - барем засега - го прави истото што го правеа и пастирот и пвеводбениците пред нив - продавање магла, наместо држење до дадените ветувања.
Од твоја страна нема никакви контра-аргументи, туку само навреди кон тие кои не го делат твоето мислење. Е па тоа мора да се смени, или темава да се преименува, бидејќи твоите навреди немаат никакви допирни точки со актуелните случувања во Македонија.