Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.

Almeida

поет, мрачна сила, гад
Член од
15 февруари 2015
Мислења
7.563
Поени од реакции
19.993
Кога ќе воведат евтина струја секој ден со исклучок недела од 13 од 15 часот тогаш ќе поверувам на лагата,до тогаш може да најавуваат и јаваат на каков сакаат
Ти нели беше у Германија? Кој к***ц ќе ти е ефтина струја? У кофи да не ја носиш таму?

Rokko

SiFU 師父
Член од
30 мај 2014
Мислења
714
Поени од реакции
299
Да останеа на власт уште пет години, цела зоолошка градина ќе ја изедеа, заедно со инсектите од природонаучниот музеј.
Може, такво говедо добрар бифтек се вади. Али твоите сепак живи луѓе јадат!!!
Сметката видија поубаво, а не фингерајки да прајте, од ваше време е !!!

Almeida

поет, мрачна сила, гад
Член од
15 февруари 2015
Мислења
7.563
Поени од реакции
19.993
Хехе, судејќи според твојата логика, над 90% од Македонците се сојузници на фашистите, Хитлер, татарите, швабите и останатите сили на Оската, бидејќи за време на Втората Светска Војна, Партизанските Одреди на Македонија броеле помалку од 100.000 партизани, поточно некаде помеѓу 60.000 и 70.000 луѓе, а во тој период во Македонија живееле над 1.100.000 луѓе, што значи дека над 1 милион јаделе трици.

Леле извини, заборавив, сите тие над 1 милион биле прикриени комунисти кои толку многу ја обожавале социјалистичката диктатура во Македонија и во Југославија, што добар дел од нив си ги собрале парталите и фатиле џаде во странство после Втората Светска Војна - вклучувајќи и мои роднини, исто како што и денес младите фаќаат џаде во странство - а и добар од нив завршиле или позади затворски решетки или на Голи Оток бидејќи не биле доволно лојални комунисти.

На протестите против екстерното тестирање, па против режимот, па таканаречениот камп на слободата, сигурно не се собраа над 200.000 луѓе, море и 100.000 луѓе дали се собраа, ама ај нека бидат 200.000 луѓе, пак добиваш бројка од 10% од целокупното население. Значи останатите 1.800.000 жители на Македонија јадат трици бидејќи не излегле против режимот.

Навистина стануваш ист како пвеводбениците :pos: , треба да почнеме да ги запишуваме изразите кои ќе ги користиш во иднина за етикетирање на истомислениците, па да правиме споредба со изразите кои заколнатите душмани на соросоидите ги користеа/користат на форумов.

Мој проблем е тоа што ќе правам јас со моите пари, јас не си го пикам носот во твоите финансии.

Добредојден си да докажеш дека сум излегол било кога во темава во одбрана на било која политичка партија.

Не знам за тебе, но јас не сум од вчера за да не знам дека МРТВа телевизија не нудеше ништо асално во својата телевизиска програма и пред 2006 година, таа телевизија треба да се приватизира и ајде здраво со нејзе и со радиодифузната такса.
Crouching ванковска, hidden вморон.
Сите беа вморони у втора светска војна. Можеш раат да си легнеш сеа.
Со среќа!

Rokko

SiFU 師父
Член од
30 мај 2014
Мислења
714
Поени од реакции
299
Што би рекол Ставро, земи една кофа плукни и удависе. Направи едно добро дело за тебе и околината.
А зинете одма лажете, ве дупат балканскиве лидери. Вие се полажавте за 70 милиони европски кредит, а Србија ќе добие 2 милијарди. Каква интелигенција од Црпковци-предавници-лажговци!!

Член од
24 април 2008
Мислења
11.086
Поени од реакции
12.642
Crouching ванковска, hidden вморон.
Сите беа вморони у втора светска војна. Можеш раат да си легнеш сеа.
Со среќа!
Велиш да те држам за дадениот збор ?

Дефинитивно беа вморони ? :pos:

Последно уредено:
Член од
8 мај 2013
Мислења
11.882
Поени од реакции
36.936
Може, такво говедо добрар бифтек се вади. Али твоите сепак живи луѓе јадат!!!
Сметката видија поубаво, а не фингерајки да прајте, од ваше време е !!!
Да, од "наше" време. Дента после Смилковско јаделе морски плодови и бифтеци од бизон и еднорог.

Тоа дека многу стрес им удрил на апетитот.[DOUBLEPOST=1500062341][/DOUBLEPOST]
Викаш ќе лапаа лавовско? :ROFLMAO:
Прав вмроец бут од лав јаде за роденден на вмро!

Almeida

поет, мрачна сила, гад
Член од
15 февруари 2015
Мислења
7.563
Поени од реакции
19.993
Не ми се веруе дека крмаков од агенција за вработување не знаел...
Требаше да му даат задача да ги изеде сите невработени - ќе завршеше голема работа.

19983900_1505440836185683_8783540498237230548_o.jpg

Rokko

SiFU 師父
Член од
30 мај 2014
Мислења
714
Поени од реакции
299
Да, од "наше" време. Дента после Смилковско јаделе морски плодови и бифтеци од бизон и еднорог.

Тоа дека многу стрес им удрил на апетитот.[DOUBLEPOST=1500062341][/DOUBLEPOST]

Прав вмроец бут од лав јаде за роденден на вмро!
Види поубаво на сметката бројот, и кафаната па прај муабет. А зинете лажете!. Се ви епотпрано налага. Како само ли ќе го правдате бугарскиот договор и победата во Трст со 70 милиона кредит, Србија 2 милијарди. Само го лажете сопствениот народ. Дури мислам дека ВМРО е многу појако кога е опозиција. Ништо неможе да мрдне без нив.[DOUBLEPOST=1500062888][/DOUBLEPOST]
Не ми се веруе дека крмаков од агенција за вработување не знаел...
Требаше да му даат задача да ги изеде сите невработени - ќе завршеше голема работа.

Прегледај го приврзокот 174273
Види педеракис како арчи во Лофт, а нема време да се сретне со земјоделците

Almeida

поет, мрачна сила, гад
Член од
15 февруари 2015
Мислења
7.563
Поени од реакции
19.993
Види педеракис како арчи во Лофт, а нема време да се сретне со земјоделците
Неам гардероба за у лофт, не сум новокомпонован вморонски копук.

Rokko

SiFU 師父
Член од
30 мај 2014
Мислења
714
Поени од реакции
299
Неам гардероба за у лофт, не сум новокомпонован вморонски копук.
Оди бе таму, Форина мајмун го направи министерот Данска. Си играат мајтап со вас Црпковци кој стигне. Што не го здружија во Солун ако е некој фактор. Каде е поефтина струја, 500 евра плата, РДФ не е укинта се закануваат со присилна наплата. Форсирање педерлук и промена на име. Што си мислиш ќе ви ќути некој.

Almeida

поет, мрачна сила, гад
Член од
15 февруари 2015
Мислења
7.563
Поени од реакции
19.993
И ја тоа викам...да беше паторот ќе го водеше орото у Солун како премиер на {Бивша Југословенска [Горна (Независна Демократска Славомакедонија) Скопје]}

Rokko

SiFU 師父
Член од
30 мај 2014
Мислења
714
Поени од реакции
299
И ја тоа викам...да беше паторот ќе го водеше орото у Солун како премиер на {Бивша Југословенска [Горна (Независна Демократска Славомакедонија) Скопје]}
Не важно за него веќе, Црпко е премиер он ја води државата, ама у амбис. Само македонците ќе се губитници, затоа педерите среќни.

Fringe

Скитник низ паралелни светови
Член од
24 септември 2011
Мислења
7.898
Поени од реакции
3.006
Ти нели беше у Германија? Кој к***ц ќе ти е ефтина струја? У кофи да не ја носиш таму?
Одам и се враќам кога сакам,евтината струја ''ако ја воведат'' од тука ќе ја носам скриена у кока кола,да не ми се наљути кочо[DOUBLEPOST=1500064109][/DOUBLEPOST]
Сепак кофа за тебе би било идеално решение
Тогаш од пеколот ќе те земам

A

Avenger99

Гостин
@Rokko братче, нели вие во ВМРО имавте план, како ќе се вратите веднаш на голема врата во власта, јер вие сте THE BIG ДПМНЕ.. Шо бидна од тоа???

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom