Almeida
поет, мрачна сила, гад
- Член од
- 15 февруари 2015
- Мислења
- 7.563
- Поени од реакции
- 19.993
Нормално дека ќоравата параноја "мис умс", нема да го види твојов пост, ама ќе се попали на тоа што ќе ги напишам. Само продолжи!Пошто зборот сендвичи, небањати и на нив сличните се веќе зафатени и на нив полагаат авторско право шареноликите соросоидни комуњари редно е да ви се додели некое зборче кое доследно би ја опишувала вашата карактерна особина која особено дојде до израз во последните неколку недели.
Прво се мислев за ова но би рекол дека не ве опишува баш доследно
![]()
па се сетив на ова кое би рекол е како створено за вас. Тука како што може да се забележи сте прикажани во чопор што ви е природна состојба на делување а ја одсликува вашата способност за дијаметрално менување на ставовите брзо како што проперелот врти околу својата оска што во вашиот случај би бил Заев или СДСМ ( кој како си љуби ) и во исто време како си се вртите така и ја менувате и оската на насоченост во зависност од каде дува ветрот, нешто слично како сончогледите. Две во едно што би рекле
![]()
Биди ми поздравена пропелерка една вртлива![]()
Мојата "преврлтивост" постои само во твојата краткогледост. Конзистентно стојам анти-паторот мнооогу одамна и уште сум таму - што има вртливо у тоа, само ти си знаеш.
После се' што напраи во овие 11 години и што уште прави, кај мене остаи толку крвав кредит, да со цела моја физичка сила и интелект, до крајот на животот има да се борам тој покварен, криминален, паразитски и антипатриотски код да се сотре до корен. Ве поведе као иљадници оќорени бугарски самуилови војници директно у амбис, а заедно со вас и цела држава и затоа ич да не си ја мачиш кикириката у глаа - страна јас не менувам - вечно ќе бидам на север од паторот, фамилијата и од вас, поданици.
Исцмиздри се сега кај другарка ти на раат у пријавата или у пп пошо очигледно ти се расплака пи***о....и изгуби ми се од нотификации.