Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.

jamajka

mode: Calm
Член од
28 април 2007
Мислења
19.498
Поени од реакции
27.316
Абе фино ќе е да излезе некоја платформа нова, да има што да се продава на пазар. Овие до сеа малце демоде беа, ама нешто ново да се скоцка во комшилукот не ќе е лошо. Да врти парата.....
Абе не зезај, каква платформа, какво мењање на име какви бакрачи. Ние сме ти ко оној дел од океанот кај што се лови во матно. Никој не си го уништува ловиштето... Македонија да не постоела, ќе ја измислеле.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278
eve go i zamenik ministerot
`
Boki Jovanovski
пред 1 час ·
Pocituvani prijateli, pred utresnata svecena sednica na Megunarodniot sojuz i oficijalnoto prevzemanje na funkcijata Pretsedatel sakam da vi ja soopstam mojata odluka deka se otkazuvam od mesecniot finansiski nadomestok za site cetiri (4) godini mandat koj mi sleduva soglasno statutot na Megunarodniot sojuz! Nadomestok ke go doniram sekoj mesec na semejstva i gragani kade sto ke bide potrebno!
So ljubov i mnogu posvetenost ke ja rabotam svojata rabota i dostoinstveno ke go prestavuvam Megunarodniot sojuz za civilno opstestvo i socijalno zagrozeni kategorii.
Se gledame utre na svecenata sednica vo 18h vo Muzejot na sovremena umetnost Skopje, kade ke ja pretstavime programata, clenovite, pocesnite clenovi i ke go imenuvame pocesniot Pretsedatel na Megunarodniot sojuz!
Sednicata ke moze da ja sledite vo zivo preku mediumite i vo zivo na mojot profil.
Vi blagodaram, so pocit vas Boki13
use da kazese kolkava plata,koa vekje se fali so nea
Па ако останат платите и дуги приходи како на членови на минатата власт може да е околу 10.000 евра месечно[DOUBLEPOST=1498079437][/DOUBLEPOST]
Кажаа на вести од денес сме станале Западна Блгарија, може си фатил соодветна таблица со време.
Кај е сега грујо шо ве лажеше дека ќе сме станеле дел од голема албанија?
треба да даде оставка на место претседател на ВМРО

jamajka

Член од
28 април 2007
Мислења
19.498
Поени од реакции
27.316
Кажаа на вести од денес сме станале Западна Блгарија, може си фатил соодветна таблица со време.
Не бе брат грешка си, Бугарија станала Источна Македонија, само е под окупација на ЕУ-НАТО.[DOUBLEPOST=1498079582][/DOUBLEPOST]
i ovoj kako i minatata vlast kje zavrsi vo zatvor?
исто така

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278
i ovoj kako i minatata vlast kje zavrsi vo zatvor?
За то не знам, за платите кажувам, преѓе на ТВ кажаа колку земаа пратеници членови на една комисија во минатат влада, плус беспари телефонски разговори, беспари пат, репрезентации, дневници, регреси... да помисли чоек дека му работеа за некој шеик од саудиска арабија а не за гладниот Македонскиот народ

jamajka

Член од
28 април 2007
Мислења
19.498
Поени од реакции
27.316
За то не знам, за платите кажувам, преѓе на ТВ кажаа колку земаа пратеници членови на една комисија во минатат влада, плус беспари телефонски разговори, беспари пат, репрезентации, дневници, регреси... да помисли чоек дека му работеа за некој шеик од саудиска арабија а не за гладниот Македонскиот народ
Абе чоек, како ќе се достигне просекот од 500 евра плата, ако ги намалат нивните плати... Знаеш ли колку го креваат просекот ?!?

Член од
6 април 2005
Мислења
2.959
Поени од реакции
3.099
demokratski zhmoroni at its finest
`
Jana Stojanovska Ova prv pat go slusam vo zivotot moj funcioner da se otkazi od platata i daja dava kako pomos kade sto treba svaka vi cest
Ми се допаѓа
· Одговори ·
1
· 1 час`
decko od NGO e funkcioner.najs[DOUBLEPOST=1498079834][/DOUBLEPOST]
pa ja toa ti vikam,poso minatite imaa po 10 000 evra plata zatoa zavrsija vo zatvor
ti mu posakuvas na boki13 isto da zavrsi vo zatvor?

p.s.
ima nadez
`
Katerina Miteva Ima mnogu pohumani lugje vo Mk pa ne se eksponiraat javno ...
Znam deka pomagas ama ne pomagas sam mora nekoj da go finansira toa a mislam deka site znaeme koj ...
Ni se sprema nesto....

Ми се допаѓа
· Одговори ·
3
· пред 58 минути

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278
Член од
6 април 2005
Мислења
2.959
Поени од реакции
3.099
A ти зема ли бугарски пасош, или сеуште е во процедура?
eve ste,kako pecurcinja posle dozd[DOUBLEPOST=1498080896][/DOUBLEPOST]
Можи требаше некој тајен хуманитарен да стават на тоа место
pa i ovoj e dosta taen, posebno za visinata na negovata plata
taman si e tainstven
i izborot negov e taman tainstven
i delegatite koi go izbrale se dovolno tainstveni
ili ti sakas use po taen da bide?

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278
taman si e tainstven
Се уште не ја зел првата плата, колкава и да е - ќе ја дава на семејства во Македонија на која им е потребна помош

A

Avenger99

Гостин
taman si e tainstven
Не ми одговори на прашањето.

Член од
6 април 2005
Мислења
2.959
Поени од реакции
3.099
Се уште не ја зел првата плата, колкава и да е - ќе ја дава на семејства во Македонија на која им е потребна помош
seuste ne ja zel, a vekje se pofali a gleam i sdsm-ovskiot kurir(fokus) ja spodeli vesta so `sponsored`[DOUBLEPOST=1498081476][/DOUBLEPOST]
Не ми одговори на прашањето.
nekoi prasanja ne zasluzuvaat odgovor
poznato ti e ova od negde? :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom