S
silmarillion
Гостин
А Грујо а Куровми исто.Вести 24 и 24 Вести како ТВ Нова и Нова ТВ. Истата гомнарска финта.
А Грујо а Куровми исто.Вести 24 и 24 Вести како ТВ Нова и Нова ТВ. Истата гомнарска финта.
Бедник, јас направив ненамерен превид и одма се извинив за грешката која ја направив кога ми воочија дека имам направено грешка.LoL
Сака куртонската копија на 24вести да ја протне како 24вести.
очекувано бедно
Одговори бе грешка на природата, ти кажа дека во источна Западна Б'лгарија се бугари. А ти што си? Молчиш како пичка вече 3 дена!Бедник, јас направив ненамерен превид и одма се извинив за грешката која ја направив .
???Правдата за бугарскиот карактер на словенското население во Западна Б'лгарија.
Може да слушаш и фашистичката емисија на миленко. он збори 2 саата и нема кој да му реплицира.Ова е стандард!Гледај Сител и дебатирај сам со себе
Кој те прашува тебе бе пријател или поубаво да кажам, кој го праша Мр.Груевски за овие работи?!Какви се ова будалаштини?
Македонија никогаш нема да стане членка на НАТО-корпорацијата, или ако сакаш да цртам не под тоа име и не со Македонски народ!
Колку што знам, Бугарија е цела влезена во НАТО. И Ќустендил, и Благоевград... значи, и западниот нејзин дел.Инаку конкрете и целата националистичка агенда се под директна команда на БИА и руските служби. Тие не сакат Западна Б'лгарија во НАТО.
Сакам да кажам дека 20 години српска окупација се мачеа да искоренат се бугарско. Но таа работа ја заврши СКМ кој замести бугарсјкото национално име со географски поим "македонци" и со децении преследуваше за бугарска самосвест! Нема поголем геноцид може би после еврејскиот. ама таму барем ги тепаа а тука ги направија некакви што и ден денеска не знаат што се!???
Објасни што сакаш да кажеш.
Се полошо иде (доаѓа)... Верувај.. До губење на државата.за се шо е направено незаконски неправедно и нелегално. Гледај, уживај и радувај се на слободата!
..треба да ти биде.....
пушти ги будалетинки , незнаат што зборат..., а можеш и онаа фрескана од Железничка станица да им ја нацрташ, онаа која ја уништи земјотресот , а копијата ја изгоре оној шипатарски директор на пошта.....нема да можат да сватат...[DOUBLEPOST=1496647579][/DOUBLEPOST]
...не бе руси мразат из дна шарене демонкратске душе...
Западна Б'лгарија е се до Драч.Колку што знам, Бугарија е цела влезена во НАТО. И Ќустендил, и Благоевград... значи, и западниот нејзин дел.
За воља на вистината си се извинил, а јас го постував мојот пост пред да го видам твојот одговор на забелешката.Бедник, јас направив ненамерен превид и одма се извинив за грешката која ја направив кога ми воочија дека имам направено грешка.
Ти од друга страна можеш да се пофалиш со такво нешто оти колку што се сеќавам не беше баш така. Остај тоа што порталот е очигледно прокомуњарски спрема соджината така да и не згрешив којзнае колку освен што го заменив со друг.
Види, бугарството нема многу врска со нешто одредено национално. Впрочем, реалните бугари се нешто сосема друго од денешните. Овој народ овде се декларирал како македонски. Обично со државите се создала и националноста.Сакам да кажам дека 20 години српска окупација се мачеа да искоренат се бугарско. Но таа работа ја заврши СКМ кој замести бугарсјкото национално име со географски поим "македонци" и со децении преследуваше за бугарска самосвест! Нема поголем геноцид може би после еврејскиот. ама таму барем ги тепаа а тука ги направија некакви што и ден денеска не знаат што се!
Не би било баш добро за тебе тоа. Не е добро да влегуваат на исто место... за тебе.А Грујо а Куровми исто.