Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
Министрите во заминување изнесувале компјутери и мебел од владината зграда. :pos:

Нека си ги носат во Идризово.
ќе почнат да уништуват документација. не смеат ништо да чепкаат, треба со полициска придужба да ги ипраќаат.

а можеби компјутерите им се полни со геј слики и клипови, не знаат да ги избришат па затоа си ги земаат со нив.

Не сум запознаен со порталите него очигледни работи се ова.

Сега е моментот кога разни курири републики и плус24 ќе се намножат во надеж дека некој ќе убоди банер од фирма на СДС или влада.
Као демек досега ги немаше. Сигурно имаш забележано дека јас лично многу слабо да не речам скоро ич не ги пратам порталите и нивните вести баш од вакви причини, но да си бидиме искрени кога ми излезе на фб ептен ми заличи на 24 вести или како и да се вика сега, а и ентериерот некако ми фати за око.
Во секој случај мој превид и грешка што ги помешав 24 вести со вести 24 :(

Последно уредено:
Кога само би знаел дека ова не е телевизијата 24 вести...ама онака кога само би знаел...

http://24vesti.mk/ иначе...ах бе Владе бе.
LoL
Сака куртонската копија на 24вести да ја протне како 24вести. :vozbud:

очекувано бедно

Као демек досега ги немаше. Сигурно имаш забележано дека јас лично многу слабо да не речам скоро ич не ги пратам порталите и нивните вести баш од вакви причини, но да си бидиме искрени кога ми излезе на фб ептен ми заличи на 24 вести или како и да се вика сега, а и ентериерот некако ми фати за око.
Во секој случај мој превид и грешка што ги помешав 24 вести со вести 24 :(

Ги имаше ама се плашеа фирмите да пуштат реклама на СДС портали пошто имаше опасност дека УЈП ќе те гњави 5 месеци и најверојатно казни.

Инаку конкрете и целата националистичка агенда се под директна команда на БИА и руските служби. Тие не сакат Западна Б'лгарија во НАТО.[DOUBLEPOST=1496659105][/DOUBLEPOST]Гледав Зевзек манија на анал 5. Чиста двојазичност. Српски комичари без преведувач. Овој Стојменов не ја смени ориентацијата по своја волја така му е наредено од белград. Но пропагандата на србизмот си останува политика на така наречениот медиум.[DOUBLEPOST=1496659279][/DOUBLEPOST]Во што нема разлика помегју така наречени опозициски или владини медиуми? Во тоа што српски филмови, пејачи и новинарски емисии се ширум бановината.

Последно уредено:
за се шо е направено незаконски неправедно и нелегално. Гледај, уживај и радувај се на слободата!
Слобода ке има кога се признаа геноцидот врз бугарите направен о чудо повторно со српски специjалци како Светозар вукманович Темпо. До тогаш нема никаква слобода. Криминалците од ДПМНЕ се ништо по сравнение со предавниците од СКМ.

Слобода ке има кога се признаа геноцидот врз бугарите направен о чудо повторно со српски специjалци како Светозар вукманович Темпо. До тогаш нема никаква слобода. Криминалците од ДПМНЕ се ништо по сравнение со предавниците од СКМ.
во Бугарија се убиени 180.000 Македонци во период 1945-1955

Всушност вистинската причина за пропагјането на ДПМНЕ е неговиот популизам.Сите знаат дека ВМРО е организација на Бугарите во западна Б'лгарија. Но ДПМНЕ е претежно со србомански електорат зомбиран од србоманските медиуми со децении. И Грујо како популистичка пичка отиде кон антиката од една страна што е нереално но и до реалната србизација од друга страна. Нема фиром кој не знае србски и не гледа или не чита србска телевизија или портал.

Батали тие соросоидни медиуми платени од Ватикан и МОСАД, пули си Сител.

Јок. Нема на Сител дебати. Затоа ги сакам 24 Вести, Телма и ТВ Нова.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom