Не се бе различни муабети , така ти се чини. Секој секого пробува да дискредитира во политичкиот живот. Ништо ново не е тоа. Ете не мора подалеку да се оди, прати ја последната политичка кампања. Да не се мазнеа Зоран Заев или Никола Груевски и сите останати. Очи си извадија. Граѓаните пак си гласаја како што си гласаја. За некој повеќе, за некој помалце и затоа Стојанче е таму каде што е или каде му е и местото. На дното. Ти велам поминаја 17 години од конфликтот и за цело тоа време тој остана цврсто залепен на дното. Ти или некои можеби сметаат дека е супер човекот како политичар, некорумпиран , ваков таков ама мнозинството граѓани да го делеја твоето мислење тој сега ке беше некој фактор во политика. Не дека очекувавме дека ке ги надмини по број на пратеници СДСМ или ВМРО ама барем да освоеше еден маднат. Тој негов мандат во моменталниот политички распоред на силите би му вредел како да имал 10, можи и место во владата ке добиеше. Арно ама не доби пошто едноставно не го бива човекот и граѓаните го препознаа тоа.А имаше и одповеќе време и шанси да покаже дека вреди нешто. Мене лично Стојанче не ми боди очи, јас го множам со нула пошто и толкава му е политичката тежина. Како рандом некој лик кој сака да си игра политика па се пика каде што не го бери.Прво по се изгледа тераме две различни муабети јас и ти, се обидувате од петни жили да го дискредитирате човекот при секоја негова медиумска активност, а од др страна велите дека е политичко дно? Не држи некако, шознам...
Друго, капиталот кој го стекнал како ветеран, и неискомпромитраноста од коруптивен аспект, во комбинација со настапите кои ги има дебатни емсии каде искрено и некалкулантски брани ставови, плашат квазипатриоти и квази демохристијани.
Излезе и си кажа барам да се повлече т.н Тиранска платформа, гостува на дебатни емисии со етнички Албанци политичари на условно речено албански тв и сл, и настапува искрено а тоа не оди со калкуланство и мафијашка политика тоа тебе тие јасно и затоа се обидуваш да наметнеш несоодветни компарации и да дефокусираш од суштината.
ЉуБе у ЉуБчо се лесна мета, и за ПР и веројатно за др, и не се замарате затоа Столе ви боди очи.
Да не се залажуваме, за ДПМНЕ да формира Влада после овие избори, кој знае што се вети.
Не бранам и не застапувам никого од лукративни причини, ама понекогаш е морално бе...не може бе Крсто Мукоски некој шо го брани да има право да го напаѓа Столе, тоа ги крши сите постулати на Универзумот драг патриоту.
Океј е, има разлика да. Следното финале од Идрозово ќе го следи.
ЗороЗ. му ја исчешла ли опашката на коњот,јеботе благи бог и слатки римски папа..Демокрацијата сеуште тука е мираж. Докле удбашите србомани се модератори и администратори, докле пичка како лорд драголин брише се на историскиот потфорум не може да се каже дека тука има демокрација. Всушност ова беше куртон медиум и само пресвртот на политичката ситуација овозможи некакво псевдо сдсм звученjе. Стара пракса на удбашите е да се претворат на нешто друго како знаеме тие станаа дпмнеовци сега се сдсм.[DOUBLEPOST=1496524306][/DOUBLEPOST]Абе Владко тебе да те прашам лично пред време напиша дека источна Македонија се бугари но јавно не мислеше на себе, многу ми е интересно ти за што се сметаш?[DOUBLEPOST=1496524495][/DOUBLEPOST]Инаку ја тука видов само бугари и двајца албанци и србоманското копиле конкрете, само он во неговите пцовки мешаше бог што значи дека е србоманско копиле 100% но.Бугарин не пцуе никогаш на бог.
Најтрагично е и што Грујо навивал за Шкендија.Океј е, има разлика да. Следното финале од Идрозово ќе го следи.
Сметав дека има надеж за тебе ама сега гледам дека си ти безнадежен случај, твојот плафон е вест од типот зошто имало толку народ на пгребот на Индира Ганди!Јас му мавкав на Индира ганди ко беше дојден во Београд со сопругата
Навистина што се случи со Ојт Ли? Саско О. уште не ви дал уште нокоја брзопотезна вест.Што се случи со Хојт Ји, во позадина, мене не ми е целосно јасно уште. Во прво време ми личеше на пазар, и додуша сеуште од некој агол изгледа така, бидејќи иако не им беше по ќејф се откажаа релативно лесно од понатамошни глупирања, освен што се обидоа да спинуваат дека нешто постигнале. Над тоа, Хорхе се пофали дека он измислил политичка теорија и дека Хојт Ји не вршел никаков притисок туку само помагал сами да изнајдат решение блабла, и тој и ВМРО ги вратија НАТО и ЕУ во агендите и јавно почнаа да ги повторуваат како стратешки интереси и да повикуваат брз влез дрн дрн. Само ако ги дознае Миленко. Нешто ми недостасува во целава приказна.
И ете го Заев со неговите и генијалната идеја да воведе втор службен јазик и кантонизација - и дојде живот без казни.Џaбе oдиш сo глaвa у ѕид ми дoјдoa нa гoсти рoднини oд итaлијa кoгa им кaжaв декa е плaтa 15.000 a кaзни имa рaзни пo преку 1000€ ми рекoa бегaј oд тукa aкo мoжеш.Истo брaручед ми зa непредaвaње зaвршнa сметкa гo репнaa 5000€ фирмaтa и негo кaкo упрaвител уште 1000€.Мислaм џaбе пишувaш нa oвaa темa
Некој да го дискредитира Столе ма ајде те молам која е разликата помеѓу него и оние во СЈО?Прво по се изгледа тераме две различни муабети јас и ти, се обидувате од петни жили да го дискредитирате човекот при секоја негова медиумска активност, а од др страна велите дека е политичко дно? Не држи некако, шознам...
Излезе и си кажа барам да се повлече т.н Тиранска платформа, гостува на дебатни емисии со етнички Албанци политичари на условно речено албански тв и сл, и настапува искрено а тоа не оди со калкуланство и мафијашка политика тоа тебе тие јасно и затоа се обидуваш да наметнеш несоодветни компарации и да дефокусираш од суштината.
Не бранам и не застапувам никого од лукративни причини, ама понекогаш е морално бе...не може бе Крсто Мукоски некој шо го брани да има право да го напаѓа Столе, тоа ги крши сите постулати на Универзумот драг патриоту.
Tвоето сметање е моментално на многу ниско ниво овде на Кајгана.Сметав дека има надеж за тебе ама сега гледам дека си ти безнадежен случај, твојот плафон е вест од типот зошто имало толку народ на пгребот на Индира Ганди!
србоманЗороЗ. му ја исчешла ли опашката на коњот,јеботе благи бог и слатки римски папа..
Тоа и мислев сигурно си во дослух со администрацијата па ти прогледале низ прсти за време на екстерното, па сега овде продаваш муда за бубрези!Tвоето сметање е моментално на многу ниско ниво овде на Кајгана.
И да частиш шо ви го укинаа екстерното!
Па и не смее, али тогаш во таа вечер собранието беше нападнато и завземено од терористи и агенти и специјалци на странска земја во обид да егзекутираат пратеници на Македонското собрание.србоман
Туку зошто трошиш толку енергија и им објаснуваш дека во Собранието освен обезбедувањето на Собранието никој не смее да влезе вооружен, мислиш дека они тоа не го знаат? Добро сега има командант на место претседател па може приликите се нешто сменетти ама до пред неговото инсталирање тоа беше закон
Океј е, има разлика да. Следното финале од Идрозово ќе го следи.