- Член од
- 28 август 2013
- Мислења
- 4.370
- Поени од реакции
- 13.318
Другар, смени си го дилерот...Све е збришано, само МаЌедонија е вечна!
Другар, смени си го дилерот...Све е збришано, само МаЌедонија е вечна!
eve mu go i kolegata hrabar patriotНе знам дали беше постирано веќе, ама интересно навистина.
Не си ми ти никаков другар, а дилерот ми е другар и не го мењаам...ок си е чоекот, си работи, не ко партиска војска што чмае у администрација.Другар, смени си го дилерот...
isto kje bese i da bese makedonec so vrski vo partijaОчигледно си, мене албанец со возило ми прегази близок на пешачки со смртни последици и до ден денес не одговараше за тоа ради врските кои ги има со политички партии блиски до оние кои сега се прават власт. Ти ми збориш за претепување ? Типот не бокс, бомба у форма на дилдо со Ц4 полнење во аносот заслужува, олабави не од твоите демагогии.
zaev, shekerinska, kamcev, minco, trifunГледаш и самиот дека требаат промени и реформиу и во администрација и во судсво и здравство. Нема Македонец кој на некој начин не пропиштал од ова власт.
..хммм, ова може да е само погрешна импресија, но ти Klin очигледно си уфилман у некакво филмче кое врска нема со реалноста на животот и функционираш у некаков меур полн виртуелна реалност која те довела до состојба да трескаш глупости у стил :сиот тој обем на работа обезбеден преку давање фелацио на партиски полуписмена џукелаана, со попатно краднување од што ќе се стигне, акробации околу даноците и давачките........ ко задња сорос злонамерна џукела од овдешниве и со акцент на поткраднување, рмбање на 100 јадници за јадни 200 евра итн.Види, во принцип си во право, меѓутоа ако треба да се избере помеѓу тоа као Здравко да немаш никому обезбедено личен доход, работа итн и да останеш чесен, пред се човек, и да обезбедиш некои мизерни 200 еврулиња за рмбање по 10 сати дневно вклучително и саботи на 100 јадници кои се таму чисто од немајкаде, сиот тој обем на работа обезбеден преку давање фелацио на партиски полуписмена џукелана, попатно краднување од што ќе се стигне, акробации околу даноците и давачките, јас знам што би избрал, знам што би избрал ти, и видиш јас сум јас, ти си ти, кој е што во човечки рамки...
ermm...Со плус 50 000 невработени на улица кредити нема да се враќаат полесно. Ова покажува дека немаш базично познавање за полнење и функционирање на буџетот. Од каде ќе влезат пари во буџет кога приливот од ДДВ на тој начин ќе се намали? Тие кредити од буџет пак ќе мора да бидат вратени. Ај размисли малку пред да шириш небулозни теории. И од каде тоа ти баш си сигурен и знаеш колкав број на административци и се потребни на државава?
Ама во SDSH така ве учат по штабовите, толку имате познавања па секој може во се да ве убеди.
Превара... човек со доволно ум, белосветско образование и знаење не е ни прошол покрај штабот на вмро а не пак ли да е дел од нив...хммм, ова може да е само погрешна импресија, но ти Klin очигледно си уфилман у некакво филмче кое врска нема со реалноста на животот и функционираш у некаков меур полн виртуелна реалност која те довела до состојба да трескаш глупости у стил :сиот тој обем на работа обезбеден преку давање фелацио на партиски полуписмена џукелаана, со попатно краднување од што ќе се стигне, акробации околу даноците и давачките........ ко задња сорос злонамерна џукела од овдешниве и со акцент на поткраднување, рмбање на 100 јадници за јадни 200 евра итн.
Незнам јас што си избрал или не си избрал и колку добар или незнам каков ти е изборот....на рамките..., но јас се си мислам дека јадници со 200 евра се во мнооогу подобра положба во однос на јадниците без 200 евра. Или ти си за милозлива еутаназија на јадниците... ??
Има едно потврдено правило дека само лопов мисли дека нема чесни луѓе , а пружач на услугата фелацио секогаш ќе тврди дека тоа е тајната на успехот и не може ни да смисли дека има некои на кои ништо од тоа не им треба .., си имаат доволно ум, белосветско образование и знаење .
..хммм, ова може да е само погрешна импресија, но ти Klin очигледно си уфилман у некакво филмче кое врска нема со реалноста на животот и функционираш у некаков меур полн виртуелна реалност која те довела до состојба да трескаш глупости у стил :сиот тој обем на работа обезбеден преку давање фелацио на партиски полуписмена џукелаана, со попатно краднување од што ќе се стигне, акробации околу даноците и давачките........ ко задња сорос злонамерна џукела од овдешниве и со акцент на поткраднување, рмбање на 100 јадници за јадни 200 евра итн.
Незнам јас што си избрал или не си избрал и колку добар или незнам каков ти е изборот....на рамките..., но јас се си мислам дека јадници со 200 евра се во мнооогу подобра положба во однос на јадниците без 200 евра. Или ти си за милозлива еутаназија на јадниците... ??
Има едно потврдено правило дека само лопов мисли дека нема чесни луѓе , а пружач на услугата фелацио секогаш ќе тврди дека тоа е тајната на успехот и не може ни да смисли дека има некои на кои ништо од тоа не им треба .., си имаат доволно ум, белосветско образование и знаење .
Кога ќе помисли дека ќерка му запослена во општина аеродром и син му запослен во арсение јовков дека ќе останат на улица а тој ќе треба да враќа париња од тендерчињата... не збркување спој у глава му се прави.Изглеа те вознемири содржината на напишаното Хер Конкрит, инаку не можам да си објаснам како некој кој во континуитет тврди дека има еве ум и белосветско образование, ја побркал овој пат репликата и од технички аспект инаку се согласувам со тоа шо си го напишал, вистина има такви успешни луѓе и кај нас.
Интересно е како те води мислата кон еутаназија место кон зголемување на лилен доход или минималецот воопшто, те открива во корен.
Како лопов размислува не е мое да знам, а за меури и виртуелна реалност, допрва ќе има драма изглеа, неаме за леб а купуваме чиколато во една прилика го нарече Ришелје добро се сеќавам...времето че покаже кој и каква реалност или меур создаде. Наше е да ги трпиме последиците.
..не бе Klin мене ништо не ме визнемирува одамна. А личниот доход се зголемува со работа и тоа работа која може да си најде купувач кој ќе ја плати пазарната цена за неа, нормално ако дотичниот знае да најде или да створи работа за себе, а за да се умножи и за други кои ќе ги најми да му помогнат во тоа. Се друго е факање зјали и продавање демагогија. Инаку со декларирани минималци имаме само политика, џаболебарство и продавање на иднината своја и на следните. Тоа го правиш кога си глуп , а и по правило секој кој е глуп е и сиромав.[DOUBLEPOST=1494532535][/DOUBLEPOST]Изглеа те вознемири содржината на напишаното Хер Конкрит, инаку не можам да си објаснам како некој кој во континуитет тврди дека има еве ум и белосветско образование, ја побркал овој пат репликата и од технички аспект инаку се согласувам со тоа шо си го напишал, вистина има такви успешни луѓе и кај нас.
Интересно е како те води мислата кон еутаназија место кон зголемување на лилен доход или минималецот воопшто, те открива во корен.
Како лопов размислува не е мое да знам, а за меури и виртуелна реалност, допрва ќе има драма изглеа, неаме за леб а купуваме чиколато во една прилика го нарече Ришелје добро се сеќавам...времето че покаже кој и каква реалност или меур создаде. Наше е да ги трпиме последиците.
црна гујо..кога мислиш да врачаш паре???? [DOUBLEPOST=1494532755][/DOUBLEPOST]Кога ќе помисли дека ќерка му запослена во општина аеродром и син му запослен во арсение јовков дека ќе останат на улица а тој ќе треба да враќа париња од тендерчињата... не збркување спој у глава му се прави.
....кој штаб јеботе благи бог , јас сум поише по палати...Превара... човек со доволно ум, белосветско образование и знаење не е ни прошол покрај штабот на вмро а не пак ли да е дел од нив.
Дремеш у "палата" Емануел Чучков или "палата" Борис Сарафов?...а сигурно паркираш у катна гаража Тодор Александров и македонска фаланага.......кој штаб јеботе благи бог , јас сум поише по палати...
Дали е некој објект палата ценам по луѓето внатре, така да тоа што вие си го нарекувате палата е една обична прдакана......не бе Klin мене ништо не ме визнемирува одамна. А личниот доход се зголемува со работа и тоа работа која може да си најде купувач кој ќе ја плати пазарната цена за неа, нормално ако дотичниот знае да најде или да створи работа за себе, а за да се умножи и за други кои ќе ги најми да му помогнат во тоа. Се друго е факање зјали и продавање демагогија. Инаку со декларирани минималци имаме само политика, џаболебарство и продавање на иднината своја и на следните. Тоа го правиш кога си глуп , а и по правило секој кој е глуп е и сиромав.[DOUBLEPOST=1494532535][/DOUBLEPOST]
црна гујо..кога мислиш да врачаш паре???? [DOUBLEPOST=1494532755][/DOUBLEPOST]
....кој штаб јеботе благи бог , јас сум поише по палати...
Горе напишаното како увертира,Кога ќе помисли дека ќерка му запослена во општина аеродром и син му запослен во арсение јовков дека ќе останат на улица а тој ќе треба да враќа париња од тендерчињата... не збркување спој у глава му се прави.
Види, само што те читам, можам да заклучам дека си видно вознемирен, напиј се малку водичка, е сеа колегата погоре напиша нешто, нема додатно да го коментирам, веројатно е вистина?!..не бе Klin мене ништо не ме визнемирува одамна. А личниот доход се зголемува со работа и тоа работа која може да си најде купувач кој ќе ја плати пазарната цена за неа, нормално ако дотичниот знае да најде или да створи работа за себе, а за да се умножи и за други кои ќе ги најми да му помогнат во тоа. Се друго е факање зјали и продавање демагогија. Инаку со декларирани минималци имаме само политика, џаболебарство и продавање на иднината своја и на следните. Тоа го правиш кога си глуп , а и по правило секој кој е глуп е и сиромав.[DOUBLEPOST=1494532535][/DOUBLEPOST]
црна гујо..кога мислиш да врачаш паре???? [DOUBLEPOST=1494532755][/DOUBLEPOST]
....кој штаб јеботе благи бог , јас сум поише по палати...
кој знае сега дали размислува како тебе сега и колегата твој? Не би сакал да те видам во догледна иднина во слична ситуација
- Ќосето?