A
apidrone
Гостин
И Русија е во ЕУ? Не сум знаел.Американците и ЕУ се истите насилнички го*на. Само што успеле многу да се збогатат. Сите знаеме како.
И Русија е во ЕУ? Не сум знаел.Американците и ЕУ се истите насилнички го*на. Само што успеле многу да се збогатат. Сите знаеме како.
Викаш Нухиу како член на ДУИ не знаел дека ќе го бираат талал?A vnatre vo Sobranie tegneni pratenici, megju koi i zheni, megju koi i edna bremena i edna so povreden zglob. I seto od strana na vraboteni vo MVR pod komanda na Goca. Da imase vo chetvrtokot takvo obezbeduvanje kako togash, vlakno nemashe da im fali na pratenicite.
Koga vekje spomnuvate, kazhete ja celata situacija. I plus ne razlikuvate sudir so policija i klasichen linch.
Ete go Chavkov kazha deka "ne znael". On gi ima tie nadlezhnosti shto gi barash.Викаш Нухиу како член на ДУИ не знаел дека ќе го бираат талал?
Sent from my MI 5s using Tapatalk
Добро, ако не разбра, напишав дека САД и ЕУ се истите насилнички го*на (како Русија, Кина и било која друга глобална империјална сила). Различен е само митот. За носење демократија. Бесплатно.И Русија е во ЕУ? Не сум знаел.
Па ете Груевски не сака да го признае поразот и мирно да ја предаде власта, не ти требаат САД и ЕУ за да го воочиш тоа.Добро, ако не разбра, напишав дека САД и ЕУ се истите насилнички го*на (како Русија, Кина и било која друга глобална империјална сила). Различен е само митот. За носење демократија. Бесплатно.
Не прњави од твитер се и можам да ја направам но зошто да трошам време на златни рипки и така до утре ќе ја заборават...Сите жмровци се едни исти слики споделуваат. Ќе земам во фотошоп ќе ви направам некои слики и скриншотови од пораки и ќе ви подметнам глупи приказни, па препраќајте си ги.
И никако да научи како да зачувува слика од фб, само скриншот прави.
Ја за Нухиу прашав еве уште еднаш дали знаел како член на ДУИ дека ќе го бираат талал?Ete go Chavkov kazha deka "ne znael". On gi ima tie nadlezhnosti shto gi barash.
I da, togash vo 2012 i Stevcho udri po policaec, a posle dobar beshe koga pochna da mu go dudla na Grujo.
Груевски веќе ја пошќиптари Македонија само што тоа на Сител и Канал 5 не ви го кажуваат.Најпаметно нешто што може ВМРО да направи е да ги остави СДСМ и албанскиве партии да ја пошќиптарат Македонија. Одма нема да се приметат разлики,ама за 5-6 години еве и 10-15 колку што има сега од рамковниот нека се барањата ќе станат поголеми и ќе станат за територија,прво таму кај што можат после низ цела Македонија. После едно убаво етничко чистење,селење на Македонците по Бугарии,Србии и тоа е тоа. Прашање е колку идење на Грујо во затвор или било кој од кај нив ќе помогне,ова е веќе народ со комплетно испран мозок,пропагандата и милијардата невладини помогнаа,а и тоа што ги фатија со раката во медот не помага,народов ќе го доживее падот на Груевски ко чин на слобода и сам ќе си влезе во самопоништување.
После ќе се сети што направил,ама касно ќе биде.
I da znael i da ne znael, ne e bitno. Eve da recheme deka znael, shto menuva koga Chavkov gi ima nadlezhnostite da dava naredbi na nachalnicite/komandirite.Ја за Нухиу прашав еве уште еднаш дали знаел како член на ДУИ дека ќе го бираат талал?
Sent from my MI 5s using Tapatalk
Викаш он ја донел територијалната поделба?Груевски веќе ја пошќиптари Македонија само што тоа на Сител и Канал 5 не ви го кажуваат.
Многу работи менува а ти размисли зошто и колку време е спремано..I da znael i da ne znael, ne e bitno. Eve da recheme deka znael, shto menuva koga Chavkov gi ima nadlezhnostite da dava naredbi na nachalnicite/komandirite.
@PewDiePie Da, i feel brainwashed.