Случај ЗАЕВ - генерална дискусија

• Креатор на темата drle
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
17 јули 2008
Мислења
1.101
Поени од реакции
23
Нели зборуваше погоре зз за земја, да имаше уште некоја секунда од рекламата и за сточарство ќе спомнеше.
Епа стока криминална како треба да се тера?
Говедата се тераат со стап.
заев имаше среќа, избегна суројца.
Треба да е радосен што не го швркнаа по грб или нешто друго.
Така да, нека си ќути. А и вие околу него.
Што толку ве задолжил?
Се скапаа луѓе, го оној самоубиствениот да го бранат.
Зошто?
:vozbud::vozbud: тоа ве боли ,и ве збунува зошто некој политичар се цени толку,а за информација можеби Заев е единствен политичар кој работел земјоделије за разлика од Ставревски кој не разликуваше тиква и краставица.. па цела струмица ви се смееше со изјавата на председателот на ОК на дпмне бАБАМОВ ИЛИ бАБУЛОВ (наводно нападнат) сеедно ,БУГАРИНОТ ,ете какви патриоти имате ,човекот(татаринот) си има поднесено молба за пасош и за неговите деца. ,следбеник на БОНЕВА.... ете какви патриоти имате.............

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
:vozbud::vozbud: тоа ве боли ,и ве збунува зошто некој политичар се цени толку,а за информација можеби Заев е единствен политичар кој работел земјоделије за разлика од Ставревски кој не разликуваше тиква и краставица.. па цела струмица ви се смееше со изјавата на председателот на ОК на дпмне бАБАМОВ ИЛИ бАБУЛОВ (наводно нападнат) сеедно ,БУГАРИНОТ ,ете какви патриоти имате ,човекот(татаринот) си има поднесено молба за пасош и за неговите деца. ,следбеник на БОНЕВА.... ете какви патриоти имате.............

А што ме здоболе мене за ставревски или некој таму бубуличав.
Јас сакам се од сдс да исчезне и ќе ве заебавам нон стоп.
Тоа не значи дека дпмне ми се љубимци.
Да си го имаш тоа како факт.
А заев и 3/4 од сдс. Заслужуваат затвор, се надевам наскоро дека ќе го добијат.

Член од
17 јули 2008
Мислења
1.101
Поени од реакции
23
А што ме здоболе мене за ставревски или некој таму бубуличав.
Јас сакам се од сдс да исчезне и ќе ве заебавам нон стоп.
Тоа не значи дека дпмне ми се љубимци.
Да си го имаш тоа како факт.
А заев и 3/4 од сдс. Заслужуваат затвор, се надевам наскоро дека ќе го добијат.
па кандидирај се за премиер, или пак изврши воен удар ,(ДЕМОКРАТУ) само така сдсм ке ги снема
мислиме локално градиме ГЛОБАЛНО :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
пс. навистина ме заинтересира искрено да ми кажеш зошто не ги сакаш сдсм (како внук на првоборец)

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
па кандидирај се за премиер, или пак изврши воен удар ,(ДЕМОКРАТУ) само така сдсм ке ги снема
мислиме локално градиме ГЛОБАЛНО :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
пс. навистина ме заинтересира искрено да ми кажеш зошто не ги сакаш сдсм (како внук на првоборец)
Значи ги спојуваш сдс со борците од ноб.
Фино признание, еден континуитет.
Сега да не си член на младите првоборци?

Член од
17 јули 2008
Мислења
1.101
Поени од реакции
23
ПА сдсм барем признаа дека се наследници на комунистите, за разлика од дпмне кога јавно на ТВ во најавата на конгресот во Струмица го прикажуваа ВАНЧО МИХАЈЛОВ .за зачленување не сум но ми даде убава идеја барем ке ја продолжам традицијата борба против Фашизмот

Robbie

Hope Never Dies
Член од
8 август 2008
Мислења
110
Поени од реакции
1
Бидејќи чушки бил отсутен еве му тема да одговори има ли тука нешто сомнително или не
Да се потсетиме кој штрајкуваа во струмица, вработените во општината членството на сдс + група граѓани кој случајно оли не се вработени во Еленица, тргопродукт и Пеон

Изгледа се спонтано собрани онака по нивна желба од голема љубов кон заев

Епа јас знам и луѓе што се од позицијата па што.....

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
кога некој се служи со лаги и полувистини ,вистината за 8 милиони евра е дека легнале на сметката на инвеститорот точно ,но власта упоно премолчува дека инвестицијата е 12 милиони, ако некој знае математика значи има 4 милиони (деловен прстор непродаден) значи ризикот за објектот е на инвеститорот.
Ако некој знае економска математика тоа значи дека инвеститорите пресметале дека парите ќе им се вратат а и заработат на друг начин со тек на времето....гледам паметен си па ќе ти текне кој се тие начини!

Robbie

Hope Never Dies
Член од
8 август 2008
Мислења
110
Поени од реакции
1
Најверојатно оние кои го бранат њу пагади и навистина би се самоубиле за него.
Што ти е значи култ кон личност.
Не е важен ни суд, ни логика, нит здрав разум, важна е заслепеноста кон вождот.
цепки.

Заслепеност.... Ако ние сме заслепени па вие од другите општини да не зборуваме за вас....Сепак на најдобрите(најубавите) сите им завидуваат ....Се гордеам со тоа.

Член од
17 јули 2008
Мислења
1.101
Поени од реакции
23
Ако некој знае економска математика тоа значи дека инвеститорите пресметале дека парите ќе им се вратат а и заработат на друг начин со тек на времето....гледам паметен си па ќе ти текне кој се тие начини!
а кој глуп би инвестирал ако нема да заработи само што секогаш домашниот есап не излегува на пазар, ама темава беше за проневера =крадење на 8 милиони евра како една голема лага на власта ништо друго,

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.026
Поени од реакции
5.637
Заслепеност.... Ако ние сме заслепени па вие од другите општини да не зборуваме за вас....Сепак на најдобрите(најубавите) сите им завидуваат ....Се гордеам со тоа.
И Нарцис викаше така...Кога се погледнуваше во езерото...Прочитај ја ќе ти стане повеќе јасно...Треба да оставиш други да те фалат, а не сам..

Robbie

Hope Never Dies
Член од
8 август 2008
Мислења
110
Поени од реакции
1
А ти освен што верглаш ко трабант исти работи, што паметно кажа?
Нема што да демантирам кога секој пост ти е ист и нема никаква основа во правото. Што е важно дали изградил трговски или дали го сакаат луѓето? Што има тоа врска со дали или не проневерил пари?

Логикава ви е ко на децана. Ако со емоции се плеткаш во правото, кое сепак е горе - долу егзактна наука, тешко на сите нас.
Знаеш како е твоево?
Оди некој крадец/убиец на суд и на судијата почнува да му раскажува некоја трогателна прикаска. Судијава се расплакува и вели, овој сигурно не е крив за делото, види колку убаво зборува.
Исто е и со вас и со зз.
Значи и пак немаш аргумент ама само да напишеш нешто ...те разбирам знам како е ,а тоа што си го напишал кради ГЛОБАЛно, не знам некој да го украл ГЛОБАЛ, а ако има некој таков или ако ГЛОБАЛ е направен од џебот од граѓаните слободно кажи ми или докажи ми,и сите што се од Струмица нека кажат ако има такво мислење.....

Robbie

Hope Never Dies
Член од
8 август 2008
Мислења
110
Поени од реакции
1
Доста се палиме на фасада... Дека вака бе? Ќе литаме ли?

Ако убаво гледаш тоа не е фасада а дека цел трговски е од стакло ,ама и ти не знаеп од каде за прв пат гледаш нешто такво па си мислиш да не е некоја нова фасада
:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Robbie

Hope Never Dies
Член од
8 август 2008
Мислења
110
Поени од реакции
1

Се згазив од смеење. Гледајќи го ова, воопшто не ми е чудно што сонцата изгубија.
Инаку да повторам, не е важно дали добил награда, дали направил трговски, дали луѓе го сакаат, ако направил криминал. И не го тапeте до бескрај.
Не е важно???????АБе ти се слушаш што зборуваш?? Што е важно за тебе да е твојата партија на власт па ако треба и за леб ке трпиш...па и така ни треба, секогаш да трпиме од такви како тебе посебно Никола државата се врака наназад....

Robbie

Hope Never Dies
Член од
8 август 2008
Мислења
110
Поени од реакции
1
И Нарцис викаше така...Кога се погледнуваше во езерото...Прочитај ја ќе ти стане повеќе јасно...Треба да оставиш други да те фалат, а не сам..

Не знам зошто не се потрудите барем малку да разберете, која е најубава општина изберена за најубав живот во Македонија, јас не сум го кажал тоа, има луѓе за таа работа што ги избираат тие работи па исто така и признанието за ГЛОБАЛ. Фала многу.:toe:

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Ако убаво гледаш тоа не е фасада а дека цел трговски е од стакло
Ах....што ви направи таа фасада, не чини бе премногу стакло, премногу светлина одбива...заслепува...лоша работа е тоа сонцето!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom