Случај ЗАЕВ - генерална дискусија

• Креатор на темата drle
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
L

lubenakov

Гостин
Можеби пак ке дават и на телевизија "ВО ЖИВО" да не го слушаме само најитересното од вестите.

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
искрено може јас сум пропуштила нешто ама некако баш и не ми е јасно па да си прашам
Колку што знам според Претседателот има право на амнестија ( се однесува на неопределен број на лица) и на помилување ( на определени лица) од кај дојде ова аболиција?

L

lubenakov

Гостин
Јас лично ќе гледам, баш да видам што ќе кажат, никој на слила не го терат да гледе ТВ. Ама мене ме интересира дали ќе се кажат некој + работи што досега никој не ги знае. Пошто сите (повеќето) знаеме само тоа што ќе го слушнаме од медиумите.

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
Јас лично ќе гледам, баш да видам што ќе кажат, никој на слила не го терат да гледе ТВ. Ама мене ме интересира дали ќе се кажат некој + работи што досега никој не ги знае. Пошто сите (повеќето) знаеме само тоа што ќе го слушнаме од медиумите.
и што ќе каже? кажи ми со кое лице прво ќе се појави и со која уста ќе каже нешто?

Како што кажав и повеќепати кај нас нема чист политичар така да тоа можеме да го расчистиме а и човекот да не е крив претседателот наш *убав* и *умен* исто ко да го осуди... Го запечати за на век.. Џабе му е сега не пресови, не изјави... БЦ го закопа него.

L

lubenakov

Гостин
Па сигурно има уста и лице да каже нешто чим одбрал таков потег. Овие семејствата со какво лице и со каква уста излегоа па кажаа дека не земале пари, кога веројатноста е 50-50? Можеби и малку во корист на Заев затоа што адвокатите дале документи каде што се гледа дека земале пари. Или па на нив нивните татковци и мајки не им кажале дека земале пари, па недај боже да се починати и сега си ја барат правдата, или пак ги изгубиле документите и се прават на 3.5 (триипол)??? Па нели во Македонија се е можно, па можно е и навистина да им се влошила здравствената состојба на останатите обвинети (па овие работи за секој се стресови, и мене ми би станало лошо, особено ако сум невин) ама ного ного не ми се верува баш а тоа................ Ама Македонија и се е можно.

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
и што ќе каже? кажи ми со кое лице прво ќе се појави и со која уста ќе каже нешто?

Како што кажав и повеќепати кај нас нема чист политичар така да тоа можеме да го расчистиме а и човекот да не е крив претседателот наш *убав* и *умен* исто ко да го осуди... Го запечати за на век.. Џабе му е сега не пресови, не изјави... БЦ го закопа него.
Е баш тоа е најлошото кај нас:toe::toe: големи пари се земале.. Црвенковски така ќе го оставе у затвор и он е со него.. како Mafia Sicilana се нашите политичари

P

Princ

Гостин
Фатете нешто работете да му ебам мајката. Нема аир ни од Бранко, ни од Никола, ни од Зоран...

DarkWalker

Think globaly , Act Localy!!!
Член од
4 февруари 2006
Мислења
1.209
Поени од реакции
70
Фатете нешто работете да му ебам мајката. Нема аир ни од Бранко, ни од Никола, ни од Зоран...
Најпаметен пост до сега ... ми се смачи да ве читам само глупости пишувате ...

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Најново во вашите најблиски продавници по промотивна цена:

Исто може и апликација со ликот на ЗЗ:

Најновата молитва на правољубениците Заевски:

“Заев наш, кој си граданачалник, да се свети името твое, да искочиш од затвор, па да се врати царството твое, како во СДСМ , така и во Струмица, лебот наш насушен дај ни го денес, простини ги општинските долгови наши, како што ние им ги проштеваме на нашите должници, избави не од лукавите и тн............“

Г

Грејвдигер

Гостин
Koga ke uklucat na Sitel da davat togas slusi go Latas zombito.

"I taka Zaev ke si ostane vecno somnitelno lice, za pronevera od 8milioni evra" Od kaj ovie 8milioni evra? Od GLOBAL da ne gi ukrade? od drzavata? od opstinata? 10000 pati e receno deka od drzavata i od opstinata nema nitu denar vo trgovskiot, se e od investitorot.
Zemjisteto e vo privatnost na JSP Komunalec - Strumica, sto spaga i pod opstina Strumica i moze slobodno da se gradi tamu. A treba da se kaznat ovie 3-4 familii koi po 2-3 pati lapnaa golemi pari od tamu, pa i uste baraat(izlgleda ne im stignaa tie). I ne zaboravajte deka i Boris Trajkovski imase potpisano abolicija za Dosta Dimovska(ako ne se lazam).

Trn vo oko , kupi si ja ti taa maica, kaj mene nema mesto u plakar za takva... baska toj gusar ja napravil auuu u pm, so senka i so bavell % emboss :D:D:D ke go bide de...

head

ЧОВЕКОТ СО МАЛО ТЕЛО
Член од
15 септември 2005
Мислења
1.406
Поени од реакции
590
Најново во вашите најблиски продавници по промотивна цена:

Исто може и апликација со ликот на ЗЗ:

Најновата молитва на правољубениците Заевски:

“Заев наш, кој си граданачалник, да се свети името твое, да искочиш од затвор, па да се врати царството твое, како во СДСМ , така и во Струмица, лебот наш насушен дај ни го денес, простини ги општинските долгови наши, како што ние им ги проштеваме на нашите должници, избави не од лукавите и тн............“
Каде се продаваат маичкиве , или пак безпари ги дели Општина струмица а ?
АМИН (за молитвата) :pos2:
П.С Значи Бранко дефинитивно се враќа на сцена . Чим го политички го утепа Заев со аболицијава . Си го чисти патот човекот ... ПОВРАТАК ЏЕДАЈА

ogledalo

провинцијалец
Член од
12 мај 2008
Мислења
3.198
Поени од реакции
174
``btw 40 osudenicki od idrizovo vo pismena forma preku upravnikot na zatvorot pobarale od BC da im dade pomiluvanje bidejki spored niv iako se osudeni za kriminal nivnite procesi bile politicki montirani. kako olesnitelna okolnost za BC tvrdat deka site bile majki.`` partafraziram od dnevnik na TV sitel.

@ nekoj pogore spomna deka zaev ke imal vo skopje press za slucajot ``global``. dokolku press konferencija se smeta za relevantno mesto za isceluvanje na sopstveni grevovi togas voopsto ne gledam smisla za postoenje na institucija sud.

Член од
15 мај 2008
Мислења
947
Поени од реакции
99
@ nekoj pogore spomna deka zaev ke imal vo skopje press za slucajot ``global``. dokolku press konferencija se smeta za relevantno mesto za isceluvanje na sopstveni grevovi togas voopsto ne gledam smisla za postoenje na institucija sud.
Ma каков суд. Кога си во опозиција, судот е противуставен и противдржавен.
Не мора ни прес да држи. Доволно е во Утрински или Шпиц да напише една колумна, да каже како бил местен и како Грујо е диктатор, и ЗЗ ќе биде избавен од сите гревови... :tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom