Сликички од фудбалери

Член од
11 јули 2008
Мислења
2.910
Поени од реакции
1.552
па друже ако не ти се шпарта до тобако, јави им се по телефон, да не ти биде бадијала одењето... јас го земав од центар. а времево баш е финичко за шпартање :wink:
Ете пошто времето е финичко бев и нема, значи кај и да е утре задутре сто посто излага!

Capitano

...
Член од
24 октомври 2007
Мислења
1.344
Поени од реакции
137
Конечно!!!

Бев до ДИПРЕС да го купам албумот сабајлево, стигнал вчера па уште не е дистрибуиран во многу киосци.
Обожавам да ги собирам албумиве од Светско и од Европско. Прв ми се падна Фернандо Торес ...а ужував додека ги лепев Дрогба, Анелка и Карваљо :drk: :pipi:
Инаку прв пат албум од светско првенство нема по двајца фудбалери на една сликичка како претходните години, ама затоа има најмногу за собирање, дури 638.

Harry Potter

Imperius
Член од
14 септември 2005
Мислења
2.551
Поени од реакции
1.547
јас го купив од трафика кај Скопјанка. иначе aлбумот е 70 ден а во него има и 6 сликички. едно пакетче е 25 денари и има внатре 5 сликички.

а btw има вкупно 640 за собирање. 638 се на број, но на задната страна од прената корица има две сликички со броеви верувале или не 00 и 000. мене ми падна 00та хаххах :pos2:

Член од
11 јули 2008
Мислења
2.910
Поени од реакции
1.552
Мераци многу ми се свиѓа албумов, добро го напраиле.
Како што ми се глеа вака на почеток највише изглеа се паѓаат од Хондурас и ДПР Кореја. Се на се, многу јако. До сеа имам негде околу 75 сликички. :)

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.632
Поени од реакции
1.199
25 денари пакетче????????????????
Е да, тоа малце ме нервира. 25 ден. пакетче а 5 сликичиња внатре.:kesa:
Памтам, за албумот од 2002, едно пакетче беше 20 денари, а внатре 6 сликичиња.

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.002
Поени од реакции
5.636
Еуро 96... беше по 10 денари пакетче :pos:

Член од
11 јули 2008
Мислења
2.910
Поени од реакции
1.552
Беше, беше, беше, беше, беше, беше, беше, беше, беше, беше, беше, беше, беше, беше, беше, беше, беше, беше, беше, беше, беше, беше, беше, беше, беше, беше, беше, беше, беше, беше, беше...

Како и да е, немора да се напатувате и да купувате по 30 пакетчиња на ден. Онака лајтерски за занимација по 2-3. :)

Член од
27 август 2008
Мислења
299
Поени од реакции
49
се слагам со Инкогнито, колку поспоро го собираш, толку и меракот трае подолго... лагано, да се тегне локумот :) албумов на Панини е закон, топ, НАЈДОБАР ДО СЕГА!!!
јас сум при крај со албумот, уште 40-тина сликички ми фалат, и после почнувам да го полнам вториот, онака лагано. првиот ќе го "кинам" за Светско, а вториот ќе ми оди на чување во архива, за историја :)

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Конечно!!!

Бев до ДИПРЕС да го купам албумот сабајлево, стигнал вчера па уште не е дистрибуиран во многу киосци.
Обожавам да ги собирам албумиве од Светско и од Европско. Прв ми се падна Фернандо Торес ...а ужував додека ги лепев Дрогба, Анелка и Карваљо :drk: :pipi:
Инаку прв пат албум од светско првенство нема по двајца фудбалери на една сликичка како претходните години, ама затоа има најмногу за собирање, дури 638.
Значи не се сега четвртите репрезентации од групата на по една страна? :nesvest:

Мора да се земе албумов :)

Harry Potter

Imperius
Член од
14 септември 2005
Мислења
2.551
Поени од реакции
1.547
се слагам со Инкогнито, колку поспоро го собираш, толку и меракот трае подолго... лагано, да се тегне локумот :) албумов на Панини е закон, топ, НАЈДОБАР ДО СЕГА!!!
јас сум при крај со албумот, уште 40-тина сликички ми фалат, и после почнувам да го полнам вториот, онака лагано. првиот ќе го "кинам" за Светско, а вториот ќе ми оди на чување во архива, за историја :)
аман бе кога го собра? :nesvest:

Член од
27 август 2008
Мислења
299
Поени од реакции
49
аман бе кога го собра? :nesvest:
:) земав една кутија цела завчера, и уште 50 кесички денес, цела вечер лепев сликици :) ќе каснам со телефонска сметка месецов, ама кој ги шиша Т-Сом :vozbud:

Harry Potter

Imperius
Член од
14 септември 2005
Мислења
2.551
Поени од реакции
1.547
колку пари е една кутија и колку кесички има?

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Дечки излезен е Светско Првенство? :nesum:

Kajgana Shop

На врв Bottom