Сликички од фудбалери

Harry Potter

Imperius
Член од
14 септември 2005
Мислења
2.557
Поени од реакции
1.554
важи, ќе ти пишам на приватна порака.

иначе тебе ти фали нешто или сите ти се полни? :)

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Полно ми е све мене, не оставам ништо на случајноста. :)

Иначе некој планира да го собира Еуро 2008?

Член од
30 јуни 2007
Мислења
1.775
Поени од реакции
23
ja ke go sobiram, ama se nerviram zos uste ne e izlezen, a na A1 ima reklama.
ajde sega denovive najverojatno ke izleze pa posle ke se manjavamo.

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
и ја ке собирам ама појма немам кога ке излезе албумот ваљда на panini на тој албум мислиш така ?

Член од
30 јуни 2007
Мислења
1.775
Поени од реакции
23
и ја ке собирам ама појма немам кога ке излезе албумот ваљда на panini на тој албум мислиш така ?
da, na toj mislim. ne znam dali postoi nekoj drug. eve deneska i na telma imase reklama deka na krajot na mart ke izleze vo prodazba, pa najverojatno narednava nedela treba da izleze.

Harry Potter

Imperius
Член од
14 септември 2005
Мислења
2.557
Поени од реакции
1.554
и јас ќе го собирам, обавезно! иначе цел Март и на тв и по весници секој божји ден одат реклами за албумов, веќе ме полудеа! :vozbud: одвај чекам да искочи!

Fcu

Член од
10 август 2007
Мислења
585
Поени од реакции
2
Albumot ke izleze do krajot na mesecov.

head

ЧОВЕКОТ СО МАЛО ТЕЛО
Член од
15 септември 2005
Мислења
1.412
Поени од реакции
598
Официјален албум е оној на Pannini , Euro 2008 :nesum:
Инаку , по трафикиве почнаа и пиратски албуми да продаваат , прееска го видов ! И се залетав , и и викам на теткицата од трафиката " дај ми еден албум и 10 пакетчиња" и ко ќе видам , шо да видам , некој no name албум :nesvest:Одма и го вратив , нормално .
Инаку ги имав сите албуми од Шпанија 82 па наваму ( СП и ЕП ) , арно ама , не знам како имам изгубено дел од нив . Моментално ги имам :

- СП 94 USA ( не е на Панини , ама е официјален )
- ЕП 96 England
- СП 98 France ( Panini , наполнет со сликички(оригинал) купени од отпад за хартија купени една недела по завршување на првенството ! П.С Цена 15 денари за кутија со 100 пакетчиња :pos2:)
- ЕП 2000 Belgium/Holland
- СП 2002 Korea/Japan
- ЕП 2004 Portugal
- СП 2006 Germany

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Леле и јас имам ептен мерак на албумов само ме плаши да не го напраат 25 денари пакетче. ПОлека,полека само накачуваат. ај па после ќе договараме на плоштад мењање.

Член од
30 јуни 2007
Мислења
1.775
Поени од реакции
23
ja od SAD 94 navamu sobiram, ama SAD 94 i Francija 98 gi imam izgubeno pri selenje i mn mi e krivo. inaku albumot od Anglija 96 mi e od Merlin, ne znam dali e oficijalen, ama ja toj go imam. a toa sto vikas za piratski i ja se zaletav za EURO 2000 i go napolniv toj piratskiot, pa posle go polnev i toj oficijalniot od panini.

Harry Potter

Imperius
Член од
14 септември 2005
Мислења
2.557
Поени од реакции
1.554
од 96та ја ги собирав двата албуми, и тој од Merlin и тој од Panini. двата ги наполнив.

и 98ма имаше два албуми, тој на Panini кој имаше тогаш проблем со лиценцата (оние што го собираа знаат дека од Иран немаше воопшто сликички, а фалеa и некои други) и еден Diamond Italia. за жал ниту еден не наполнив, ама малце ми фалат.

Член од
30 јуни 2007
Мислења
1.775
Поени од реакции
23
da, francija 98 albumot (od panini) go nemase slikickite od Iran , ne znam zos. a svetskoto 2002 mnogu tesko pagaa od Irska. tuka adj kazite do kaj e albumov za evropskovo? vikaat na krajpot od mesecov a uste nema

Harry Potter

Imperius
Член од
14 септември 2005
Мислења
2.557
Поени од реакции
1.554
во 2002 од Ирска на почетокот воопшто ги немаше сликичките бидејќи уште не беа направени, баш пишуваше во самиот албум на страницата кај Ирска дека Panini имале проблеми околу добивањето на правата за Ирска. подоцна ги пуштија и нив али кај нас дојдоа ептен на крај па јас морав да ги порачувам

Пики

amazing happens
Член од
10 март 2007
Мислења
1.923
Поени од реакции
37
Ајде бе 29 еве сме кога ќе излезе албумов :)

Kajgana Shop

На врв Bottom