Сликање на ѕид

DarkEyE994

Возам-_-Точак
Член од
4 март 2009
Мислења
285
Поени од реакции
9
имам еден ѕид во соба му реков на татко ми да не го бојосува сакам нешто друго да има на него.Ај давајте прдлози што одприлика да нацртам на него.Чисто коку да ми дојде инспирација

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Јас имам лила пеперуга на еден дел од ѕидот.
Многу ми е убава :pipi: :)

Гледав на онаа емисијана порано за уредување на домот исцртаа дрво и многу ми се допаѓаше.
Сакам и јас исцртани ѕидови

Еве ти интересна страна

DarkEyE994

Возам-_-Точак
Член од
4 март 2009
Мислења
285
Поени од реакции
9
Ако тоа личи на пепруга тогаш лол

T

theTinule

Гостин
Собата ми е во поткровје...сакам да го нацртам ѕидот до спуштениот ѕид...Вчера цртав нешто ко скица па ќе ставам слики кога ќе биде готов :)
еве ја скицата..ако ви користи многу :) тажна е малце знам али така се осеќав во моментот...

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Собата ми е во поткровје...сакам да го нацртам ѕидот до спуштениот ѕид...Вчера цртав нешто ко скица па ќе ставам слики кога ќе биде готов :)
еве ја скицата..ако ви користи многу :) тажна е малце знам али така се осеќав во моментот...
Ова ќе го сликаш истото на ѕид???

Мене лично, без навреда, ми изгледа како цртеж на некој од прво одделение, нималку на цртеж што би ти стоел година/две/три на ѕид :toe:

Eве ми ја пеперугата иначе :)

А еве ја таа кај сестра ми

Член од
6 мај 2006
Мислења
611
Поени од реакции
50
Сакаш лично нешто да нацрташ или некој да ти нацрта? можеш да се обратиш кај некој уметник.. во мојот случај братучетка ми слика па една со друга си дававме идеи за што би можело и како тоа би се извело и дали воопшто може да се изведе се разбира... (нетов е полн со идеи google :) ) инаку полесна варијанта ти е тапета... има мн интересни.. за дзид за стакло за мебел за што ти текне во уличката што го дели порта буњаковец (ким автобуската) со комплексот згради пред трговскиот.. негде на средина на таа улица се наога неможе да се утне

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
Ја сакам призмава на ѕидот во мојава соба, ама прилично голем е и плус то немат асолен мајстор во кој имам стопроцентна доверба да ми ја напрајт ко шо сакам.

T

theTinule

Гостин
Ова ќе го сликаш истото на ѕид???

Мене лично, без навреда, ми изгледа како цртеж на некој од прво одделение, нималку на цртеж што би ти стоел година/две/три на ѕид :toe:
:eek:ftopic:
Сликата што ја ставив е скица...

Бришете пост :)

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453

Македонсково сонце нацртај го :wink:

VertigO

750ml ракија
Член од
11 декември 2008
Мислења
297
Поени од реакции
47
имам еден ѕид во соба му реков на татко ми да не го бојосува сакам нешто друго да има на него.Ај давајте прдлози што одприлика да нацртам на него.Чисто коку да ми дојде инспирација
Стрикно сакаш да го нацрташ или? Во мојата соба едниот ѕид ми е обоен со правоаголници, на различни растојаниа со различни дебелини и секој правоаголник кој започнува од подот до таванот е во различна боја. Интересна идеа според мене ако сакаш нешто различно и несекојдневно, но ако си решен за цртање нвм:helou:

Kajgana Shop

На врв Bottom