Сликање на ѕид

ИвањушкА

some-thing
Член од
17 јули 2009
Мислења
342
Поени од реакции
526
убава работа е сликање на ѕид,
имав јас девојка со текст низ цел ѕид ама ми здосади да ја гледам па го префарбав црвен.
пред се гледај да одбереш нешто што ќе ти одговара во собата, и да го поставиш правилно да се добие убава атмосвера, така да размисли си убаво :)))

PsychoalieN

Омлет мастеР
Член од
12 јули 2009
Мислења
1.703
Поени од реакции
1.411
dalidecals.com има многу голем избор на самолепливи цртежи за на ѕид и добри идеи, само што е прескапо за наши услови а испорачуваат и до МКД :( не знам дали има некоја фирма во МК што се занимава со ваков вид на декор.

Црвено

Am I pissin' u off-fa-fa?
Член од
12 септември 2007
Мислења
1.227
Поени од реакции
81

Од собата на еден мој другар, сам си ги црташе.

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Карши мене комшиката има нацртано некои добри работи на sид:).Овие цртежи ме поттикнаа да одам кај неа и да прашам со што успеала да нацрта толку прецизно, зошто одамна сакам вакви шари на sид:vozbud:

Annath

Полуактивен член.
Член од
11 јуни 2010
Мислења
338
Поени од реакции
42
Пред неколку месеци, почнав да цртам гејша на ѕидот, ја утнав, и го префарбавме ѕидот...Можеби пак ќе пробам.

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.902
Со какви бои се црта по ѕид ? Има посебни се продаваат или.. и кај да најдам ?

Мармеладова

Tale of the inexpressible
Член од
21 април 2006
Мислења
1.743
Поени од реакции
184
Сега брзо видов некаде низ скопјево се продаваа самолепливи цртежи за на зид во стил на пеперутката на rossonerka, и не беа нешто скапи.
Ево нешо...

Член од
21 септември 2010
Мислења
76
Поени од реакции
1
Вака овие т.н готови цртежи за на ѕид ,ги викаат Стикери ,ама нема везе едно е стикер друго е ова .....Во Jambo во Веро има цената е околу 300 денари големината не е нешто посебна максимум да најдеш е метар на метар од прилика колу да ти дадам некоја престава колку најголемо можеш да најдеш ,но нема некој посебен избор ,за друго место низ Скопје не верувам ,но може да има во Sewa ,ама според мене најубаво е на некои од овие што цртаат графити да им купиш боја и топ ќе го направат притоа станува збор за ѕид кој не е изложен на Дожд и сонце со што бојата и вистинската слика според мене би ти останала најмалку 10 години ....поздрав!

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114

eve kako nekoi, bez mnogu mnogu razmisluvanja si ja sredile kujnata( dzidot)

fearless

in Arsenal we trust!
Член од
5 јануари 2008
Мислења
1.193
Поени од реакции
185
кажете ми кај да најдам низ градов да ми го испринтаат знамето т.е. логото од арсенал...и планирам да биде ко налепница 1.5м на 1м и да почнам да го бојам од основната боја па натака т.е дел по дел...каде тоа да го напраам...или овие апликации што праат дали изработуваат логоа???

Kajgana Shop

На врв Bottom