Можеби и кај него лежи вината, но јас мислам дека повеќе лежи кај другите. Сепак не треба да бидат толку брзо избрашани тие траки и да се смета како воопшто не постојат:smir:Најверојатно затоа што самиот тој си ги стави тие траки во сенка...Добри беа се сложувам и го имав "рап тврдина" албумот ги слушав сите песни добри беа.АМА! главен и единствен виновник затоа што тие траки се фрлени во сенка е самиот Марко и никој друг.:smir:
А зошто другите да не ги избришат кога тој сам ги избриша прв и ги исплука? Да...Ги исплука затоа што е многу контрадикторен сам на себе ако слушајќи го ги споредиш поранешните песни со сегашните.:smir:Можеби и кај него лежи вината, но јас мислам дека повеќе лежи кај другите. Сепак не треба да бидат толку брзо избрашани тие траки и да се смета како воопшто не постојат:smir:
слаткар не знае ни цигари-тутун(Nicotiana Tabacum) што се, а не трева....дали е за на плоштад тој брееееее....аман више...Слаткар воопшто не беше надуван на неговиот настап на плоштад. -шмизл
Зошто му вадите муабети на дечкото бе? Нормално дека не беше надуван... добро можеби малку ама не се примеќаше :tv:Слаткар воопшто не беше надуван на неговиот настап на плоштад. -шмизл
Bez navredi ali kako Neonka si Kasno palesBez navredi do site negovi fanovi,ali ovaj vic so go slusnav morav da go napisaham
Kako se vika za Slatkar na turski????
-Sheherezad.......:pos2::pos2::pos2:
Jebiga be brat,barem svetam :smir::smir:Bez navredi ali kako Neonka si Kasno pales
Шит хепенс... ама баш ова на големо... не се единствени на таа возраст... Ја ко имав 10 години го слушав Еминем и Рибја Чорба бе :pos2:Денеска крајно се разочарав од најмладите...Брачед ми и братучедка ми имаат 8 односно 10 години и ми „пееја’’ вулгарни стихови од Слаткар и Тони Зен за кои воопшто незнаат што значат...незнам што да кажам повеќе