Слаткар(истика)

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
Слаткарот ваш ке жари и пали у куманово у дискотека, дојдете забават ке биде на завидно ниво, јас гарантирам! Плус екстра изненадување за најупорните девојчиња.

Д

ДаркхарТ

Гостин
Слаткарот ваш ке жари и пали у куманово у дискотека, дојдете забават ке биде на завидно ниво, јас гарантирам! Плус екстра изненадување за најупорните девојчиња.
Пешкирче :icon_lol:

El 'Borracho

Riot Maker
Член од
18 јули 2009
Мислења
822
Поени од реакции
238
Аман бре.

Македонја - држава на уметници
проект финансиран од владата на р.м.
Јас сум Марко Маринковиќ. Завршив основно образование во Ново Лисиче и сеа сум дипломиран ебач. Затоа го подржувам овој проект

Член од
5 ноември 2008
Мислења
2.569
Поени од реакции
610
како за Слаткар или не ..
не сум му некој фан ..само не го мразам дечкото ..не ми смета ..
но ..како може да го работи тоа ..а да не го сака ?
чим тоа го работи ..значи има нешто што го влечи (не збориме за парите)
Слаткар е уметник ...ти тоа не го гледаш ..заслепени сте од омраза ..
па на крај краева и Легијата праат пари од рапот ..СИТЕ!
како што тие имаат љубов кон рапот и праат пари така е и со Слаткар
сеа знајме дека во поглед на песните Легија ..и некојси уметници од легијава ги бива повеќе од слаткаров ..
тоа ми беше зборот ...
твојот пост не држи вода ..:smir:
Точно. Држи Coca Cola :smir:
Слушај пријател. Тој не ти прави музика, ако не му дадеш пари. Комерцијала. Уметност исклучиво само за пари! А сеа ти тоа дали го гледаш или не, дали сме ние заслепени од омраза... не сум сигурен. Зошто тогаш само 14-годишници одат на неговите концерти? Зошто!? Или зошто пак го слушаат тие што немаат поима што е рап, што е хип-хоп култура (без навреда ова, сепак лично мислење)? Што мислиш некој ако слуша Cypress Hill ќе го слуша и Слаткар? I don't think so!

El 'Borracho

Riot Maker
Член од
18 јули 2009
Мислења
822
Поени од реакции
238
Точно. Држи Coca Cola :smir:
Слушај пријател. Тој не ти прави музика, ако не му дадеш пари. Комерцијала. Уметност исклучиво само за пари! А сеа ти тоа дали го гледаш или не, дали сме ние заслепени од омраза... не сум сигурен. Зошто тогаш само 14-годишници одат на неговите концерти? Зошто!? Или зошто пак го слушаат тие што немаат поима што е рап, што е хип-хоп култура (без навреда ова, сепак лично мислење)? Што мислиш некој ако слуша Cypress Hill ќе го слуша и Слаткар? I don't think so!
и Cypress Hill нема да ти прават рап ако не земаат пари, туку ќе си останеле во South Gate,LA и ќе дилале дрога...така?:smir:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
и Cypress Hill нема да ти прават рап ако не земаат пари, туку ќе си останеле во South Gate,LA и ќе дилале дрога...така?:smir:
Абе 175 страни се објаснува тоа ама неможе некој да го сфати:toe:

Член од
5 ноември 2008
Мислења
2.569
Поени од реакции
610
Чекај бе :) Cypress Hill ти знаеш кој се, а знаеш кој е овој Слаткаров? Добро, можеби не беше овој нај-соодветниот бенд да го ставам али... ќе дилале дрога? Од кај знаеш па ти што ќе правеле они? :) Сакам да кажам дека све во на Слаткар песните... е за пари бе брат. Све е пари тоа! Нема љубов. Нема ништо! Не е така кај Cypress Hill. Не е така кај многу други...

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Чекај бе :) Cypress Hill ти знаеш кој се, а знаеш кој е овој Слаткаров? Добро, можеби не беше овој нај-соодветниот бенд да го ставам али... ќе дилале дрога? Од кај знаеш па ти што ќе правеле они? :) Сакам да кажам дека све во на Слаткар песните... е за пари бе брат. Све е пари тоа! Нема љубов. Нема ништо! Не е така кај Cypress Hill. Не е така кај многу други...
А онака ти менаџер си му на Слаткар или на Cypress Hill па шо ги знаеш овие работи. Или дома хоби ти е да гледаш на гравчиња. Е овоа не ми е јасно. Он се работел за пари, он не ја сакал музиката. Штом го работи тоа значи има нешто што го влече (освен парите). А на крај краеви живееме во општество во кое што секој сака да има повеќе, па и Слаткар не е поинаков. Ти да не нејќеш да имаш пари, да вртиш пи*ки, и се од се да ти биде најубаво???

Член од
5 ноември 2008
Мислења
2.569
Поени од реакции
610
А онака ти менаџер си му на Слаткар или на Cypress Hill па шо ги знаеш овие работи. Или дома хоби ти е да гледаш на гравчиња. Е овоа не ми е јасно. Он се работел за пари, он не ја сакал музиката. Штом го работи тоа значи има нешто што го влече (освен парите). А на крај краеви живееме во општество во кое што секој сака да има повеќе, па и Слаткар не е поинаков. Ти да не нејќеш да имаш пари, да вртиш пички, и се од се да ти биде најубаво???
Да гледам на гравчиња :)
Не реков дека ништо не го влече. Викам дека таа музика е направена само за пари :) И дека тоа не е рап... И јас ќе го почитував он да пееше вистина :) Али еднаш пее за друго, еднаш пее за искинат ѓон на патики (не сум сигурен која песна е). А сеа ти како сакаш мене разбери ме, тоа си е мое мислење :)

Мене не ми смета Слаткарот. Мене ми смета што го прават како да е најголемиот рапер во универзумот. Хип Хоп Револуција? :)

S

StormRage

Гостин
Да гледам на гравчиња :)
Не реков дека ништо не го влече. Викам дека таа музика е направена само за пари :) И дека тоа не е рап... И јас ќе го почитував он да пееше вистина :) Али еднаш пее за друго, еднаш пее за искинат ѓон на патики (не сум сигурен која песна е). А сеа ти како сакаш мене разбери ме, тоа си е мое мислење :)

Мене не ми смета Слаткарот. Мене ми смета што го прават како да е најголемиот рапер во универзумот. Хип Хоп Револуција? :)
не е ни најголем рапер во македонија... до универзумот има рапери шо се со светлосни години понапред...

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.288
Поени од реакции
6.998
Кога ве гледам како кењате за него,ми се повраќа. Човекот пее за пари,right??? Епа истите оние "рапери" што ги слушате(Џеј Зи,Крис Браун и да не набројувам други шо се најпопуларни у свет) па тие,фала богу,се најандерграунд рапери шо ги иам слушнато. Ти ако не го слушаш шо имаш против него и тие шо го слушаат??? И ја го слушав од порано,и јас викам дека албумот му е шит,ама бар не јадам гомна за него или за неговите фанови :smir:

Џони.

Не е Џони.
Член од
4 ноември 2009
Мислења
1.554
Поени од реакции
1.037
прва работа јас слаткар не го почитувам како човек а да не збориме за неговите песни. шопинг песнана шо му е за рап ја сметате ? повеќе влече накај поп него накај рап. не ми смета нека прави песни ама нека не се праи со сила HC рапер.
хип-хоп револуција ! ти се молам ако рапот тргне во тој правец нема далеку да стигне... треба да се знае кој започнал со рап во македонија ! OLD SCHOOL ROCKS !

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
нека не се праи со сила HC рапер.
хип-хоп револуција ! ти се молам ако рапот тргне во тој правец нема далеку да стигне..
Абе можеби си е ХЦ рапер, но хип хоп револуција имаше во раните 2000ти.

Слаткар не измисли топла вода.

O

Orangez

Гостин
Абе се испотепавте за човекот еден вика чини, еден не чини... Секој што има свое мислење не мора во 500 верзии да го кажува, без разлика дали е негативно или позитивно... Како што читав по ова страниците истиот муабет е.... Дајте нешто ново фановите негови нека кажат... Тие па што не му се допаѓа... Нека кажат што е тоа и ред други работи...:toe:

Член од
27 март 2009
Мислења
1.051
Поени од реакции
112
поминаа времињата кога се пееше во клубови и праеше песни ..од љубов
Peace!

Море Кулзрок ..цело време кажуваш ..нема љубов во песните од слаткар ..демек тој немал љубов кон рапот ..па куро ми знаеш ти дали тој има љубов ..дали го сака рапот или не ..
се сведуваш на тоа што зеемал пари ..па кој не зема пари бе море ?!дее ..колку страни изнапишани ..пак не сваќате ..
како што кажав погоре ..заминаа тие времиња

Kajgana Shop

На врв Bottom