Браво Денса ..
баш ја гледав емисијава ..слаткар ѕвер !
и што јадите говна бе сите ..демек тој што не го мрази слаткар незнае за вистинска рап музика ни за вистински хип хоп ..дека е пропалица ..
мразам такви коментари ...алергичен на такви сум ..
lol ..смешкапа така некако....
Два збора опишуваат сепа така некако....
..... ти ако го мразиш и за тебе е ПАТЕТИКА И ТРАГЕДИЈА тогаш не значи дека за сите е и дека сите што го сакаат се ПАТЕТИКА И ТРАГЕДИЈА.Два збора опишуваат се
ПАТЕТИКА И ТРАГЕДИЈА
Not taken..... ти ако го мразиш и за тебе е ПАТЕТИКА И ТРАГЕДИЈА тогаш не значи дека за сите е и дека сите што го сакаат се ПАТЕТИКА И ТРАГЕДИЈА.
надоолнување.... не дека јас го сакам али ти не си тој што треба да кажува кој е глуп и кој шо треба да слуша :smir:. no offence
добро јас грешно те сватив :wink:. мислев кажуваш за неговите слушатели. Твое мислење за некој си е твое и најнормално дека нема да сакаш друг да ти наредува и да те омаловажува за твоето мислиње така? то ми беше зборот. пошто ок е ти да го мразиш него, али да ги нарекуваш малоумни тие што го поштоваат е срамота.Not taken
Само шо некој погоре кажуваше дека тие шо го слушаат се будали, нерапери и незнам уште шо не изнакажа, така и мене ми лежеше на срце да го кажам истото ЗА НЕГО, а не за тие шо не го слушаат. Тоа што некој не го слуша не е мој проблем ама барем не кења тука како некои
Не демек, тукуда !Браво Денса ..
баш ја гледав емисијава ..слаткар ѕвер !
и што јадите говна бе сите ..демек тој што не го мрази слаткар незнае за вистинска рап музика ни за вистински хип хоп ..дека е пропалица ..
мразам такви коментари ...алергичен на такви сум ..
Чекај сеа ти за Слаткар си или не?со која хемисфера од мозокот го пишувате ова бе ..
објасни ..како знаеш ..ова она ..
дај не тресете глупости ..
како за Слаткар или не ..Чекај сеа ти за Слаткар си или не?
Не е важно. Имам нешто да кажам, лично мислење.
Јас мислам дека тој кој исклучиво работи само за пари, не е уметник. Било каков, пеач, сликар... Добро да се заработува, ама тоа што го правиш да го сакаш, и да се искажеш преку твоето дело. Да биде убаво! А што има тука? Како му се скинале патиките... ма немој Како да нема пари. Хахаха...
СРАЊЕ.
Аман бре.Слаткар е уметник ...ти тоа не го гледаш ..заслепени сте од омраза ..