Rekov pee zatoa sto zboruvav opsto za seta muzika vo mk, ako ne se sekavas procitaj pak....a za rap muzikata nemoj da mi se pravis pameten....odlicen poznavac sum za razlika od vas decata koi so poveke laat nego sto "recitiraat".....vie mnogu pogresno ste ja svatile RAP muzikata kako sto gledam.....celo vreme tresite gluposti bez nikakov kvalitet.....zatoa ke vi preporacam da go poslusate malku zlatno slavejce kolku da se naviknite na zvuci i na textovi tek potoa da razmislite dali ke pravite muzika ili ne.....pozzzzz:kesa::smir:Колку Год имаш магнус?
и Рапот не се пее се рецитира:smir:
Rekov pee zatoa sto zboruvav opsto za seta muzika vo mk, ako ne se sekavas procitaj pak....a za rap muzikata nemoj da mi se pravis pameten....odlicen poznavac sum za razlika od vas decata koi so poveke laat nego sto "recitiraat".....vie mnogu pogresno ste ja svatile RAP muzikata kako sto gledam.....celo vreme tresite gluposti bez nikakov kvalitet.....zatoa ke vi preporacam da go poslusate malku zlatno slavejce kolku da se naviknite na zvuci i na textovi tek potoa da razmislite dali ke pravite muzika ili ne.....pozzzzz:kesa::smir:
Господ нека ти е напомош :pop:Da, zaboraviv da spomenam deka vo Rap MUZIKATA se PEE toa e STIL na peenje a ne recitiranje...koga ke porasnete ke go svatite toa....kako pee Cypress HIll(ako voopsto si slusnal za niv, mozebi ne si bol ni roden)....sing my song Puff all night loooong as i take Hit from the bong....Sing=pee....aj cao:kesa:
Фала, од помош да не куртулиш:pos2:Господ нека ти е напомош :pop:
днс екипа !!незначи ако незнаеш да пееш дека треба да рецитираш дете врати се нете бива твојот текст е лага немаш ни совест чиста.од хц ни х ни ц па џабе ти е тексот толку накурчен
Навистина,сите сме во исчекување.Ќе не стрефи инфаркт уше малце ако не ни кажеш.Слаткар сега ќе одиш или нема да одиш за Америка?
Дај кажи неизвесноста ме убива уште од сабајле мислам на тебе.
Само минута, одма го викам да ти каже. И те молам, доколку слушнеш одговор кој не ти е по кеиф, не паѓај веднаш во депресија. :kesa:Слаткар сега ќе одиш или нема да одиш за Америка?
Дај кажи неизвесноста ме убива уште од сабајле мислам на тебе.
Два саати поминаа еј, а нема одговор.Само минута, одма го викам да ти каже. И те молам, доколку слушнеш одговор кој не ти е по кеиф, не паѓај веднаш во депресија. :kesa: