Слаткар(истика)

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Има луѓе од оваа држава што и тоа како треба да се ценат. А во тие луѓе не спаѓа Стакларов. И јас сум за да се цени нашето, ама тоа што вреди, а не да цениме нешто што не резили насекаде, како Стакларов, Боки тртин ака крастајца во газ и Хрчак. Извини, ама за овие луѓе не би ни прочитала статија во весник, а камоли да им отидам на концерт.
Да те надополнам : ЏејЏеј, Тони Фен, Елвир Мек Ич и Адријан Гаџа спаѓаат во групата која ни ја резили државата...
И Стакларов сакс...Радо би станал бугарофил отколку овој да ми ја претставува државата...

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Пред некој ден имаше промоција на спотот, па еве, кој сака да го погледне, важно и другар ви Тони Зен го има у кадар
:icon_lol:

Ништо посебно, Skeet да го праел ритамот би било стопати подобро.​
Se vraka od skolo so ranecot?

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
ЛЕле ако не го поднесувате типов доста само го серете, имате катаљарда други попаметни теми кај што може да развиете барем некаква дискусија. Се кладам дека 80% од постовиве што се напишани се против слаткар.

Ј

јовица11

Гостин
За раперчево слушнав од другарки кои се попалени по него,а и му знам една добра песна,која не би знаел да ви кажам како се вика,ама ми се свиѓаше.МожИ ќе го биди детено:helou:

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.479
Поени од реакции
7.947
Еј, сосема е ОК песничкава.
Можеби затоа што е за Супер Ѕвезда. Инаку многу потсетува на олд скул рапот, посебно оној што го правеше Вил Смит :)
Мене ми се допаѓа. (или сеуште сум под импресии на Новиот аспект на старата манџа од минатата недела во Кастро)

B

black angel

Гостин
Еј, сосема е ОК песничкава.
Можеби затоа што е за Супер Ѕвезда. Инаку многу потсетува на олд скул рапот, посебно оној што го правеше Вил Смит :)
Мене ми се допаѓа. (или сеуште сум под импресии на Новиот аспект на старата манџа од минатата недела во Кастро)
daj ne zezaj pesnava kolku ne e samo za mali deca da ja slusaat i posle do kaj ke ide mladinata pa normalno koa uste od mali noze slusaat pesni koj lupaat u mal mozok cisti gluposti

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Пред некој ден имаше промоција на спотот, па еве, кој сака да го погледне, важно и другар ви Тони Зен го има у кадар
:icon_lol:

Ништо посебно, Skeet да го праел ритамот би било стопати подобро.
Па и не е лоша траката добра е.. ако може некој да го најде текстот?:)

SV-Strange

Sorcerer Supreme
Член од
27 август 2007
Мислења
3.604
Поени од реакции
367
Вака не го разбираш.. а да ти збори (недајбоже на телефон)? :pos2:

(јебига, сите ние си имаме маани) :kesa:

аце_шваба

ГОРД ВУЈКО
Член од
10 септември 2008
Мислења
1.512
Поени од реакции
45
песничката за супер ѕвезда би била добра доколку нема цигари алкохол и средни прсти
сепак пеат за деца:smir:

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Оваа е многу стара песна
иначе сеа Пеше не е веќе против Слаткар а тракава е пред да влезе у ЛЕГИЈАТА
а сеа приметивте и на спотот се појавува ( на жута штампа)
сепак не е лош Слаткар нешто добро знае да напраи али ме нервира тоа што преку Тони зен кој што веке искочи од рапот :baeh: почна комерцијала
нешто што највеќе мрзам у нашиов рап
затоа 1 љубов ЛЕГИЈА и највеке респект секако мора за Чернобил Кру
(Деки о2, Страчка , Нож и тн..)
:pos2:
поздаф и не мислев со ова да навредам никој да не сватите погрешно
:helou::smir:
Еве една дис трака против Слаткар може ке ве заинтересира ја спомна Шорти поназад
што е на пример ова ?
ова веке ко што кажав коа ќе се напраи нешто со тони зен испаѓа Ср*Ње и не спаѓа у рап
:uvo:

Kajgana Shop

На врв Bottom