Слаткарот од Хрватска

Mind In Motion

Smirking Revenge
Член од
29 мај 2007
Мислења
816
Поени од реакции
46
@osa
Заслужувате. Богами заслужувате и леб да немате да јадете. Златен Хитлер само за вас и таквите ко Љубе, квазипатриотот. Прво ги пукаше, плукаше, а подоцна кога му искочи идеата за прецедник, изјави дека Албанците во 2001 си биле легитимни борци за нивните права. Нон-сенс. Ако грешам нешто во врска со изјавата, некој нека ме исправи. Така да, остај ти настрана бранители, али ќе дојде време кога и тие ќе сфатат дека е "Братот" Љубе е промаршена инвестиција.

Член од
12 октомври 2008
Мислења
1.945
Поени од реакции
89
ццц го покажа Љубе вистинското лице :tapp:

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
776
@osa
Заслужувате. Богами заслужувате и леб да немате да јадете. Златен Хитлер само за вас и таквите ко Љубе, квазипатриотот. Прво ги пукаше, плукаше, а подоцна кога му искочи идеата за прецедник, изјави дека Албанците во 2001 си биле легитимни борци за нивните права. Нон-сенс. Ако грешам нешто во врска со изјавата, некој нека ме исправи. Така да, остај ти настрана бранители, али ќе дојде време кога и тие ќе сфатат дека е "Братот" Љубе е промаршена инвестиција.
види може да заклучиме само дека Хаг како затвор стварно делиел на Љубе :pos2: ... отиде таму со терористи у глаата испадна со легални борци за права :pos2: нека оди нека се :kesa: негде

Член од
7 октомври 2008
Мислења
6.055
Поени од реакции
6.443
Мене не ми е јасно кој го спонзорира слаткарот...
Мислам кампања, штабови, набљудувачи...
Еј со слатки тоа не се плаќа...

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
И додека останатите се прават слепи при очи...Инвестицијата на БЦ не седи мирна:

БОШКОСКИ И ФРЧКОСКИ ВЛЕГУВААТ ВО ЗАЕДНИЧКА КАМПАЊА

ЉУБЕ УТРИНАВА НА „ПЕЕЊЕ“ КАЈ БРАНКО ЦРВЕНКОВСКИ

Љубе Бошкоски и Љубомир Фрчкоски влегуваат во заедничка кампања. Спонзорите на Љубе бараат да формира партија која ќе плука по Груевски.

Утрово Бошкоски имал средба со сегашниот претседател и иден шеф на СДСМ Бранко Црвенковски, а потоа и закажана средба со Фрчкоски. Двајцата во изјави за грчка телевизија, на програма емитувана вчера ги бранеле грчките интереси, а ги плукаат оние на Груевски.

P

Princ

Гостин
Sitel е закон. Само проблемот е што лесно може да се згреши со Sutel :toe:

Жално е колку е повредено ДПМНЕ од тоа што луѓето го сакаат Бошковски многу. Оваа вест е трета за денес од Sitel која се однесува на Бошковски.

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
од тоа што луѓето го сакаат Бошковски многу.
А го гледаше ли видеото и изјавите на слаткарот за грчката телевизија, или - плукај по изворот, не е битно што е информацијата??

Член од
29 јуни 2005
Мислења
1.284
Поени од реакции
14

Жално е колку е повредено ДПМНЕ од тоа што луѓето го сакаат Бошковски многу. Оваа вест е трета за денес од Sitel која се однесува на Бошковски.
Eve da ne go obvinuvate samo Sitel:

Брат Љубе на пазар кај Бранко

........Како „шлаг“ на преговарачката торта беше вчерашната средба меѓу Бошкоски и претседателот на државата Бранко Црвенковски, чие одржување беше потврдено, но од која изостанаа какви било официјални информации. Според неофицијални информации, средбата била планирана уште за завчера, но Бошкоски го промашил договорениот термин.

Неофицијално, од кабинетот на шефот на државата соопштија дека вчерашната средба била одржана по барање на Бошкоски, кој сакал да го информира претседателот за впечатокот околу изборната кампања и целиот изборен процес, но и за неговите идни политички планови. Од кабинетот велат дека воопшто не станало збор за тоа дали Бошкоски своите гласачи ќе ги пренасочи кон кандидатот на СДСМ, Љубомир Фрчкоски, упатувајќи дека за ова прашање треба да се разговара на друго место.....

http://www.dnevnik.com.mk/?ItemID=6614C1696A3AB845AC8481A3CC8D1F1F

Член од
7 октомври 2008
Мислења
6.055
Поени од реакции
6.443

Од каде ти тоа дека луѓето го сакат Бошковски многу...
Ти гарантирам дека во овој момент човекот нема повеќе од 20000 гласачи...
Со овие гласови му се одаде почит а тој тоа го злоупотребува за личен политички рејтинг...
Верувај ми повеќето што гласале за него се осеќат предадени, знам многу примери лично...

Славјански

Антички Словен
Член од
2 мај 2008
Мислења
5.644
Поени од реакции
1.346
Љубе сакал да го информира претседателот во заминување Бранко за изборите.
Претседателот на Израел клекнал на гробот на Хитлер и му ги кажал маките на Евреите со Арапите во неговата држава.

Се повеќе ми се потврдува теоријата дека Бранко со голем дел од СДСМ, Љубчо и Љубе кој највероватно со Грција и грчките пријатели е ослободен од Хаг, се платеници на Грција и нивни должници.

d.x

Член од
24 март 2009
Мислења
1
Поени од реакции
0
Абе ѓубриња едни заслепени,не ли гледате дека се е пропаганда,ДПМНЕ нема образ јавно сами да кажат шо мислат за Љубе па големиот „патриот“ со српски пасош и курвата Ивона овие 3 дена цели вести ги трубат за Љубе и тајни договори,еве и тука машината работи,10 теми за љубе за неколку дена се отворија ,не знам од каде таква омраза кон него,ама со луѓе без став не се дискутира .А за Јохан,Љубе јавно кажа дека ќе му помогне и дека ќе сведочи ако треба,само дека постојат процедури ,ама може ли тоа да им се објасни на овци кои нит разбираат право ни правна држава.

А,и за „ценетиот“ ТРН,кој гледам со посебна омраза пишува за Љубе,еве едно потсетување кој за него е вистински Македонец,претпоставувам и за него гласал и ќе гласа и во вториот круг на овие избори.

Да ја видиме топ листата....

1. Ќиро Гигоров - едноокиот, који је издао све што је зрачило с Македонском сјају поради то што је најбоље дудлао код врховног команданта Слоба Милошевића и исто они наши суседни...како их ми зовемо...Грекоси...Маму му јебем комунистичку да му се најебем!

2. Лјубчо Георгиевски - Повеќе е од очигледно нели?

3. Бранко Црвенковић (Познат и како Бранко коцкица, Бране адидас и Бране ТАТ-ица) - Исто така немам коментар...

4. Труфун Костовски (дел од бандата која ја ограбија Македонија во 89та)

5. Борис Змејковски (иако сум во блиско крвно сродство со човеков, заедно со Лјубчо, Голубовски, и дузина други, им ги собраа парите 91-94та на дијаспората наша кои доаѓаа во баснословни суми...тоа не се простува)

6. Софија Тодорова( Курва која заедно со Банета се натоварија со вреќи пари од Гостиварските и Тетовските Албанци...знаете добро зошто)

7. Петар Гошев и неговите „чисти раце“...Од броење на државни пари и мито во неговиот џеб, кутриот почна да носи и цвикери...

8. бУЧКовски - сеуште неодредена ментална состојба...

9. Хари, Јани, Нано, Таки...оф мори мајко...

10. Следбениците на горенаведените...Кондарко, Пенов, Тинтири, минтири...

П.С. Се бројат ли и мртвите? Ако да, Лазарус Колишевски(Колишев, Колишевић)

И не, не го заборавам Антонио „Барт“ Милошоски...Продолжи Тонка со дудлање на убијците на Македонија...баш ти годи!

Ги почитувам,

Фрчкоски - Вистински Македонец...штета што направи неуспешен атентат на оној кој ни ги шитна името и знамето...барем да го снемаше...

Груевски - Пази се наивко ниеден...не се експонирај со се и сешто...може и да те кокнат...не секој ти мисли арно...

Ѓорѓе Маријановиќ - три букви - Ц А Р

Поздрав.

P

Princ

Гостин
А го гледаше ли видеото и изјавите на слаткарот за грчката телевизија, или - плукај по изворот, не е битно што е информацијата??
Не го гледав тоа видео и изјавите... А и што е важно што дале изјава за грчка телевизија? Тоа по автоматизам го прави предавник? Или неговиот грев е во болдираниот дел во овој цитат?

Двајцата во изјави за грчка телевизија, на програма емитувана вчера ги бранеле грчките интереси, а ги плукаат оние на Груевски.
А ова видео го имам гледано, неколку пати

Инаку ова е (дел од) интервјуто, што одеше на прилогот на Sutel (ми се испушти u-то не дека го мислев "жими мајка"). Преводот е Sitel-ов, не мој, а јас не верувам 100% во неговата веродостојност бидејќи во еден дел Фрчко спомнува "...negotiations with Greece" а тоа воопшто го нема во преводот.

Грчки новинар: Што мислите, што ќе направи Иванов за решавање на проблемот со името?
Фрчкоски: Ќе биде катастрофа, нема да можат да направат ништо, затоа што се блокирани од Грција.
Новинарот пак: Верувате ли дека Иванов е марионета на Груевски?
Фрчко одговара: Иванов не само што е марионета на Груевски туку тој не е ниту вреден за претседател.
Еве го и Љубе: Јас сум позитивен за брзо решавање на спорот за да се подобрат односите со Грција. Македонија нема европска иднина без Грција.

И што сега, поради ова треба да ги бесиме на плоштад, со задолжителна опрема донесена од дома?
Ма дај не ме заебавајте, се вртите како сончогледи.

Од каде ти тоа дека луѓето го сакат Бошковски многу...
Ти гарантирам дека во овој момент човекот нема повеќе од 20000 гласачи...
Јас ти гарантирам дека пред само 3 дена Љубе имаше 150.000 гласачи. Не ми го труби многу-многу. Го гласаа луѓето што го сакаат, посебно имајќи во предвид дека беше независен кандидат, не беше кандидиран од ниедна партија.

Kajgana Shop

На врв Bottom