Што кажувате рецепти бе, глупости. Зошто има слаткарници и сладоледи во голема кутија во лето по дисконтите? Во лето нема дисконт што нема сладолед. Инаку, јас вчера јадев сладолед во "Египет". Ммммм, 10 пати по 4 топки да изедам, малку ќе ми биде.
П.С. Гледам дека Ангела пишала и кој вкус и е омилен, па да кажам и јас. Јас ги сакам сите млечни вкусови, што значи дека не сакам овошни сладоледи. Инаку јас јадам по две фамилирајни кутии на ден во лето.
![Пукам од смеа! :pos: :pos:](/styles/default/xenforo/emot/pos.gif)
Ама една работа ме загрижува. Секаде читам и слушам дека сладоледот многу дебелее, а јас го обожувам, а голем проблем е (за линијата мислам) што масовно се јаде во лето, а во лето одиме и на плажа и ние девојките сакаме да изгледаме секси во бикини, јас немам проблем со линијата, ама се плашам да не се здебелам во лето за на плажа ако многу го јадам.
Други години не сум имала проблем, ама сепак, секаде пишува дека сладоледот многу гои. И конечно да преминам на главното, ако може да ми најдете нешто околу тоа, како да се конзумира за помалку да дебелее, дали некаде продаваат диетален (на топки, инаку знам еден на стапче диетален, ама не е тоа тоа), затоа што еден другар ми вика дека сладоледот не дебелее. Не му верувам, ама сепак, да си проверам јас убаво, да не испадне џабе да апстинирам од моето омилено нешто - сладолед де.