Можеше,кој вика не..можеше..за крадењеМожеше барем во нешто друго да се вложат парите, а не за градење.
крадењето е јасна работа..нон-стоп се крадиМожеше,кој вика не..можеше..за крадење
Да му умре.. козата...маме му е.амкрадењето е јасна работа..нон-стоп се кради
Пример за ова ми е поранешниот Градоначалник во Прилеп. Комшија ми е, се наполни со пари, а улицата ни ја остави не-асвалтирана
Мислиш да се вложат парите во инфраструктурата како АЛБАНИЈА која не претрка?Можеше барем во нешто друго да се вложат парите, а не за градење.
да да баш во инфраструктурата..а верувам и повозрасните го имаат истото мислење.Мислиш да се вложат парите во инфраструктурата како АЛБАНИЈА која не претрка?
И конечно да се мрднеме од малце погоре : НА ПРИМЕР ДА НЕ БИДЕМЕ НА ДНОТО НА ЛИСТАТА ЗА БИЛО ШТО ВО БАЛКАНОВ?
Па можел барем улицата пред неговата куќа да ја асвалтира.крадењето е јасна работа..нон-стоп се кради
Пример за ова ми е поранешниот Градоначалник во Прилеп. Комшија ми е, се наполни со пари, а улицата ни ја остави не-асвалтирана
Можеше, ама си се наполни со пари и со цела фамилија во Лос Анџелес. А улицата остана целата со дупки. Значи да си градоначалник и да не си ја асфалтираш улицата каде што живееш. Епик.Па можел барем улицата пред неговата куќа да ја асвалтира.
Шо ќе им е на сељаци инфраструктура, и така тракторот им поминува секаква дупкаМислиш да се вложат парите во инфраструктурата како АЛБАНИЈА која не претрка?
И конечно да се мрднеме од малце погоре : НА ПРИМЕР ДА НЕ БИДЕМЕ НА ДНОТО НА ЛИСТАТА ЗА БИЛО ШТО ВО БАЛКАНОВ?
шо збориш бе ставрно?Споменикот во Ѓорче падна, се испокрши, коњот без нога е сеа![]()