- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.368
- Поени од реакции
- 84.607
тоа на сите им е јасноПа ваљда затоа што вети нели правда, мир, чуда... Али ОК, ако ти викаш дека нема намера тоа да донесе и е небитно, тогаш ваљда време е да си оди?
тоа на сите им е јасноПа ваљда затоа што вети нели правда, мир, чуда... Али ОК, ако ти викаш дека нема намера тоа да донесе и е небитно, тогаш ваљда време е да си оди?
Не бе, брат, јас само се потсмевам на комуњаризмот кој порталов го шири вака блатантно. Не' прават слепи при очи, кој реално може нешто против ваквите природни катастрофи?Odlicen link i tekst od komunjarski medium koj objasnuva uste vo prviot paragraf deka sekakvi budalastini se pisuvaat zavisno od partiskata pripadnost.
За обиколницата шириш скроз неточни информации или не си ги сфатил информациит.drug bese muabetot. Ne koj ja napravi tuku koj trebalo da ja popravi. Sega isto nepogoda ama od istite obratna situacija. Ne koj trebase da ja popravi( ako vekje znaele deka treba) tuku koj ja napravil. Lud jebe zbunjenog rabotata.
работата со Обиколницата ама и со автопатот Кичево - Охрид е дека проектите се направени за време на владеење на СДСМ, 20002-2006...Од друга страна, изготвување на НОВ проект по неколку години НЕ ДРЖИ, веднаш ќе се фрлеа дрва и камења дека се расфрлаат пари, т.е. требаше ПРВО ЕКСПЕРТИ да утврдат дека проектите не се добри !!!За обиколницата шириш скроз неточни информации или не си ги сфатил информациит.
Работата беше кој ја направи и кој имаше надзор врз временските промени, соголувањето на СЦГ и ред други нешта во околината. Верменска непогода еднаш во 1000 години, како кажа тогашната власт, каде живот изгубија над 20 лица.
Еве ја вистината, да не се лажеме
#Одговорност е oбиколница што не предизвикува поплави
Скопската обиколница во поплавата што ги погоди североисточните делови на Скопската Котлина на 6 август годиmeta.mk
И во 2009 кога била пиштена во употреба, на двапати Стајковци било поплавено, кога Коле и Миле сечеле лента
Што секако нема врска со темата и проектот на автократчето.
Бидна и булеварот.Ги приметивте ли новите фасади, каква мувла ги има фатено, некои за само 1 година лом се направиле.
Е ова е инвестиција, патот Чаир-Бутел-Радишани
http://www.build.mk/?p=49597
Нас не заебаа со барокот и луксузот, а улиците не коштаат многу.
Булевар Србија со должина од 3,6км, кошташе 3,5 милиони евра ... ама во него имаше и атмосверска канализација, 190 столбови за осветлување, велосипедска патека, зеленило, сигнализација, тротоари итн.
Значи за 15,5 милиони евра за панорамско трклао ќе се изградеше 16км булевар низ Скопје и колку толку ќе се намалеше сообраќајната гужва.
Veke koga otisol vo Skopje da naprai 1 saat dokumentarec za neiscrpnata tema Skopje2014, mozel i da navrati u Veles za vtorata neiscrpna tema Trump.
Русинов пепел не напраи...