leandra
Модератор
- Член од
- 25 јануари 2007
- Мислења
- 23.641
- Поени од реакции
- 38.562
Заборави да ги спомнеш Евреите, Астронауту без работа, God only knows, Валерија, или не знам како веќе да те ословувам, не знам со која од твоите поделени личности разговарам.
Повеќе од евидентно е дека твоето и онака кревко ментално здравје рапидно се влошува.
Прво како God only knows го глушеше до бесвест за курви, црнци, Евреи и наталитет, ама после увиде дека крајно дебилно е да го потиш курот за наталитет а да немаш ни дете ни коте, башка дури и тебе ти стана јасно дека си најобична спрдња на форумов,особено откако Фаранг те укопа со Азијатката, па си создаде нов идентитет во кој ти сега имаш 4 деца. Посебно забавен ми беше начинот на кој го соопшти тоа, демек онака случајно, во Драга Кајгана, а ти всушност си создаваше подлога за нови наталоидни куродрвења.
Уште позабавно ми беше кога пропратно спомна дека 3 од 4те деца се машки, мислејќи дека е тоа некаков доказ дека си алфа мажјак, типично за неписмените опиноци кои се маваат во гради дека се многу јаки затоа што ете сперматозоидот што ја оплодил јајце-клетката бил машки, и им се потсмеваат на оние со ќерки затоа што не биле способни да склепаат син.
Во меѓувреме се претставуваш како женско на фемина, таму не знам дали и колку деца имаш, но пак ги дробиш истите муабети за наталитетот и за твоите имагинарни другарки кои се ебат со Албанци.
А да, со првиот ник тврдеше дека наводно си работел во Британија, сега гледам е ѓоамити Шведска...за женското алтер его не можам да тврдам, но претпоставувам дека и таму си смислил приказна за некаков престој во странство. Таквите приказни ти се потребни за си изградиш кредибилитет со кој би можел да ги поткрепиш тврдењата дека жените во икс земја се поштени, а во ипсилон земја се курви. За твоја несреќа, многу е провидно дека ти од Мк не си мрднал и дека тие сказни се комбинација од рекла-казала муабети и твојата фантазија.
И најстрашно од се` е што јас мислам дека ти сериозно почнуваш веќе да си веруваш во сопствените измислици, веќе почнуваш ептен да се губиш и не си баш најспособен да разликуваш што е реалност, а што твоја фантазија.
Не би ме чудело да имаш дома некои кукли за кои си замислуваш дека ти се деца, уште помалку би ме чудело да си земал кукла на дување од секс шоп, за која веруваш дека ти е жена и онака чат-пат ја шамараш и си се дивиш сам на себе колку си само доминатен.
Ти си темпирана бомба и само прашање на време е кога ќе пукнеш скроз, исто како оној психоно во Калифорнија што застрела десетина души пред некој месец, а причината беше што жените не го сакале, или да се изразам со твои зборови, биле курви.
Единствено решение за тебе е хоспитализација во соодветна ментална институција од затворен тип и јас најискрено се надевам дека тоа ќе се случи пред да биде предоцна.
Број не ми паѓа на памет да ти давам, уште помалку да се запознавам со тебе, попрво со Андреј Чикатило би се запознала, но како гест на добра волја можам да ти ветам дека ќе те посетам во Демир Хисар и ќе ти донесам кило џус од помаранџи.
И ако креираш нов јузер, потруди се малку подобро да се замаскираш, после 3 твои мислења ми беше јасно кој и што си, за еден интелектуално супериорен алфа мажјак за каков што ти од некои причини, за мене сосема непознати се сметаш, не ми делуваш особено бистро.
ПС. Глеам си пишал дека жена ти без тебе е ништо...жена ти и со тебе и без тебе е ништо...жена ти не постои, измислен лик е.
Ау туше
Дечки еден совет ако веќе зборите дека сте шофери се вели:
- Сум ја извозил цела Европа
- а не сум ја прошетал Европа
Автопатите, постојките во зелена шума, бензиските и терминалите заедно со бродските влезови спаѓаат во инфраструктура. На тоа бонус ако се додаде небањат недела дена додека не стигне во точките за масовна распаљотка што ги викаме а ако е некој шофер би требало и да знае кои се и каде се, би смрдел на еден километар. Под поимот шетање верувам дека не се подразбира минење со камион низ град, од проста причина на споменатава релација имаш пункт товар - саат време- пункт нов товар. Плус во центар има забрана за камиони. Може по некои дефиниции и тоа спаѓа во шетање еве човек учи додека е жив.
Астронаут ти како искусен шофер со две годишно искуство на потег Бенелукс- Шведска може да кажеш каде се бањаше?