Скопјанец три години печалел во Ирак- неговата љубена потрошила се!

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Заборави да ги спомнеш Евреите, Астронауту без работа, God only knows, Валерија, или не знам како веќе да те ословувам, не знам со која од твоите поделени личности разговарам.

Повеќе од евидентно е дека твоето и онака кревко ментално здравје рапидно се влошува.
Прво како God only knows го глушеше до бесвест за курви, црнци, Евреи и наталитет, ама после увиде дека крајно дебилно е да го потиш курот за наталитет а да немаш ни дете ни коте, башка дури и тебе ти стана јасно дека си најобична спрдња на форумов,особено откако Фаранг те укопа со Азијатката, па си создаде нов идентитет во кој ти сега имаш 4 деца. Посебно забавен ми беше начинот на кој го соопшти тоа, демек онака случајно, во Драга Кајгана, а ти всушност си создаваше подлога за нови наталоидни куродрвења.
Уште позабавно ми беше кога пропратно спомна дека 3 од 4те деца се машки, мислејќи дека е тоа некаков доказ дека си алфа мажјак, типично за неписмените опиноци кои се маваат во гради дека се многу јаки затоа што ете сперматозоидот што ја оплодил јајце-клетката бил машки, и им се потсмеваат на оние со ќерки затоа што не биле способни да склепаат син.

Во меѓувреме се претставуваш како женско на фемина, таму не знам дали и колку деца имаш, но пак ги дробиш истите муабети за наталитетот и за твоите имагинарни другарки кои се ебат со Албанци.

А да, со првиот ник тврдеше дека наводно си работел во Британија, сега гледам е ѓоамити Шведска...за женското алтер его не можам да тврдам, но претпоставувам дека и таму си смислил приказна за некаков престој во странство. Таквите приказни ти се потребни за си изградиш кредибилитет со кој би можел да ги поткрепиш тврдењата дека жените во икс земја се поштени, а во ипсилон земја се курви. За твоја несреќа, многу е провидно дека ти од Мк не си мрднал и дека тие сказни се комбинација од рекла-казала муабети и твојата фантазија.
И најстрашно од се` е што јас мислам дека ти сериозно почнуваш веќе да си веруваш во сопствените измислици, веќе почнуваш ептен да се губиш и не си баш најспособен да разликуваш што е реалност, а што твоја фантазија.

Не би ме чудело да имаш дома некои кукли за кои си замислуваш дека ти се деца, уште помалку би ме чудело да си земал кукла на дување од секс шоп, за која веруваш дека ти е жена и онака чат-пат ја шамараш и си се дивиш сам на себе колку си само доминатен.
Ти си темпирана бомба и само прашање на време е кога ќе пукнеш скроз, исто како оној психоно во Калифорнија што застрела десетина души пред некој месец, а причината беше што жените не го сакале, или да се изразам со твои зборови, биле курви.

Единствено решение за тебе е хоспитализација во соодветна ментална институција од затворен тип и јас најискрено се надевам дека тоа ќе се случи пред да биде предоцна.
Број не ми паѓа на памет да ти давам, уште помалку да се запознавам со тебе, попрво со Андреј Чикатило би се запознала, но како гест на добра волја можам да ти ветам дека ќе те посетам во Демир Хисар и ќе ти донесам кило џус од помаранџи.

И ако креираш нов јузер, потруди се малку подобро да се замаскираш, после 3 твои мислења ми беше јасно кој и што си, за еден интелектуално супериорен алфа мажјак за каков што ти од некои причини, за мене сосема непознати се сметаш, не ми делуваш особено бистро.

ПС. Глеам си пишал дека жена ти без тебе е ништо...жена ти и со тебе и без тебе е ништо...жена ти не постои, измислен лик е.

Ау туше:pos:

Дечки еден совет ако веќе зборите дека сте шофери се вели:
- Сум ја извозил цела Европа
- а не сум ја прошетал Европа

Автопатите, постојките во зелена шума, бензиските и терминалите заедно со бродските влезови спаѓаат во инфраструктура. На тоа бонус ако се додаде небањат недела дена додека не стигне во точките за масовна распаљотка што ги викаме а ако е некој шофер би требало и да знае кои се и каде се, би смрдел на еден километар. Под поимот шетање верувам дека не се подразбира минење со камион низ град, од проста причина на споменатава релација имаш пункт товар - саат време- пункт нов товар. Плус во центар има забрана за камиони. Може по некои дефиниции и тоа спаѓа во шетање еве човек учи додека е жив.

Астронаут ти како искусен шофер со две годишно искуство на потег Бенелукс- Шведска може да кажеш каде се бањаше?

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.461
Поени од реакции
11.391
@Астронаут без работа џабе се трудиш да им укажеш, глеаш се подржаваат чак и дечкото го напаѓаат дека така му требало кога е глуп :rolleyes:
по дифолт кењаат дека им треба маж не пари а ако не донесеш пари одма какаат и те принудуваат на печалба али потоа истото нив им е досадно :( и неможат они да седат затворени им треба муж, све тоа додека ти идеш да рмбаш ко будала

kooperativa

Г-ин Пола Милениум
Член од
2 октомври 2012
Мислења
7.633
Поени од реакции
8.601
Морееее, заборавив да ви се пофалам дека секоје сабајле, пред да идам на работа и' влепувам една за да не прави глупости, а и после работа, кога ќе се приберам пак и' влепувам една за глупостите што ги направила тој ден. И после тоа ја стројам во став “мирно“ и барам да ми рапортира се', ама баш се', дури и како се осеќала додека ја кењала храната што јас и' ја имам купено да ја јаде. На крај како прав мажјак ја терам да клекне на коленици (коленичење), да ми ги измие нозете, за да додека е во таа позиција и ми пружи едно задоволство од напорниот ден.

Тоа е така, секојдневно, но во одредени случаи правам и спорадична проверка на состојбата. Ја носам на гинеколог му давам шублер и проверувам колкава е дупката, да не случајно се зголемила, затоа што знам со сигурност дека кога таа дупка ќе се навикне на еден Q, никогаш повеќе не го менува дијаметарот и дубината. Ова со дубината е особено важно за да бидам сигурен дека само машките сперми ќе стигнат до матката, од причина што се знае, општопознато е дека машките сперми се одлични спринтери и со тоа женските немаат шанса.

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
Тетоважа е одлика на курвински карактер и крај на муабетот. Никоја нормална не би се тетовирала, туку тешки курвештии.

Да бе, сите часни сестри сте на форумов човек капа да ви скида. Знаеш да живеев на Филипини, па ај да ме лажеш, али нон-стоп сум меѓу луѓе и знам што се случува. Знаеш ако другарките на жена ми се раскурвани ороспии испуштени од рацете на нивните родители, пошто денес е тренд да глумиш Холивуд родител, јас сигурно нема да дозволам мојата жена додека јас печалам пари, се мачам за нив да им обезбедам подобар и поубав живот да се дружи со такви ороспии и цел ден да виси по кафиња. Знаеш ским си такав си;)

Јас гледам на мои пола другари како им завршија бракови, како ги пораснаа своите деца, а се е тоа резултат на тоа затоа што се тешка педерана во душа и дозволија жени да им командуваат во живот. Му соли памет цел ден, му се дере, а после оди и се курва по хотели. На жените овде им се даде право се и сешто да прават , а многу убаво гледам како тие возвраќаат на тоа.

Никогаш не сум ја тепал жена ми, освен 2-3 пати што сум ја потегнал за коса во афект, затоа што пробува да се курчи на погрешна личност, но таа добро знае дека без мене е ништо во животот. Ќотекот излегол од рајот тоа запомни го. Јас ти тврдам дека Македонките се поголеми курви и од Швеѓанките каде што тие Швеѓани се тешки дегенерици, папучари, гомнари, пички во душа. Ете колку тие Швеѓанки се благодарни на слободата што ја уживаат по заслуга на Швеѓани, па затоа одат и се дупат со Арапи, Турци, Цигани или какви ти не исто како што Македонките тука се дупат со Шиптарана, Турчишта, Босанчероси и слични. Јас сум татко и сакам моето семејство да го заштитам од такви девијации, а кој сака слободно нека си оди кај сака.[DOUBLEPOST=1405560961][/DOUBLEPOST]
Најлесно ти е на тебе искрено. Си се изебала со првиот странец тука што си го сретнала во Македонија за 20 евра, па си ја збришала на Запад и сега мене ќе ми солиш памет преку форуми. Дај не ме замарај.

Да, гледам сите што немаат деца ептен печалат пари. Затоа градов и државата ни е пун курац со Македонци над 30 години неспособни мрсули да избришат, а не па семејство да создадат. Цел ден висат по кафиња и мерат улици или најстрошно се дрогираат и тонат во алкохол. Али грешките покасно се плаќаат во животот. Ние допрва го чувствуваме половина од тоа што ќе го чувствуваме во наредните 10 години. Блуд и неморал нема никаде да не одведе, туку ќе не уништи.[DOUBLEPOST=1405561740][/DOUBLEPOST]
Грешка си, јас сум Обама, а швалерка ми е жена му е Никола Саркози. Ете и јас да бидам во тренд како вие.

Ако толку сакаш да знаеш моја лична биографија можам да ти оставам мој број во приватна порака да ме запознаеш во живо, па да видиш дали имам жена и дали сум бил во Шведска по работа. Не е ова никаква закана или било што, туку ете чисто ако толку те интересира кој сум и што сум;)

Многу убаво знам колку крваво се печалат пари на страна, колку тешко се стига до некој денар во животот, колку сум тргал од уста и задоволства да понудам посреќно детство на моите, па затоа и толку ме изреволтира оваа тема така да напишам и реагирам.

Дај боже утре да имаш семејство и деца, да трчаш и да бидеш жртва за нив, а истото да не ти го ценат, па дури да ти висат на глава и да видиш како ќе реагираш тогаш.

Не знам од каде да почнам.

Јас немам тетоважа, па не се сметам за понормална од девојките на форумот кои имаат тетоважи.

Другарките ги имам од прво одделение и ги сакам како сестри. Ги осудувам родителите што им бираат друштво на децата, а не пак да дозволувам сопругот да ми бира друштво. Дали се светици или курви, тоа ич не е моја работа, ниту пак работа на маж ми. Нивниот интимен живот е нивна работа.

Не мора да ја тепаш жена ти. Штом ја доживуваш како некој што како што велиш „пробува да се курчи на погрешна личност“ , отидено е магарето у зелките.

Грешка си. Со маж ми не се запознавме во Македонија. Иначе сум му кажала дека сум со него заради парите, ама ете, тој не верува.

А да, имаш право, најсреќно детство е она кога татко ти е на печалба, го гледаш еднаш годишно, а мајка ти е во карантин.

:facepalm:

Fringe

Скитник низ паралелни светови
Член од
24 септември 2011
Мислења
7.898
Поени од реакции
3.006
Не знам од каде да почнам.

Јас немам тетоважа, па не се сметам за понормална од девојките на форумот кои имаат тетоважи.

Другарките ги имам од прво одделение и ги сакам како сестри. Ги осудувам родителите што им бираат друштво на децата, а не пак да дозволувам сопругот да ми бира друштво. Дали се светици или курви, тоа ич не е моја работа, ниту пак работа на маж ми. Нивниот интимен живот е нивна работа.

Не мора да ја тепаш жена ти. Штом ја доживуваш како некој што како што велиш „пробува да се курчи на погрешна личност“ , отидено е магарето у зелките.

Грешка си. Со маж ми не се запознавме во Македонија. Иначе сум му кажала дека сум со него заради парите, ама ете, тој не верува.

А да, имаш право, најсреќно детство е она кога татко ти е на печалба, го гледаш еднаш годишно, а мајка ти е во карантин.

:facepalm:
Да се замешам и јас.
Не знам дали имаш деца ама ако не ги насочуваш со кого да се дружат отиде магарето во зелките.
А за другото има една поговорка ,,Со кој си таков си"

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
КЛАСИКА дефокусирање од темата, вниманието се одвлекува од курвата шо украла пари кон недолжен ментален пациент кој што се оцрнува до максимум.
Ц Ц Ц Ц Ц

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
КЛАСИКА дефокусирање од темата, вниманието се одвлекува од курвата шо украла пари кон недолжен ментален пациент кој што се оцрнува до максимум.
Ц Ц Ц Ц Ц
Што треба уште да се додаде?

Го исплакавме добро, еве уште сум затната. Кучката ах оџин силен да ја изгори. Доволно или уште повеќе емоции треба да се внесат?

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
Што треба уште да се додаде?

Го исплакавме добро, еве уште сум затната. Кучката ах оџин силен да ја изгори. Доволно или уште повеќе емоции треба да се внесат?
Песнава е и повеќе од прикладна за темава и го опишуваво целост случајов, доказ дека македонската жена одамнина била иста и со склоност на бричење овни,како и неспорниот курвалук при првата шанса да ја затемни ламбата и да го викне комшијата на “кафе“.
Во чест на волот стоејќи да ја испееш .

Последно уредено:
Член од
9 јули 2014
Мислења
30
Поени од реакции
8
Jas predlafa da se drzime do doricnava koja ke si odlezi 10 godinki zatvor

А

Атомската мравка

Гостин
Дотичнава ако реши да го тужи што овој јаде трици на форуми ќе му треба уште 10 години да работи во Ирак.
Јаде трици што ја кажува вистината ? Дури и да го тужи она за ова (и да добие) казната ќе биде минимална оти не е тешко дело, за разлика од ова нејзиното..

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Да се замешам и јас.
Не знам дали имаш деца ама ако не ги насочуваш со кого да се дружат отиде магарето во зелките.
А за другото има една поговорка ,,Со кој си таков си"
Најглупаво нешто кога ќе го воспитуваш едно дете е да му ги бираш ти пријателите и другарите.
Најмногу што би можел да направиш е да го воспиташ кои се вистинските вредности на една личност и на тој основ да си ги бира своите другари.
Потоа само треба да се знае да си ги одбере своите другари со кои има заеднички интереси и со кој дели сличен светоглед.
Се' останато штетно ќе му влијае на детето и ќе го искомплексираш.
Кога растев тоа го правеше искомплексираната малограѓанштината пред 20 и кусуро години и му наметнуваа на своите деца со кога да се дружат.
Сега голем дел од тие деца се искомплексирани идиоти кои трачарат како баби пред камен по цела чаршија и живеат туѓи животи.

По темата ќе кажам дека девојката е класична кучка.
Типот е за жалење од причина што и покрај две нејзини неверства додека биле заедно, сепак имал огромна доверба во неа.
Се надевам дека ќе и ги земи парите на кучката и истата ќе шетка од кол на кол се додека не заврши како трета опција за клецкање на газда од турбо фолк кафана.

Член од
9 јули 2014
Мислења
30
Поени од реакции
8
Најглупаво нешто кога ќе го воспитуваш едно дете е да му ги бираш ти пријателите и другарите.
Најмногу што би можел да направиш е да го воспиташ кои се вистинските вредности на една личност и на тој основ да си ги бира своите другари.
Потоа само треба да се знае да си ги одбере своите другари со кои има заеднички интереси и со кој дели сличен светоглед.
Се' останато штетно ќе му влијае на детето и ќе го искомплексираш.
Кога растев тоа го правеше искомплексираната малограѓанштината пред 20 и кусуро години и му наметнуваа на своите деца со кога да се дружат.
Сега голем дел од тие деца се искомплексирани идиоти кои трачарат како баби пред камен по цела чаршија и живеат туѓи животи.

По темата ќе кажам дека девојката е класична кучка.
Типот е за жалење од причина што и покрај две нејзини неверства додека биле заедно, сепак имал огромна доверба во неа.
Се надевам дека ќе и ги земи парите на кучката и истата ќе шетка од кол на кол се додека не заврши како трета опција за клецкање на газда од турбо фолк кафана.
Ako moze i e dojdena do toj kol.

Kajgana Shop

На врв Bottom