Скопско Лизгалиште

*Smurfette*

He smurfs me, he smurfs me not
Член од
10 јуни 2006
Мислења
538
Поени од реакции
38
Работи ли лизгалиштето тие денови? Не тоа на плоштад.

Член од
21 декември 2009
Мислења
131
Поени од реакции
26
лизгалиштеее :cheeky2:
порано многу одев ...
еднаш(ко помала) отидов во 9 сабајле (со тато ... кој друг би бил буден во тоа време) .. и бев сама на цел мраз .. хахаха ... баш се гордеам ова
ама 300 ден, е повеќе од премн.
А, рече 50 денари влезница ... а изнајмување лизгалки?

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
лизгалиштеее :cheeky2:
порано многу одев ...
еднаш(ко помала) отидов во 9 сабајле (со тато ... кој друг би бил буден во тоа време) .. и бев сама на цел мраз .. хахаха ... баш се гордеам ова
ама 300 ден, е повеќе од премн.
А, рече 50 денари влезница ... а изнајмување лизгалки?
Јок.. порано беше така. сега смениле.
150 лизгалки + 150 карта (или влезница).

Член од
11 јануари 2010
Мислења
1
Поени од реакции
0
Аааа лизгалиштеее!!! :vozbud: Го обожавам тоа место. Уште од многу мала сум идела и до ден денес секоја зима го посетувам најмалку 4-5 пати. Порано беше подобро. Како поминуваат годините, наместо да добива јас мислам дека губи на квалитет. Порано имаше луѓе, многу луѓе, а сега само деца ( може и не се бап деца да кажам момци ) кои лизгаат како да се натпреваруваат кој ке биде наредниот капитен на хокеј тим -.- А и цените се повеќе и повеќе ги накачуваат. Ако продолжи вака, за неколку години мислам дека веќе никој нема да го посетува :cry:

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
се отвори ли ?? бил некој цени ово но пак исто со карти ? :D

M

Mario Gómez

Гостин
150 карта, 150 лизгалки мислам. :icon_lol: Али не отидов, коа бев во пред месец дена во странство ке погинев на лизгалиштето за малу, иако во крв ми е и лизгањето и ролерките.

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
Боби[Мкд];3999019 напиша:
150 карта, 150 лизгалки мислам. :icon_lol: Али не отидов, коа бев во пред месец дена во странство ке погинев на лизгалиштето за малу, иако во крв ми е и лизгањето и ролерките.
aбе ненормални... дај нека пуштаат гратиси , за 150фче би идел али 300 мн е пола просечна дневница ( и повеќе ) за едно лизгање.. :D

M

Mario Gómez

Гостин
aбе ненормални... дај нека пуштаат гратиси , за 150фче би идел али 300 мн е пола просечна дневница ( и повеќе ) за едно лизгање.. :D
Имат гратиси, треба да побараш само, ама изгледа се временски ограничени гратисите, траат по една недела, така да потешко да начекаш од новите. :(

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.225
Поени од реакции
34.519
Јас не знам што се глупираат да трошат пари и да принтаат толку гратиси кои се временски ограничени, наместо да ги пуштаат сите по единствена (демек гратис) цена.

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
Лизгалиште кај "Бисер"

Цената за лизгање од 10 до 18 часот е 120 денари, додека билетите за периодот од 18 до 24 часот чинат 150 денари, а во цената е вклучено и изнајмувањето лизгалки

Од вчера на спортското игралиштето до трговскиот центар "Бисер" во Аеродром има лизгалиште. Широко е 20 метри и зафаќа површина од 600 квадратни метри.
Лизгалиштето е подарок од Општина Аеродром за најмладите и ќе работи секој ден од 10 до 24 часот. Цената за лизгање од 10 до 18 часот е 120 денари, додека билетите за периодот од 18 до 24 часот чинат 150 денари.
Во цената е вклучено и изнајмувањето лизгалки.
Лизгалиштето свечено го отвори градоначалникот на Општина Аеродром Ивица Коневски, а децата се забавуваа со песните на Викторија Лоба и на Димитар Андоновски.
"Целта ни е да им го разубавиме распустот на децата во Општината. Додека дозволуваат временските услови, лизгалиштето ќе биде отворено. Се надеваме дека ќе има многу дружење и смеа", велат од Општина Аеродром. (М.Ѓ.)

ау бил некој ? 600 квадрати не е малце ваљда :D

Untak

Simply complicated...
Член од
16 јануари 2008
Мислења
441
Поени од реакции
68
Го отворија ли лизгалиштето под Кале, ова во Борис Трајковски двапати ме лажат еве го покриваме ќе се отвори за околу десет дена..

Член од
5 октомври 2009
Мислења
74
Поени од реакции
7
Една жална вест до сите вас, скопското лизгалиште (кале) замина во историјата. Го урнаа и на истото место се гради стадион за мал фудбал.

RIP.

La Española

Лекот е отров!
Член од
1 февруари 2007
Мислења
1.808
Поени од реакции
556
Да не знае некој дали функционира хокеј арената во Борис Трајкоски и дали има рекреативно лизгање? :)

kooperativa

Г-ин Пола Милениум
Член од
2 октомври 2012
Мислења
7.633
Поени од реакции
8.601
а дали има сега некаде да се лизга човек на вистински лед? не на пластика:(
не си ги јебавам сличугите на тоа пластиката, после секое лизгање треба да се оштрат пак

Kajgana Shop

На врв Bottom