Скопско Лизгалиште

ninanajna

Ice Girl
Член од
15 август 2008
Мислења
209
Поени од реакции
12
Јас бев лани неколку пати и интересно беше ного, најубаво е од 22-00 тој период нема многу гужва и све се млади, знам да лизгам колку да не паднам да се искршам доволно е и толку хахах

Marshmallow

◦Kajganaholic◦
Член од
28 март 2009
Мислења
450
Поени од реакции
25
Никогаш не сум била на лизгалиште..А звучи забавно,што имам слушано од страна!
Се надевам ќе се осмелам еднаш да отидам =)

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.453
Поени од реакции
30.975
Бев еднаш. Лоши, смешни спомени.

Романтичарка

надежна форумџика
Член од
31 октомври 2009
Мислења
382
Поени од реакции
91
Ееее која желба ја имав за на лизгалиште?
И кога отидов шок-300 денари за влагање со се сличуги.:nesvest:
Грабеж бе луѓе.
Една цела дневница на еден просечен граѓанин.:tapp:

Lady Gaga*

«3 Him!
Член од
4 јануари 2010
Мислења
293
Поени од реакции
19
Бев пред неколку години .. и сакам да одам пак. Ми делува возбудливо. :)

Blue_Boy

THE WAY I AM
Член од
29 октомври 2009
Мислења
345
Поени од реакции
33
Занимљива работа е това лизгалиштето.Ама многу процедури има лична карта ова она.Глупости живи.

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Ееее која желба ја имав за на лизгалиште?
И кога отидов шок-300 денари за влагање со се сличуги.:nesvest:
Грабеж бе луѓе.
Една цела дневница на еден просечен граѓанин.:tapp:
ти незнаеш каков шок ме акна демнач кога ми рече дека е 300 денара.. до лани знам беше само 100тка!!! а ја сирот го излажав незнаејки дека има нов ценовник.. баш бев да видам шо се дешава и таа ми вика ДЕЧКО И ЛАНИ БЕШЕ 300 ДЕНАРА.. мизерија жива!!! за тие услови шо ги нудат 300 денара им се ПРЕМИЈА !!!

Занимљива работа е това лизгалиштето.Ама многу процедури има лична карта ова она.Глупости живи.
колку процедури има де ептен. идеш даваш пари оставаш лична карта само како гаранција дека нема да си отидеш со се лизгалките дома и тоа е тоа. после 2 саати враќаш лизгалки ти враќа лична карта и толку..
нема филозофија голема де...
Sega raboti li lizgalisteto?-poso mislam deka ke postavuvaat na plostad :toe:
амбасадорка.. тоа на плошдат со ова неможеш да ги споредуваш.. мраз дебел 10 сантима и мраз дебел 1 сантим не се споредува.. башка на плоштад лизгалиштено им е 3 на 3.. ова е кај кај поголемо... да не речам огромно у споредба со она на плоштад шо го имаа лани....

S

stefi

Гостин
Сакам да идам и се ама иам проблем, незнам да лизгам :toe:

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
ти незнаеш каков шок ме акна демнач кога ми рече дека е 300 денара.. до лани знам беше само 100тка!!! а ја сирот го излажав незнаејки дека има нов ценовник.. баш бев да видам шо се дешава и таа ми вика ДЕЧКО И ЛАНИ БЕШЕ 300 ДЕНАРА.. мизерија жива!!! за тие услови шо ги нудат 300 денара им се ПРЕМИЈА !!!
Чекај, колку се да ги изнајмиш лизгалките, ако имаш гратиси?

Лани мислам беше 100 денари влез и 100 за лизгалките.
300 е превише, иако би отишол еднаш пак, морам да научам назачки да лизгам. :))

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Чекај, колку се да ги изнајмиш лизгалките, ако имаш гратиси?

Лани мислам беше 100 денари влез и 100 за лизгалките.
300 е превише, иако би отишол еднаш пак, морам да научам назачки да лизгам. :))
брат не вреди.. БЕШЕ 100тка... ја влагав без пари а коа морав да платам само 60 карта плаќав зашо иам свои лизгалки.. се анапраил 150 лизгалки плус 150 карта. гратиси ЛУКСУЗ... за таков мраз со дупки и таква ролба од времето на хитлер не давам пари па да ме молат ако треба...

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
Луѓе отворено ли е лизгалиште оваа година знае некој?

Член од
22 септември 2008
Мислења
153
Поени од реакции
13
Бев еднаш на плоштад кога имаше. Разочарувачки.
Мразот нерамен, околу 30 души на мал простор, сите се буткаат.. само по краевите си одев. Имаше мислам едно девојче што им помагаше на другите за полесно да лизгаат.

A желба ми е да се полизгам онака убаво. :)

Член од
30 јули 2007
Мислења
1.391
Поени од реакции
86

Наскоро граѓаните ќе можат да го ползуваат лизгалиштето со површина од 800 квадрати, што никна на плоштадот Македонија. Деновиве приврши монтажата на лизгалиштето и надлежните од Општина Центар велат дека скопјани ќе можат да лизгаат веќе од понеделник. Во таа насока, надлежните на располагање обезбедија околу 400 пара лизгалки за изнајмување со големина од 25 до 46 за сите возрасти. Работното време ќе му биде од 10 часот до полноќ. Влезницата за периодот од 10 до 18 часот ќе чини 30 денари, а од 18 часот до полноќ лизгањето ќе чини 50 денари.

Kajgana Shop

На врв Bottom