ти незнаеш каков шок ме акна демнач кога ми рече дека е 300 денара.. до лани знам беше само 100тка!!! а ја сирот го излажав незнаејки дека има нов ценовник.. баш бев да видам шо се дешава и таа ми вика ДЕЧКО И ЛАНИ БЕШЕ 300 ДЕНАРА.. мизерија жива!!! за тие услови шо ги нудат 300 денара им се ПРЕМИЈА !!!Ееее која желба ја имав за на лизгалиште?
И кога отидов шок-300 денари за влагање со се сличуги.:nesvest:
Грабеж бе луѓе.
Една цела дневница на еден просечен граѓанин.![]()
колку процедури има де ептен. идеш даваш пари оставаш лична карта само како гаранција дека нема да си отидеш со се лизгалките дома и тоа е тоа. после 2 саати враќаш лизгалки ти враќа лична карта и толку..Занимљива работа е това лизгалиштето.Ама многу процедури има лична карта ова она.Глупости живи.
амбасадорка.. тоа на плошдат со ова неможеш да ги споредуваш.. мраз дебел 10 сантима и мраз дебел 1 сантим не се споредува.. башка на плоштад лизгалиштено им е 3 на 3.. ова е кај кај поголемо... да не речам огромно у споредба со она на плоштад шо го имаа лани....Sega raboti li lizgalisteto?-poso mislam deka ke postavuvaat na plostad![]()
Чекај, колку се да ги изнајмиш лизгалките, ако имаш гратиси?ти незнаеш каков шок ме акна демнач кога ми рече дека е 300 денара.. до лани знам беше само 100тка!!! а ја сирот го излажав незнаејки дека има нов ценовник.. баш бев да видам шо се дешава и таа ми вика ДЕЧКО И ЛАНИ БЕШЕ 300 ДЕНАРА.. мизерија жива!!! за тие услови шо ги нудат 300 денара им се ПРЕМИЈА !!!
брат не вреди.. БЕШЕ 100тка... ја влагав без пари а коа морав да платам само 60 карта плаќав зашо иам свои лизгалки.. се анапраил 150 лизгалки плус 150 карта. гратиси ЛУКСУЗ... за таков мраз со дупки и таква ролба од времето на хитлер не давам пари па да ме молат ако треба...Чекај, колку се да ги изнајмиш лизгалките, ако имаш гратиси?
Лани мислам беше 100 денари влез и 100 за лизгалките.
300 е превише, иако би отишол еднаш пак, морам да научам назачки да лизгам.)
Ете на плоштад напраија лизгалиште ,незнам само дали е пуштеноЛуѓе отворено ли е лизгалиште оваа година знае некој?