Од кај па знаеш дека хомосексуалците и тинејџерите ќе го исклучат телевизорот? Ние цело време праќаме озбилни песни и никогаш не сме успеале со тие песни да котираме повисоко. Ја испративме песната на Елена која во однос на другите што сме ги праќале е нај "неозбилна" и до сега со таа песна највисоко сме котирале на Евровизија. И исто така битен фактор на евровизискиот фестивал е и добрата кореографија.Верувај ми хомосексуалците и тинејџерите од Европа ќе го исклучат телевизорот на оваа песна. Затоа што оваа песна ниту ќе им се допадне, ниту е оригинална, ниту е забавна. Не е ниту кич. Тоа за мене не е песна. Што и фалеше на Лејла? Фантастична песна, ем си ја испеа на босански човекот, а и немаа некој сценски настап. Што и фалеше на Молитва? Иако јас не бев за нивна победа сепак...
Закон!!!!! (само што кај нас ќе биде прв, а во Русија нема да е последен jea:jea:jea:jea:jea:jea:jea:може в македонија сум последен...ама кај нас в русија сум ПРВВВВ!!!!!!!:pos2::pos2::pos2: ГЕНГСТАА !!!!!!!! иначе,од колку саат е тоа на мтв шо ке даваат??
ја иам MP3ka, или WAV формат..ако ја сакаш пиши!
Е па сега само убаво кажа дека џабе е озбилна, џабе е и неозбилна песна. Битно е лобито за гласање кое ние го немаме. Без разлика тоа не значи дека треба да се праќаат такви звуци, не можам ни песна да ја наречам. Забава да, ама штосна забава, како што беше ланската босанска песна.П.С. Да ти кажам нешто за болдираново. Ако Македонија ја имаше оваа песна, немаше да победи, а знаеш зашто? Дијаспората на Србија која највеќе живее во Австрија, Швајцарија, Германија и скоро останатиот дел од западна Европа, доволно им е еднаш да гласаат сите, за да и обезбедат на Србија 12 поена. Мислам секој го знае ова.
П.П.С. Истово што го напишав горе важи и за босанската песна на Хари Варешановиќ.
МТВ - интернет стримингЗакон!!!!! (само што кај нас ќе биде прв, а во Русија нема да е последен jea:jea:jea:jea:jea:jea:jea:
И не знам дали на MKTVsat ќе го има, на МТВ сигналот ми е лош????
ЦЦЦЦВерувај ми хомосексуалците и тинејџерите од Европа ќе го исклучат телевизорот на оваа песна. .............
Што и фалеше на Лејла? Фантастична песна, ем си ја испеа на босански човекот, а и немаа некој сценски настап. Што и фалеше на Молитва? Иако јас не бев за нивна победа сепак...
На пример, Босанската песна лани, Луда мислам се викаше, тоа беше оригиналност, тоа беше креативност, а не ова. Тоа беше интересно, необично и различно и тоа беше песна, а генста оро не ни влегува во видот песни според мене.
Ај убиј ме сеа. Мое размислување дека песната е одвратна. А хомосексуалците ги спомнав затоа што некој ги спомна дека они гласаат за “фрик “ песни.ЦЦЦЦ
Хомосексуалците ќе го исклучеле телевизорот. Па јас ја обожавам песнава
Лејла и сличните глупости кои не можеш да ги поднесеш се песни, песништа, а не ова звуциве. И не наметнувам мислење, само го кажувам моето и не ми се фрлај. Не знаеш што ми е кога можам да кажам дека Луда е добра песна? Би те замолила да си дискутираш за своите фаворити а не лично да ми се обраќаш што ми било на мене. Мене ми се допаѓаше песната исто ко тебе што ти се допаѓа генста оро.Лејла и сличните глупости не можам да ги поднесам, а не знам што ти е кога можеш да кажеш дека Луда е добра песна а оваа не е.
ПЕСНАТА Е ЗАКОН!!!!!!!!!!!!
www.zulu.mk па кликни кај што пишува МРТ.А линк за на интернет да се гледа ако може ве молам
Би те замолила да си дискутираш за своите фаворити а не лично да ми се обраќаш што ми било на мене. Мене ми се допаѓаше песната исто ко тебе што ти се допаѓа генста оро.
И не, песната е се само не закон. Ама тоа си е мој вкус.
Мерси ајде нека победи подобриот :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: Се надевам ќе се здават на сценаwww.zulu.mk па кликни кај што пишува МРТ.