Ј
јовица11
Гостин
Абе стварно ја исвиркаа Каролина таа година, што е право така беше, исвиркано беше македонското девојче со најлошата песна ЕВЕР на Скопски
ЧИТАЈ: процентуално по земји учеснички, да не треба и тоа да се објасни?УЛТРА ГОЛЕМ ХИТ не зезај еј добра беше песната ама најдобар пласман до сега има Елена Ристеска :baeh:
Abso-fucking-lutely:back:најдобар пласман до сега има Елена Ристеска :baeh:
aj те молам не прајме овде мубает за Каролина и за нејзините претходно тапа настапи..јас шо бев тогаш шо гледав на ТВ се слушаше публикана како извикуваше... освен тие нејзините верни фанови..Мислам дека по победата, Каролина стана уште популарна не само во Македонија него на цел Балкан и уште повеќе луѓето почнаа да ја сакаат - а со затворена уста си останаа фановите на уличните бендови ...Во салата имаше кланови со напишано КАРОЛИНа на плакатите, така да Универзална и Македонија славеше таа ноќ победа
По некоја си традиција, вечер победува најпопуларното име - КАЛИОПИ, иако таа песна ми е неспоредлива со досегашните песни
Затоа напрд Сленг, напред Некст Тајм!
А процентиве може да ми ги прикажеш на графикон те молам?ЧИТАЈ: процентуално по земји учеснички, да не треба и тоа да се објасни?
Види пример иако е глуп. Ако од 5 луге си 3 место е полошо од 4 место од 6 луѓе?ЧИТАЈ: процентуално по земји учеснички, да не треба и тоа да се објасни?
Па јас не ја почнав дискусијата за Каролина овде, него друг!Види пример иако е глуп. Ако од 5 луге си 3 место е полошо од 4 место од 6 луѓе?
Доста за Каролајна си има тема за незе.
Вечер само да гласаме за Генгста оро.
Па прочитај малце. ШТо има везе кога има повеќе учесници кога е побитно местото како си завршил. 3 место од 4ца е подобро 4 место од 5ца секогаш. Затоа доста аман со тоа како слеп за стап си се фатила....Па јас не ја почнав дискусијата за Каролина овде, него друг!
Само уште да додадам за тие што не им беше јасно, кога настапуваше Каролина преклани имаше рекорден број на земји учеснички, дури над 15 земји повеќе од кога пееше Елена
И вечер , секако, ГЕНГСТА ОРО, а дали знае некој како ее редоследот за пеење вечер?
До сега кружеа многу местенки за евентуални победници: Калиопи, Проект Македонија, Ристо Самарџиев и Некст тајм.
Може да и залепи шамар на калиопиЕј наслушнав нешто дека Игор Џамбазов вечер ќе направел некаков скандал сличен таков имаше у Бугарија дали е точно тоа? знае ли некој нешто за тоа.
Тресеш зелени.Слушај ваму бидејки ова ќе го кажам само еднаш: Кога пееше Ристевска, истата заврши на 12-тото место од 24 учесници, а Каролајна заврши на 14-тото место од исто 24 земји претставници.Која е тука твојата логика не знам стварно (мани ти тоа колку земји пееле вкупно со полуфиналиња, збориме за финале и конечен пласман)Па јас не ја почнав дискусијата за Каролина овде, него друг!
Само уште да додадам за тие што не им беше јасно, кога настапуваше Каролина преклани имаше рекорден број на земји учеснички, дури над 15 земји повеќе од кога пееше Елена