Necrophilia
Find Prettys Womans from your city for night
- Член од
- 13 август 2006
- Мислења
- 7.633
- Поени од реакции
- 140
хаха... дај тргни кукастиот крст, се срамиш!CyberBop напиша:Едно прашанње... сум слушнал дека помеѓу скинерите и шарперите постои омраза поголема и од таа на скинерите кон црната раса. дали овоа е точно, а и што е разликата мегу скинерите и шарперите ?
како прво и Шарперите се скинери!
значи правиме маубет за SHARP - Skin Heads Against Rascist Preаjudice и Nazi Sking Heads.
доволно ти објаснив или уште треба да разложувам?
п.с. Анархијата е Мода!
ајде.. и покрај тоа што некев ова да го кажувам. т.е. нема да ја разглобуваме темава!
Значи скинерите во принцип се работничка класа на луге - повекето бунтовници.
Со тек на време се разделиле поради идеологиите секој на своја гранка!
денеска има илјадници видови на скинери од традс до ортодокс, од шарп до наци.
Немам намера да ви објаснувам за секоја посебно, имате википедија се надевам дека таму напишале се како што треба, и покрај тоа што праат грешки.
како и да е секој си има свое право да си почитува свои ставови т.е. идеологија.
ако нема нацисти - ке нема шарпери. сфативте!
е сеа скулгрл што напомена дека има многу нафурани и дека се премногу агресивни - па секаде го има тоа бе!
еве утре јас станувам трансер идам прв пат на транс журка одлепувам, прв пат лапам тромадол и се разбира сите ке имаат некое лошо мислење за мене.
Јас знам многу нацисти кои не пипнале човек. Едноставо си го фураат филмот оти така им лежи идеологијата.
п.с. некам да отварам сеа тема за Кочанските Нацисти.
и ајде малце да ви разјаснам некои помими у кратки црти.
SHARP - Анти Наци, Анти Расисти - со еден збор анти гомца.
Наци - почитување на Хитлеровата Цел.
Нео-Наци - нешто слично како наци само што овдека се прави муабет за својата нација, пример јас како нео-нацист ги гледам интересите за Македонија.
Традс - Пијандури и фраери кои мислат дека Скин Хедсот е во мода!
Стрит - Буљаши кои прават проблеми со секого и секаде!