Брат ќе ти дадам совет..мене првиот пат ме бутнаа под Железничка зашто едни баби си поминуваа улица (ама не на пешачки) и овој ми закочи....и се помирив со тоа дека сум паднал..вториот пат полагав кај ресторан Бисера(кај паркингот) и се помина во најдобар ред...извозев посмирено (првиот пат трема и страв имав) и положив..на тестови кога ќе полагаш биди смирен,не се брзај,и секое прашање читај го по3-4 пати за да не го утенш...полигон е лесно,а за гратска истотака биди смирен,не им покажувај дека се уплашен,дека имаш трема...ако почнат некој муабет,ако можеш „убаци им се “ во муабетот...кај мене тоа упали,зашто од почеток до крај муабет си правев и возев....и еве ти држам среќа се од прва да поминешполагам идната недела тестови па полигон и гратска..че видиме шо че биди..читам муабети од типот : ако извозам добро нема да ме турнат,ако сум чист ништо не ми можат..не е така..мој другар го турнаја затоа што возел бавно..со 57..кога прашал е колку треба овие му рекле 60. -.- ..башка то денес бев во автосколата да се преслушаме со тестовите и газдата ми вика..сега му ја намалите платата на овие од комисијата ..оти пуштале на 3 пати..требало на 4-5 пати најмалце -.-
фала за советот..и за среќатаБрат ќе ти дадам совет..мене првиот пат ме бутнаа под Железничка зашто едни баби си поминуваа улица (ама не на пешачки) и овој ми закочи....и се помирив со тоа дека сум паднал..вториот пат полагав кај ресторан Бисера(кај паркингот) и се помина во најдобар ред...извозев посмирено (првиот пат трема и страв имав) и положив..на тестови кога ќе полагаш биди смирен,не се брзај,и секое прашање читај го по3-4 пати за да не го утенш...полигон е лесно,а за гратска истотака биди смирен,не им покажувај дека се уплашен,дека имаш трема...ако почнат некој муабет,ако можеш „убаци им се “ во муабетот...кај мене тоа упали,зашто од почеток до крај муабет си правев и возев....и еве ти држам среќа се од прва да поминеш![]()
како тоо ?Ја полагав во петокот положив од прва без врски во Аеродром.
Чаре? Татко ти позади со кола да ти чисти пат, тоа му е мајката![]()
Да си кажам ја.Полагав на 31 декември 2011 година,возачката ми ја дадоа на 14 јануар,колата ми ја купија на 24 јануар.Значи пред 2-3 месеца.Тестови и полигон од прва,градска од втора.Комисијата ми ја праи,арно возиш,добар си,ќе дојдеш наредниот пат и ќе завршиме работа.Цените се вака:Ај кажете вие сега брзо што сте полагале колку пари кошта автошкола, со се часови и полагање? Значи се на се, од прилика. Јас кога полагав пред 5 години беа други цени, а сега ме интересира за дечкото, треба да полага, па не знаеме колку пари треба да одвои за тоа![]()