Си биле...

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.413
Поени од реакции
2.547
Си биле 2 студенти оделе на испид..
влегол првиот и го прасале кога започнало илиденското востани
-1993
кој ја написал кирилицата
-почнал кирил ја заврсил матодиј
...после дојде редот на вторит а пак првиот му ги казал одговорите на вториот
кога влегол и го прашале
Кога си роден?
-1993
кој те направиле?
-почнал кирил завршил методиј

Koko Roko

Oh Mr. Topper!!!!!!
Член од
21 јуни 2010
Мислења
623
Поени од реакции
563
Си бил некој човек кој пател од слаба ерекција... Побарал совет од лекар, овој му препишал вијагра. Човекот среќен испил 2-3 апчиња одеднаш и нон стоп му бил дигнат. Среќен така е*ел се што стигнал, жена , деца , комшии сите селани по ред све живо по*бал... Сега пак проблем било да го симне. Се појавува пак кај докторот.
- Колку апчиња испи?
- 2-3.
- А ууууу... си претерал. Сега пробај дома со струја некако пецни го па треба да се спушти.
Видел невидел човеков отишол дома, во дворот нашол акумулатор го поврзал и го пецкал... Го видел некој соселанец, сиот исплашен се растрчал низ селото и на цел глас викал:
- Бегајте луѓеееее ... Овој пак го полнииии...

Член од
13 октомври 2010
Мислења
47
Поени од реакции
5
Си биле два бурека!!
Едниот бил топол а другиот бил под сенка!!!! :pos:

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.711
Поени од реакции
22.671
Си биле американец, русин и македонец. И тие се фалеле кој во што е подобар. Американецот рекол дека кај нив е развиено градежништвото, дека кај нив се градат високи згради и облакодери. Русинот рекол дека кај нив е развиена медицината, односно дека некој човек што не гледал убаво му ставиле фарови од волга, и дека после тоа се убаво гледал како був. На ова македонецот рекол:
- И кај нас е развиена медицината, еден човек работејќи на машина за сечење дрва си ја исече раката до зглоб, па ние му сошивме виме од крава па сега работи и си цуца млекце.
На ова русинот прашал:
- Е кој го видел тоа?
И македонецот одговорил:
- Тој вашиот со фаровите!

Член од
8 февруари 2009
Мислења
3.833
Поени од реакции
1.325
Си биле три жени и отишле на пазар.
Дошле до тезгата со краставици и...
- Мене дајте ми прави и дебели!
- А за мене исто дебели, може и малку искривени.
- А за мене било какви, за салата ми се!- рекла третата.

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.711
Поени од реакции
22.671
Си биле христијанин,муслиман и шеик некој Си прават муабет ..
Христијанинов вика-Јас имам 5 деца.Ќе направам уште едно,го ставам на гол и имам хокеј екипа.
Муслиманот вика-Јас имам 10 деца.Ќе направам уште едно,го ставам на гол и имам фудбал екипа.
Шеикот вика-Јас имам 5 жени.Земам уште една,ја ставам во ќош и играм биљард!

Член од
13 октомври 2010
Мислења
47
Поени од реакции
5
Си биле Македонец и Грк и требало да кажат некоја песна и Гркот кажува некоја, а Македонецот цело време зборува за ‘Маршот на Дрина‘. На Грков му здосадило со тоа Марш на Дрина и му вика на Македонецот
- Абе кај вас има некој друг Марш освен на Дрина?
- Да да има.
- Е кој?
- Марш у пичку матер. :pos2::pos2::pos2:

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.113
Се тркале Бугарин, Албанец и Грчки педер на растојание од 10 метри...Победил..... нема победник...
Образложение: Бугаринот се изгубил во простор, гркот нашол друг педер да се работат, а Албанецот се степал со публиката!!!:salut:

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.711
Поени од реакции
22.671
Си биле Трпе и Цветко и стоеле покрај една продавница. Цветко влегол во продавницата и си купил чипс. После минута го гледа Трпе со ист чипс како неговиот. Потоа Цветко нервозно купува кока-кола. И Трпе купил кока кола. Цветко уште понервозно ја купува цела продавница. Потоа Трпе му приоѓа на Цветко и му вели:
- Јас многу ве почитувам!
Цветко зачудено прашува:
- Зошто?!
- Па благодарение на вас излегов од економска криза.

M

MacedoniaGirl

Гостин
Си биле биле биле и биле и биле кај биле, колку биле биле? :pos2:

Член од
30 април 2009
Мислења
790
Поени од реакции
38
Си биле две овци и едната и вели на другата:
- Кај си бееее?
A другата и одговара:
- Еве мееее.

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.711
Поени од реакции
22.671
Си биле Англичанец, Германец и Македонец. Се натпреварувале кој повеќе ќе издржи во соба со муви. Влегол Англичанецот за 30 секунди излегол. Влегол германецот и за 1 минута излегол. Влегол Македонецот и поминало еден час,а тој уште не излегол. Влегле внатре и го прашале што сторил? А овој му одговорил па отепав една мува и сите заминаа кај незе на погреб.

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.113
Си биле две бабички и решиле да ручаат во кинески ресторан. Побарале храна и прибор за јадење. Кога келнерката им донелаа стапчиња за јадење тие и рекле:
- Ние баравме прибор за јадење, а не прибор за плетење!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom