Сите убави мисли ТУКА!

Член од
6 мај 2006
Мислења
1.890
Поени од реакции
4
Другарството не е куп убави, храбри зборови , тоа е довербата , почита , другарската љубов која ја делат двајца кои се секогаш тука еден за друг, споделувајќи ги сите тажни и среќни моменти. Тоа е способност да сакаш и да бидеш сакан, да се жртвуваш и да си причина за нечија жртва, да те сфатат и да бидеш сфатен.

Steve Vai

Guitar Wizzard
Член од
14 декември 2005
Мислења
614
Поени од реакции
7
Патот по кој одиш не мора да биде рамен пат... Не исправај ја светлината. Таа самата себе и твоите грешки ги осветлува, од нашиот живот, заради рамнотежа, свој вечен живот сонцето има.
Р. Павловски

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Кога си до мене умирам од среќа, кога те нема само умирам, неповратно тонам во бездната, сепак, доаѓаш и ме повлекуваш на површина за повторно да умирам во твојата прегратка - Гарфилд

sagaqua

Successful and Creative
Член од
23 декември 2005
Мислења
2.218
Поени од реакции
31
Треба да се издржи до КРАЈ!!!...и тоа, со насмевка на стјуардеса која знае дека авионот ќе се сруши!

Вчера бев паметен, па сакав да го менувам светот. Денес сум мудар и се менувам себе си...според светот.

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Живеам само во сништата твои, а кога сум буден чекам да заспијам повторно за да се најдеме в прегратките на нашите ѕуници- Гарфилд

еци^^^

Walking the line of nature's palm
Член од
9 декември 2005
Мислења
2.945
Поени од реакции
58
Dalecna e smeata sto zubori od rekata na iluziite.Ti si moj-no sepak si tug i nedostizen.Se somnevam deka nekogas i ke go dopram toa tainstveno katce od tvoeto srce.cudno soznanie.Da se ostane sred ubavina koja nekogas te molela.Pogledni ja moznosta i razverdi si ja vistinata,bidejki ti sam ne znaes sto si,sto sakas i sto ti treba!

Otkopcaj go srceto i frli mi novi horizonti za dusava da ima kade da talka.Ostavi ja cigarava da se otrue samata vo belata magla sto zraci.A,ti,podari mi go tvojot smrtonosen vozduh,zavitkan vo rozeva pandelka,i kazi mi TE SAKAM.Samo togas koga omrazata ke stane ljubov.

Izvadi ja maskata za da go vidam tvoeto vistinsko lice.Ne glumi poveke.Sega na se staviv kraj.Ne plasi se da bides TI.Kakov i da si jas ke te sakam,no ti begas,a jas sum tokmu od onie koi se glupavi i beznadezno trcaat po nesto zagubeno!!

Вампирката

Well, I tried to say there's nothing wrong with me
Член од
20 мај 2006
Мислења
3.819
Поени од реакции
95
Sekogas ima nekoj koj misli na tebe....

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Вистината најдобро се брани ако е опкружена со ѕидини лаги!

SUDBINA

Boss
Член од
20 мај 2006
Мислења
85
Поени од реакции
0
Никогаш не вели никогаш

sagaqua

Successful and Creative
Член од
23 декември 2005
Мислења
2.218
Поени од реакции
31
„ Животот е:
Прилика - искористи ја,
Убавина - воодушевувај му се,
Предизвик - соочи се со него,
Задача - изврши ја,
Игра - играј,
Ветување - исполни го,
Авантура - запливај во неа,
Тајна - откриј ја,
Богатство - чувај го,
Трагедија - храбро бори се,
Сон - направи го реалност.„

Мајка Тереза

Вистината е непостоечка . Единствено ако мудроста ни помогне да го согледаме тоа, би исчезнало искушението на секоја болка.

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Bolkata ne e nikakvo zlo - Epikur

sagaqua

Successful and Creative
Член од
23 декември 2005
Мислења
2.218
Поени од реакции
31
Не постои среќен живот. Постојат само среќни моменти, затоа живеј за нив и ќе бидеш среќен.

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Ситните радости не чинат среќни, а крупните радости не тераат да живееме за да бидеме среќни - Оливера Николова во ”Полна Месечина„!

sagaqua

Successful and Creative
Член од
23 декември 2005
Мислења
2.218
Поени од реакции
31
Не дозволувај животот да ти биде исполнет само со ружи...зашто кога латиците ќе испаднат, остануваат само трњето. А тие болат, зарем не?

Не биди несреќен ако не ти се исполнат сите желби, стремежи, идеали...зашто вистински несреќен е оној кој ги нема!

Kajgana Shop

На врв Bottom