Сите убави мисли ТУКА!

АуРоРа

Засекогаш
Член од
15 мај 2005
Мислења
1.137
Поени од реакции
15
Сте прочитале некој убав цитат, некоја суупер мисла, некое ваше толкување за важните прашања во животот, љубов, среќа, пари,добро - зло, се тоа што сте слушнале напишете тука!!!

Обожавам ептен добри мисли
 

Acid

Администратор
Член од
22 јануари 2005
Мислења
33.692
Поени од реакции
26.332
Епа ајде Аурорке, ти почни прва! :wink:
 

Dimitarc

Мрчатор
Член од
30 јануари 2005
Мислења
2.640
Поени од реакции
18
Јас го разбирам светот како поле за културен натпревар меѓу народите - Гоце Делчев
 

Macedalien

Вонземјански Администратор
Член од
6 февруари 2005
Мислења
10.103
Поени од реакции
246
"On ne change pas - on met juste des costumes d'autres sur soi."

Никогаш не се мениме како личност туку ги менуваме само костимите.

Cјline Dion
 

Goddess of Chaos

Nixe Nox
Член од
16 август 2005
Мислења
6.304
Поени од реакции
223
Ај лав јуууу :icon_mrgr
Епа не е мисла но сепак е најубаво.
Се мрднав.
 

Dimitarc

Мрчатор
Член од
30 јануари 2005
Мислења
2.640
Поени од реакции
18
Кога ке дојде љубота, разумот заминува
 

Dimitarc

Мрчатор
Член од
30 јануари 2005
Мислења
2.640
Поени од реакции
18
Бакнежот е убав начин да се прекинат зборлестите луѓе кој ви се додворуваат
 

Dimitarc

Мрчатор
Член од
30 јануари 2005
Мислења
2.640
Поени од реакции
18
Љубовта е една душа сместена во две посебни тела!
 

dajdo

The OuTLaW
Член од
17 октомври 2005
Мислења
5.140
Поени од реакции
19
dali te boleshe koga padna od rajot

dali gospod znae deka mu fali eden angel
 

Dimitarc

Мрчатор
Член од
30 јануари 2005
Мислења
2.640
Поени од реакции
18
Тие што стигнале до целта, треба да знаат што понатака
 

Dimitarc

Мрчатор
Член од
30 јануари 2005
Мислења
2.640
Поени од реакции
18
љубовта е лудило, таа што не е лудило не е ни љубов
 

Dimitarc

Мрчатор
Член од
30 јануари 2005
Мислења
2.640
Поени од реакции
18
Јас не сакам само да кажувам дека љубам, сакам и да ми биде кажано
 

Dimitarc

Мрчатор
Член од
30 јануари 2005
Мислења
2.640
Поени од реакции
18
Љубовта е игра во која има двајца победници
 

Dimitarc

Мрчатор
Член од
30 јануари 2005
Мислења
2.640
Поени од реакции
18
Имам огромна доверба во будалите, затоа имам и огромна самодоверба
 

Dimitarc

Мрчатор
Член од
30 јануари 2005
Мислења
2.640
Поени од реакции
18
Негувај ја ноќта дека ги носи нашите мисли...од мене кај тебе...
 
На врв Bottom