Sostojbata na zaljubenost pretstavuva cuvstvo na neverojatna zbunetost i euforija-preubavo custvo koga vam se vi izgleda mozno i imate custvo na neverojatna mok. Strasnoto cukanje na srceto koga go gledate sakaniot toa custvo na apsolutna sreka koga e vo vasa blizina..Ljubovta e navistina najvaznata rabota na svetot,site vljubeni go znaat toa.Sakate i ste sakani-moze li da vi se sluci neso poubavo?
Te sakam so celosnata struktura na moeto bitie!Vo mojot pogled se krie beznadeznata zelba da bidam so tebe sekogas koga moeto srce ke zatreperi od sovrsenosta na moite cuvstva,na mojata ljubov kon najprekrasniot,najslatkiot,najubaviot..kon TEBE!
Gi custvuvam tvoite usni preku zborovite, gi oslikuvam na pernicata-toa e edinstveniot nacin da gi dopram i pocustvuvam barem za mig tvoite tivki sepotenja sto gi omeknuvaat site grizi na polnoto mi srce..polno so ljubov, polno so neznost,polno so solzi oti ti si daleku a se sto mi ostanuva e silnata potreba od toplata ti pregratka, od neznio ti baknez na moite usni!BOLNO MI NEDOSTIGAS!
ovie se licno moi..se gordeam so niv!