Сите спортски канали на едно место

G

_Ghost_

Гостин
Не можам јас да се снајдам со ова второво во ноутпад.

Дали вака (File>Open File>NotePad документот) треба да го отворам фалјот, или правам сосема погрешно?

Falcao

rossonero per sempre
Член од
28 мај 2008
Мислења
1.986
Поени од реакции
561

Дали вака (File>Open File>NotePad документот) треба да го отворам фалјот, или правам сосема погрешно?
Грешен фајл отвораш, не е текст документ туку фајлот е .m3u формат.

Или поедноставно одиш десен клик на фајлот =>Оpen with wlc player

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929

Винрарот треба да го отвориш, ако веќе идеш така.

G

_Ghost_

Гостин
Грешен фајл отвораш, не е текст документ туку фајлот е .m3u формат.

Или поедноставно одиш десен клик на фајлот =>Оpen with wlc player
Ама јас мислам за оној, saskon што го постираше. За претходнит знам, го отворам без проблем.

saskon

Член од
22 август 2008
Мислења
2.231
Поени од реакции
5.464
Супер е се ова уште да ги имаше вака и SKY SPORTS 1,2,3,4 или па во HD сите 4 канали ке беше :vozbud::vozbud:

Исто и каналиве добро ке дојдат ако ги има некој нека ги постави тука

Тешко ова или никаде ги нема на стрим. По некои специјализирани форуми за овие работи и тоа приватно ако сака некој да ти пушти тоа што сам го стримува.
Може и преку сателитска кој има.

Falcao

rossonero per sempre
Член од
28 мај 2008
Мислења
1.986
Поени од реакции
561

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
За сите што сакаат да го отворат ТXT фајлот треба прво да му сменат екстензија во M3u формат со десен клик на маусот. Само rename треба и наместо txt се пише M3u и ќе работи.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Јас и непроменет во м3у го пуштам ама пробајте и вака за да го направите плејлиста фајл.

Член од
13 јули 2010
Мислења
1.373
Поени од реакции
1.596
Аууууу дечки ЛЕГЕНДИ сте , сеа веќе не ми треба Телевизорот , ќе откажам и кабловска . Секоја чест :cuc:

saskon

Член од
22 август 2008
Мислења
2.231
Поени од реакции
5.464
Нема долго да трае. NetTv е на оној розовиот Митровиќ, сега е пуштено фри само да навлече претплатници. Во моментов не може да се гледа во Србија имено сите нивни ИП се блокирани па одат преку прокси. Само ИП што не се од Србија можат да гледаат. Гледајте додека трае.
Листата што ја постирав е така направена во txt формат за да може секој да си додаде некој канал. Не мора да се смени екстензија во m3u, отворете VLC/Media/Open File/Кај Media files одберете All Files/Пронајдете ја листата во txt формат и тоа е.

Член од
27 април 2009
Мислења
2.499
Поени од реакции
3.318
сигурно ке звучам смешно ама неможам да инсталирам ВЛЦ медиа плејер :pos:
еве видете на сликава кога инсталирам како PC User ми бара admin acces а кога одам Run this program as the following user бара пасс а јас немам никаков јузер напраено :// ај помогните некако побрзооо :(

Kajgana Shop

На врв Bottom