HELPPP SOME1сигурно ке звучам смешно ама неможам да инсталирам ВЛЦ медиа плејер
еве видете на сликава кога инсталирам како PC User ми бара admin acces а кога одам Run this program as the following user бара пасс а јас немам никаков јузер напраено :// ај помогните некако побрзооо
![]()
Добро де не мора да се гледа преку VLC, може и со Real Player, Gom, Vinamp. Ваљда имаш некој од овие.HELPPP SOME1(
fala da ti rasti k..... pa ovde gi imalo site programi super grafika ic ne kociГледам дека има доста заинтересирани за ова, па решив да отворам тема, со цел сите да можат да видат.
Се што треба да направите е, да го симнете ова и да го отворите преку vlc media player.
На располагање ги имате следниве канали:
Аренаспорт 1
Аренаспорт 2
Аренаспорт 3
Аренаспорт 4(Србија)
Спортклуб Хрватска
Спортклуб Србија
Спортклуб+ Србија
Спорт ТВ 1 Словенија
Спорт ТВ 2 Словенија
ЕСПН Америка
ЕСПН Класик
Еуроспорт 1
Еуроспорт 2
Спортска телевизија
Моторс ТВ
Спорт 1
Раи Спорт 1
Раи Спорт 2
ХРТ 2
Нова ТВ Хрватска
ОБН
БХТ 1
Словенија 2
Канал А Словенија
Б92
РТС 1
РТС 2
ОРФ 1 Австрија
ОРФ 2 Австрија
ЗДФ Германија
Значи, таму имате и други канали, кои не ги напишав, затоа што не пренесуваат спортски настани.
Уживајте![]()
Појма неам што е ова прв пат го гледам проблемов ама сигурно јузерот ти нема администраторски привилегии.HELPPP SOME1(
Исто би требало да е, мада тоа што си надминал/а лимит објаснува се^ и мене тоа ме чуди прв пат да ми бара дозвола од администратор.. а да ве прашам преку ВЛЦ е побрзо или нема везе пошо преку ГОМ ми сецка .. или тоа ке е највероватно бидејки немам лимит ..
Канал А, словенечката.На која од овие ќе ја даваат Јунајтед - Бенфика ?