Сингл, повеќе години?

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Абе се е добро вака на форумов ама во реалноста девојките се многу жестоки кон некој шо не им се свиѓа.
И машките се такви.
Не е до полот, до карактерот на човекот.
Личност (без разлика на полот) што без потреба се однесува лошо, сурово и цинично кон некој (без разлика од каква причина) е идиот, такви личности не ни треба човек да сака да ги има во животот, па и боље што одма си го покажале лицето, отколку да поминело некое време, па и чувства да биле во прашање.

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.164
Поени од реакции
6.044
Неможам, така сум створен да бидам фин и добар со сите. После жив ке се изедам ако знам дека сум се понашал некултурно и злобно. Ми се има дешавано да се понашам некултурно во ретки прилики и после тоа сум се осеќал мизерно. Посебно створење сум:)
Никој не те советува да бидеш некултурен и груб со девојките. Едноставно почни да ги закачаш малку. Шегувај се на нивна сметка. Ама пази тие шеги да не преминат некои граници па да прејдат во навреди. Треба да гледаш тие шеги да им бидат смешни на нив.

Rale

Crno Beli Svet
Член од
14 април 2012
Мислења
809
Поени од реакции
723
Неможам, така сум створен да бидам фин и добар со сите. После жив ке се изедам ако знам дека сум се понашал некултурно и злобно. Ми се има дешавано да се понашам некултурно во ретки прилики и после тоа сум се осеќал мизерно. Посебно створење сум:)
Koga si vo diskoteka druze,nikako so masko drustvo...veruvaj mi deka sam sum izlagal i toa mnogu pati,ali obavezno na sank i od tamu kako snajperista lovam,ali poentata e da ne izgledas premnogu napadno i ocajno,tuku onaka iskuliran ali da davas jasna poraka na ponezniot pol that you mean business.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Повеќе е првото што го спомна. Премногу сум срамежлив и повлечен. Кога сум во друштво на женски уста неможам да отворам. И тие малце теми за кои што можам да разговарам со женски ги заборавам. Пуст срам. Што да праам, со него сум се родил. Тешко дека ке го искоренам
Ај сега и ти не ме зезај...
Не си се родил со ништо. Човекот се раѓа табула раса, карактеристиките ги стекнува во текот на растењето. Со ваков самосожалувачки став нема никаде да стасаш. Во животот нема не можам, има само не сакам. Удобно ти е вака и те мрзи да се потрудиш и да потренираш (да срамежливоста се губи со тренинг и постојана комуникација со луѓе), не е дека не можеш. Од небо не паѓаат работите. Останатите момци на форумов не фатиле девојки пошто им паднале во раце, туку се потрудиле, истото го можеш и ти со доволна самоконтрола и искоренување на тоа самосожалување кое во твоите постови ептен се забележува.
Све се искоренува, посебно срам и ова го кажувам од лично искуство.
И ако не отвараш уста кога излегуваш со девојки, како да те запознаат? Како очекуваш да им се допаднеш?
Значи, јас сметам срамежливоста Е симпатична особина, ама не можам да откријам каков е како личност и какви интереси има, освен ако не направи муабет со мене.

Л

Лигеја

Гостин
Еве ме со кратка коса. Често пати ми велат дека вака подобро ми стои, ама штознам некако не си се допаѓам сам на себе .
:eek: И ти себе си се нарекуваш грд?? Ништо не ти фали,таман си само малку самодоверба да покачиш.

Rale

Crno Beli Svet
Член од
14 април 2012
Мислења
809
Поени од реакции
723
Ај сега и ти не ме зезај...
Не си се родил со ништо. Човекот се раѓа табула раса, карактеристиките ги стекнува во текот на растењето. Со ваков самосожалувачки став нема никаде да стасаш. Во животот нема не можам, има само не сакам. Удобно ти е вака и те мрзи да се потрудиш и да потренираш (да срамежливоста се губи со тренинг и постојана комуникација со луѓе), не е дека не можеш. Од небо не паѓаат работите. Останатите момци на форумов не фатиле девојки пошто им паднале во раце, туку се потрудиле, истото го можеш и ти со доволна самоконтрола и искоренување на тоа самосожалување кое во твоите постови ептен се забележува.
Све се искоренува, посебно срам и ова го кажувам од лично искуство.
И ако не отвараш уста кога излегуваш со девојки, како да те запознаат? Како очекуваш да им се допаднеш?
Значи, јас сметам срамежливоста Е симпатична особина, ама не можам да откријам каков е како личност и какви интереси има, освен ако не направи муабет со мене.
Will you marry me :)

DarthKaran

Gray Jedi
Член од
4 јули 2008
Мислења
141
Поени од реакции
123
не знам зошто ама кога го прочитав насловот некако ми текна на песнава :icon_lol:
тролување на страна, заеби она „ти фали самодоверба“. едно реторичко прашање: повеќе би се возел на мотор со некој што има самодоверба или некој што има знаење? самодовербата треба да е спореден производ на знаење и искуство, а не обратно. што би рекле америте: competence, not confidence. поентата ми е дека се' се учи, па дури и комуницирањето со девојки. ама мораш да прашаш прво за некој да те подучи. а најдобро тоа може да го стори - татата! - девојка.
пробај вака: првата наредна девојка што ќе те откачи фати си ја за другарка и за советник, да те поучи што сакаат девојките. па и секоја наредна - а ќе ги има и наредни, никој нема 100% учинок колку и да се прави е*ач (освен ако не плаќа на секоја :) ). значи знаење треба, а најдобро тоа се стекнува со комбинација на теорија и пракса.
и да, мењај фриз, како од некоја комуњарска разгледница од осумдес-друга ти е или од спотот погоре (извини на строгоста). оди на фризерка, не на бербер и ТАА ќе ти каже совет каква фризура да носиш, макар што мислам дека кратката фризура од другата слика ти е сосем ок.
како и да е, мораш да го смениш пристапот. не значи тоа дека треба кретен да станеш, далеку од тоа, само поопуштен и посрдечен да бидеш

Pat Bateman

Oh Africa, brave Africa
Член од
7 февруари 2009
Мислења
1.908
Поени од реакции
1.867
Само поработи на гардеробата, а со женски глеј претежно муабетот да иде на смеење, обожаваат смисол за хумор, чим ја насмееш, и како што вика Тошо малерот `она е твоја и ќе те сака до гроба`.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.898
Без навреда ама мораш да ја смениш фризурата. Женските не сакаат фризура која се носела пред 20 години. Затоа скрати ја направи ја како на сликите. Тоа е тоа што е во мода моментално.
38hairstyles_2013_men-201x300.jpg
men-haircut-style-2-300x245.jpg
modnye_mugskie_strigki_19-225x300.jpg

Rale

Crno Beli Svet
Член од
14 април 2012
Мислења
809
Поени од реакции
723
Kratkata kosa milion pati podobro ti stoi,znam po sebe druze...sekogas koga ke ja pustam taka malku podolga sum ok,ali koga ke ja skratam onaka bas marine style odma mi vikaat deka mnogu podobro mi stoi kratko...a bi ti predlozil uste edno 5-7 kila da nafrlis,mada i vaka si dobar ne me svakaj pogresno.Bapni edno 5 kila i odma na ovaa frizura idi.

polls_beckhambuzz2_3117_625526_answer_5_xlarge[1].jpeg

gata salvaje

matufa
Член од
2 декември 2011
Мислења
6.882
Поени од реакции
10.440
Без навреда ама мораш да ја смениш фризурата. Женските не сакаат фризура која се носела пред 20 години. Затоа скрати ја направи ја како на сликите. Тоа е тоа што е во мода моментално.
Прегледај го приврзокот 62361Прегледај го приврзокот 62363Прегледај го приврзокот 62364
ne go lazi deteto , ne ke izigrava kanarinec:eek:

Rale

Crno Beli Svet
Член од
14 април 2012
Мислења
809
Поени од реакции
723
Прегледај го приврзокот 62361Прегледај го приврзокот 62363Прегледај го приврзокот 62364
Ova za Gay Parade li go spremas?

L

Luki Junior

Гостин
ne go lazi deteto , ne ke izigrava kanarinec:eek:
И јас ќе го пишеех истото, ама не ми текнуваше как се викаше чавката шо има такви дигнани пердуви... :D:D:D

Иначе, Мартине уживај и не се секирај... Само пробај да размаабетисуваш момите.
Ако ниедна не те ареса, заедно ќе одеме до Пустец да си купеме по една невеста. :)

gata salvaje

matufa
Член од
2 декември 2011
Мислења
6.882
Поени од реакции
10.440
И јас ќе го пишеех истото, ама не ми текнуваше как се викаше чавката шо има такви дигнани пердуви... :D:D:D
seriozno , mislam vakva frizura mu odgovara na dete 15-16 god , a ne na 26 i kusur:eek:
ostava vpecatok na nedorasteno momce:D detinesto

L

Luki Junior

Гостин
seriozno , mislam vakva frizura mu odgovara na dete 15-16 god , a ne na 26 i kusur:eek:
ostava vpecatok na nedorasteno momce:D detinesto
Точно... Таква фризура немаше ли вај, Џастин Бибер? Или грешка сам...

Со два збора незрела, детинска метла.. Како едно време на роналдо тија 2те влакна/прцките на челото...

Kajgana Shop

На врв Bottom