Сингл, повеќе години?

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.987
Поени од реакции
12.629
Sedi miren ti bre:D cumu ti e tebe svalerka?
Можи не прашував за мене туку онака ме интересира однесувањето на човештвото во дадени ситуации поттикнати од исконски нагони...можи научник сум :D
Па како се штитите вие одма жениве, да сум седел мирен и зошто ми била швалерка. Ете така ми треба! (Сашко коцев за коњите - ете така се ставени стајл (епик) ) :P

gata salvaje

matufa
Член од
2 декември 2011
Мислења
6.882
Поени од реакции
10.440
Можи не прашував за мене туку онака ме интересира однесувањето на човештвото во дадени ситуации поттикнати од исконски нагони...можи научник сум :D
Па како се штитите вие одма жениве, да сум седел мирен и зошто ми била швалерка. Ете така ми треба! (Сашко коцев за коњите - ете така се ставени стајл (епик) ) :P
De bre , kroce ...jas dlaboko se izvinuvam ako ve navrediv , ne mislev loso:eek::cautious: neka ti

A za drugoto neka odgovorat kompetentni strucni lica okolu taa oblast:D

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.830
Поени од реакции
8.858
Имам смисла за хумор ама за забављање баш и не сум некој стручњак. Како и да е после толку многу добиени "корпи" (можеби ги има 50-60) некако и изгубив желба да имам девојка. Едноставно: Too much rejections killed my desire што би рекле америве :)
Мартине, после 60 корпи требало да научиш нешто.
Не ти е брат убавината во прашање, туку пристапот.
Не знам како ги ,,доби,, корпите, ама пристапот смени си го. :)

Член од
12 јуни 2009
Мислења
90
Поени од реакции
126
Какви корпи бе?? па дечкото растур прави со милфицата,а не па со други пфффф.....

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.830
Поени од реакции
8.858
Главни 2 проблеми кај мене се начин на облакање и фриз (така барем ми рекле некои од девојкиве) значи изглед, а втор проблем кој неможам да го решам е тоа што имам катастрофално лоши конверзационални способности. Тоа второто го имам од секогаш и не верувам дека може да се реши. А за изгледот лесно е, еден шопинг и еден бербер и решен проблемот.:)
Е види де во темава шо убо си зборуваш.
Не им глуми лудило, прај си муабет за прости работи, не мора сеа топла вода да измислуваш за да заведеш девојка.
Сеа види, има девојки кои сакаат припрости мажи, девојки кои сакаат паметни мажи, јас на пример паѓам на психички нестабилни и border line ликови.
Биди си тоа што си, некоја ќе се упеца де :D
--- надополнето: 24 април 2013 во 15:50 ---
Еве ме со кратка коса. Често пати ми велат дека вака подобро ми стои, ама штознам некако не си се допаѓам сам на себе .
Убав си бе брат, значи не ги одбива жените грдоќата твоја :D
Друга мака си имаш.

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882

Andrew

ќ
Член од
27 октомври 2011
Мислења
5.832
Поени од реакции
15.261
Се надевам кога ќе се вратам во македонија ќе си најдам едно момче македонче кое ќе ме сака цел живот :)
и да ти го земе презимето, фамилија Веселинови и цел живот весели да сте :pipi:

Kajgana Shop

На врв Bottom