Се спрема ли?

Wolf Pack

ThE ChieF
Член од
24 јули 2005
Мислења
783
Поени од реакции
5
Највероватно ќе поефтине горивото скоро скоро...

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Jebe lud збуњеног работава.

Член од
12 јануари 2006
Мислења
60
Поени од реакции
1
Ако сега МОДЕРНИОТ СВЕТ не удри по најмрачната земја во светот ИРАН, тогаш веројатно по 20-тина ќе очекуваме обратна ситуација. ИРАН ќе удри по „НАС„.

Многу е значајно војната против Иран да започне што побргу и да ја водат што поголем број на држави.

Поздрав

П.С. Буш не е глуп како што вие мислите.

Ѕвер

Перфекционист
Член од
4 јануари 2006
Мислења
2.223
Поени од реакции
28
ВОЈВОДАТА напиша:
Ако сега МОДЕРНИОТ СВЕТ не удри по најмрачната земја во светот ИРАН, тогаш веројатно по 20-тина ќе очекуваме обратна ситуација. ИРАН ќе удри по „НАС„.

Многу е значајно војната против Иран да започне што побргу и да ја водат што поголем број на држави.

Поздрав

П.С. Буш не е глуп како што вие мислите.
i ja mislam taka dokolku ne se sotrat iranskite nuklearni postrojki muslimasnkite teroristi kje dobijat uste pogolema mok i kje prodolzat so unistuvanje na hristijanskiot rod nasekade no ovoj pat mnogu pokrvavo! :pishtoldz

Член од
1 мај 2005
Мислења
2.612
Поени од реакции
32
па шо да рискираме, дајте уште денес да ги сјебиме, да им акнеме некоја нуклеарка...

море шо една, едно 50/60 да им акнеме наеднаш, сотри ги таму...

така барем децата ќе ни живеат во сигурност и безбедност од лошите лошите муслимани...

лоши лоши муслимани, МОЖИ еден ден ќе имаат доволно пари и компоненти да направат ЕДНА атомска бомба...

иначе, ама ИЧ не ми сметаат стотиците и илјадниците а-бомби шо ги имат другите....

ТАА ЕДНА шо МОЖИ ВО ДЕСЕТ ГОДИНИ ќе успеат да ја направат, ТАААААА, НЕРОДЕНАТА,

ТААААА МИ СМЕТА

а бе, а да тркневте малку на брејн-чек?

мислам дека на многу од вас ПОД ИТНО им е потребен...

глупи бевте, глупи сте

глупи ќе останите?

Член од
14 јули 2005
Мислења
1.428
Поени од реакции
43
ВОЈВОДАТА напиша:
Ако сега МОДЕРНИОТ СВЕТ не удри по најмрачната земја
Бил Клинтон, 1999: “Ако денес не удриме, ќе има големи последици по мирот и стабилноста. Хуманитарна катастрофа, геноцид и етничко чистење на Косово“.

Ричард Холбрук, 2001: “Ако Америка не испрати специјален пратеник во Македонија, ќе има крвава граѓанска војна“.

Џорџ Буш, 2003: “Ирак располага со оружја за масовно уништување. Ако денес не удриме, ќе удрат тие по нас.“

и така натака. Што во суштина се случи?

Етничко чистење на Косово - да, но само од не-албанци, разбира се.
Војна во Македонија - во режија на специјалниот пратеник, разбира се,
Ирак - 30 000 загинати (според најконзервативните проценки) - што е тоа а ко не “масовно уништување“?

Една иста лага, повторена сто пати досега, сеуште си наоѓа лековерни да ја голтаат. Или, како што е речено погоре,

Dzver напиша:
GLUPOSTA E NEUNISTLIVA RABOTA!
“Модерниот свет“. Апсолутно неуништиво.

Ѕвер

Перфекционист
Член од
4 јануари 2006
Мислења
2.223
Поени од реакции
28
kje kazam uste ednas irak i afganistan se sitna boranija vo odnos na iran.

prv pat se soglasuvam so amerite mora da se napadne iran posto stvarno smetam deka nivnata nuklearna programa moze da nasteti i na balkanot odnosno da im pomognat na svoite brakja po vera

Wolf Pack

ThE ChieF
Член од
24 јули 2005
Мислења
783
Поени од реакции
5
Јас чекам бензинот да дојде испод 80 центи:icon_lol: Па нека удрат ајде, време е:icon_lol:

606

Член од
24 септември 2005
Мислења
511
Поени од реакции
51
MSV(support) напиша:
Чудни се патиштата американски, чеда мои.
Едина добра работа кај Америте е што го обединуваат светот против себе.

Член од
12 јануари 2006
Мислења
60
Поени од реакции
1
За Павел и Сердарот

Многу хумани Вие господа.

Јас за малку ќе помислев дека Вашите ставови се базирани на проценки за потребите и интересите на Вашиот народ и Вашата држава (ако имате такви), а Вие се што сте сакале е да завладее мир помеѓу луѓето. Космополити, а?
Чист хуманизам, а и по малку ренесанса.

Поздрав

Kajgana Shop

На врв Bottom