Се сеќавате на мене нели?

• Креатор на темата Macedonian-Sun
  • Време на започнување

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Насмевката на почетокот е...морбидна.
Девојчево кога-тогаш ќе убие некој. Можно е и да го изеде.
Ханибалка Лекторска?Is that you?
--- надополнето: 21 мај 2012 во 13:07 ---
ПС:Многу ми е спор нетот,едвај се пушта видеото.Ова мора да е мојот среќен ден.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.423
Поени од реакции
16.704
Како не, од глава не те извадивме.

edin4o

Продуцент
Член од
4 април 2010
Мислења
1.419
Поени од реакции
461
Обобо едно чудо експерти за музика се јавија... аплауз
Наместо да се гледа на ова преку призмата на мјузик ајдл, вие експертиза напрајвте дали имала насмевка, дали плачела, бузите со сјај и биле, пубертет... Дури некој турбофолк пронајде во песна од Бело Дугме :tapp:
Еее македонштина... Излив на фрустрации..
Те изнервира комшијата денес? Ела на форумов испразни се врз фантазиите на некое девојче што имало повеќе муда од сите што коментиравМЕ на темава - заедно.
И бтв, без ритам и музика - одлично го испеа делот од песната.
Ајт
Toчно...И во Америка има вакви работи
http://www.youtube.com/watch?v=kHmvkRoEowc
само што таму ги тролаат луѓето што прават такви работи и прават исмејувања на тие клипови, па ги ставаат во разни пародии..На смешното со смешно враќаат...
А не тука, на ваквото нешто со сеир враќаат, со плукање, со “зини земјо голтни ме“, со “види какви дебили“, само да ја изнесат нервозата која претходно ја фатиле од некаде како што ти кажа...

Незнам кого прво да обвинувам, дали таквиот народ или таквата држава.... Зотоа мене ми се гади и ми се бега од тука...Катастрофа сме, али гледам дека полека полека се приближуваме кон тие работи...Така и треба, да се има повеќе видео блогови - било какви, а не народ да ги гледа само како негативна страна, туку напротив: како да се справат со самиот живот...
Сеирџии светски, да, светски! Светот не им е рамен каков сеир можат да извадат нашиов народ...Добро, веројатно ситуацијата ќе се измени.

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623

edin4o

Продуцент
Член од
4 април 2010
Мислења
1.419
Поени од реакции
461
И да, мило ми е што некои членови на темава што пишале, си пишале најубаво и нај“кул“ со една транскрипција на познатото “i don't give a fuck“, твој живот прај си што сакаш...
А другите, немора ни да ја подржуваат, но неморат ни да ја плукаат/хејтаат, нека си тераат своја работа...
Вака во Америка се стекнува познат (не пеејќи турбофолк песни, туку изнесување на своите мисли на камера), а не тука секој од секого се срами. “За да бидеш познат, татко ти ќе даде многу пари“, се разбира дека ќе даде, кога единствен медиум за масовно ширење на својата мисла е ТВ-то...Зотоа и луѓево тука така гледаат на работите - некои што се ептен над нив и некои ептен под нив, т.е., никој си нема свој свет во кого работите ќе ги гледа како што ОН сака да ги гледа, а не да вади сеир од нив, да се бори за повеќе лајкови...

Член од
10 мај 2012
Мислења
107
Поени од реакции
47
си пее цурата шо има тука да се полемизира толку.
најс сјај на усните (y)

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Ме интересира само колку треба да си ретардиран, да го ставиш видеово на интернет ... :facepalm:

N

Nessa Alcarin

Гостин
И јас мислам дека со Стеф би биле добар пар. Девојчето навистина ми е симпатично, а и Стеф не е за фрлање. :D
И како беше таа, хејтрс гона хејт. На сите ви е мака зошто немате муда да се снимате на камера и да се прикачете на јутуб.
п.с. Искрено Весна јас не ти го гледав видеото, зошто навистина ми е срам да гледам видеа на кои некој се претставува во вистинско светло каков што е.
п.п.с Кога си доаѓаш за Македонија да ти организирам средба со Стеф. (озбилна сум)

Hiperaktiv

Султан :P
Член од
16 февруари 2012
Мислења
1.590
Поени од реакции
923
Случајно го пронајдов видеото од Емотивно Луда е....
Немам зборови! Некој предлог за асален психијатар?? ова не е нормално не ние не сме тие што треба да ја осудуваме!

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.896
Стеф Ангел и Емотивно Луда.... :love: :love:

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.947
Поени од реакции
12.551
Зошто бе за мене не прават вакви видеа...ептенски сум разочаран. Грт сум изгледа...
:facepalm:
--- надополнето: 21 мај 2012 во 13:51 ---
Лајк ако мислите дека Стефан и Емотивно Луда треба да се запознаат, а ние да го снимаме (и стримуваме) запознавањето на форумов.
Да...ја насети големата и прекрасна идеја за космичка средба и сакашда ќариш лајкови а? А?:D
Еве Лајк, а можи и анкета ...

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.896
Лајк ако мислите дека Стефан и Емотивно Луда треба да се запознаат, а ние да го снимаме (и стримуваме) запознавањето на форумов.
Имаат заедничка пасија... глупирање на јутјуб.. а заедничките интереси вродуваат љубов :icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom