M
Macedonian-Sun
Гостин
Не е интересно да ми кажувате. Мој е изборотАј и за мене нешто да испееш, може?
Не е интересно да ми кажувате. Мој е изборотАј и за мене нешто да испееш, може?
За слики се социјалните мрежи не форумитеДа не се вреѓаме. Јас барем имам слика моја и ме знаете а вие се криете како путки под кошули
Ако сакаш ќе ти дадам моја слика со потпис, убав дечко, фино развиен јак и сексипилен...Да не се вреѓаме. Јас барем имам слика моја и ме знаете а вие се криете како путки под кошули
"и почнуваме со пеење" - дрн дрн дрн отпозади камион и застана
Hope you like it
Не забрани. Скраја да е. Само мене ми забрани да си го дефинирам како што ми одговара во еден посран пост во ЧДА и преку метафора. Ми одржа лекција прво дека не смеам така арогантно да го нарекувам носот "скренат", затоа што тоа било "апстрактен поим" во виртуелната средина. Ако се држиш доследно до апстрактниот момент и преку него го оправдуваш носот, тогаш треба да ти е јасно дека апстрактноста важи во сечие субјективно мислење кога доаѓа во судир со истото на некој друг. Моментот кога осудуваш недефинираност за да форсираш своја, која ја темелиш на твое лично мерило за вкус, е живи комедии. Зар не ве научија бившите команданти во Тетово на овие основни правила?
Не тврдиш дека постои. Ја наметнуваш преку самата осуда, што е де факто форсирање.
Нели пред само еден пост рече дека ваквото изживување може да ја доведе до некаков терминален чин? Нели така напиша? Сега пишуваш дека не важи тоа за нејзе, оти таа само може да се смее или срами од ова. Ако е вистина, тогаш чуму целата твоја прашина дека ја доведуваме во опасност со тоа што ја ребраме? Одлучи се, опасен е реметов или не е? Која е основната разлика?
Има едно интересно правило во комедијата. Ќе ти го објаснам преку пример.
Гледаш филм. На филмот некој батка си оди по улица. Чита списание додека оди. Наеднаш, од нигде никаде--пропаѓа цел во шахта. Сцената завршува и ти се прекршуваш од смеење. Е сега, замисли да не заврши така сцената и камерата да го зумира човекот во шахтата. Ногата му е скршена, коската му излегла и се гледа, крв прска, жили му излегуваат од вратот, плука гној, крв и црева...и умира.
Затоа пуме, комедијата секогаш пресекува кога хуморот престанува. Мене не ме интересира дали девојката во 24 часа, 15 часа плаче сама во ормар. Не ме интересира дали си ја сака работата, дали си го сака дечкото. Јас не доаѓам во ЧДА да се грижам за нејзината дентална хигиена. Ич не ми е гајле. Тука сум да се смеам. Како и сите кои доаѓаат на подфорумов. Решил носот сам да си го бара и да отвори тема во која објавува видео? Бујрум. Што тој нос ќе направи после таквата бламажа воопшто не ме интересира. И тоа е пуме, прашање на избор. А во прашањето на избор, ти немаш никакво право да ми ја вовлекуваш камерата и да ме тераш да го видам прчваросаниот чичко во шахтата. Доволно ми е да му се смеам дека пропаднал.
EDIT: објавил носот, префрли се на профил, не ни е тука местото.
Јас мислам дека ти си му алтерего на Стеф.Ич не ме боли ништо за негативните лајкови и коментари
Јас сум јас и знам што правам и што сакам
А вие можете само да гледате и да се чудите. И од злоба и завист да коментирате негативно
Јас знам колку вредам. Џабе се обидувате да ме навредите или натерате да престанам.
Тоа што не ме уништува ме прави посилна
ЛЕГЕНДОООООО!!!!!!!!!!!!!!!Кој пее зло не мисли
Многу злоба има во вас
Треба да се кај дедо поп да се прочистите
Светлина да влезе во вас
E да бе тоа е ...девојкава е во некој филм влезена дека само таа е во странство и на некој начин сака да ја долови состојбата од таму. затоа снима по улици....