Се сеќавате на мене нели?

• Креатор на темата Macedonian-Sun
  • Време на започнување

Пропалица

Мртов/а
Член од
25 јуни 2011
Мислења
2.866
Поени од реакции
1.406
Да не се вреѓаме. Јас барем имам слика моја и ме знаете а вие се криете како путки под кошули
Ако сакаш ќе ти дадам моја слика со потпис, убав дечко, фино развиен јак и сексипилен...

Belle

A Jedi
Член од
12 април 2009
Мислења
1.006
Поени од реакции
552
Уфф кој професионализам ејј, сега знам кој ќе викнам кога ќе ми треба помош за професионално видео.

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.795
Поени од реакции
8.818
Не забрани. Скраја да е. Само мене ми забрани да си го дефинирам како што ми одговара во еден посран пост во ЧДА и преку метафора. Ми одржа лекција прво дека не смеам така арогантно да го нарекувам носот "скренат", затоа што тоа било "апстрактен поим" во виртуелната средина. Ако се држиш доследно до апстрактниот момент и преку него го оправдуваш носот, тогаш треба да ти е јасно дека апстрактноста важи во сечие субјективно мислење кога доаѓа во судир со истото на некој друг. Моментот кога осудуваш недефинираност за да форсираш своја, која ја темелиш на твое лично мерило за вкус, е живи комедии. Зар не ве научија бившите команданти во Тетово на овие основни правила?

Не тврдиш дека постои. Ја наметнуваш преку самата осуда, што е де факто форсирање.

Нели пред само еден пост рече дека ваквото изживување може да ја доведе до некаков терминален чин? Нели така напиша? Сега пишуваш дека не важи тоа за нејзе, оти таа само може да се смее или срами од ова. Ако е вистина, тогаш чуму целата твоја прашина дека ја доведуваме во опасност со тоа што ја ребраме? Одлучи се, опасен е реметов или не е? Која е основната разлика?

Има едно интересно правило во комедијата. Ќе ти го објаснам преку пример.
Гледаш филм. На филмот некој батка си оди по улица. Чита списание додека оди. Наеднаш, од нигде никаде--пропаѓа цел во шахта. Сцената завршува и ти се прекршуваш од смеење. Е сега, замисли да не заврши така сцената и камерата да го зумира човекот во шахтата. Ногата му е скршена, коската му излегла и се гледа, крв прска, жили му излегуваат од вратот, плука гној, крв и црева...и умира.

Затоа пуме, комедијата секогаш пресекува кога хуморот престанува. Мене не ме интересира дали девојката во 24 часа, 15 часа плаче сама во ормар. Не ме интересира дали си ја сака работата, дали си го сака дечкото. Јас не доаѓам во ЧДА да се грижам за нејзината дентална хигиена. Ич не ми е гајле. Тука сум да се смеам. Како и сите кои доаѓаат на подфорумов. Решил носот сам да си го бара и да отвори тема во која објавува видео? Бујрум. Што тој нос ќе направи после таквата бламажа воопшто не ме интересира. И тоа е пуме, прашање на избор. А во прашањето на избор, ти немаш никакво право да ми ја вовлекуваш камерата и да ме тераш да го видам прчваросаниот чичко во шахтата. Доволно ми е да му се смеам дека пропаднал. ;)

EDIT: објавил носот, префрли се на профил, не ни е тука местото. :)

Абе Разиеле, ме мрзи. Битно е да се сaкаме, почитуваме, спамираме... итн.
Ајде, до следна прилика :icon_mrgr:
--- надополнето: 22 мај 2012 во 18:09 ---
EDIT: Raziel , длабоко се извинувам за секој мој обид да ја заштитам нејзината доцнопубертетска личност :confused:
--- надополнето: 22 мај 2012 во 18:11 ---
Ич не ме боли ништо за негативните лајкови и коментари
Јас сум јас и знам што правам и што сакам
А вие можете само да гледате и да се чудите. И од злоба и завист да коментирате негативно
Јас знам колку вредам. Џабе се обидувате да ме навредите или натерате да престанам.
Тоа што не ме уништува ме прави посилна :)
Јас мислам дека ти си му алтерего на Стеф.
Болдов... I've seen it somewhere... already.

Altair

Шмеќер
Член од
30 јуни 2008
Мислења
306
Поени од реакции
192
Некако се чувствувам среќен што си некаде далеку таму во Белгија...

M

Macedonian-Sun

Гостин
Кој пее зло не мисли

Многу злоба има во вас

Треба да се кај дедо поп да се прочистите
Светлина да влезе во вас

M

Macedonian-Sun

Гостин
Да даде господ мајка ви прстен да не носе кога ве колне та да фане клетвата :)

За хејтерите е ова

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
девојкава е во некој филм влезена дека само таа е во странство и на некој начин сака да ја долови состојбата од таму. затоа снима по улици....
бич плис...пола македонија е замината по државиве.
знаеш кој хаос ќе настане на форумов ако секој еден македонец (надвор од државава) се снима и ни пее ???
и мислам дека си доволно паметна и свесна да се слушнеш како звучиш додека пееш ;)

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
девојкава е во некој филм влезена дека само таа е во странство и на некој начин сака да ја долови состојбата од таму. затоа снима по улици....
E да бе тоа е ...
Работата е далеку по аларматна.

Kajgana Shop

На врв Bottom