Се плашите ли од темнината? Зошто?

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Зависи од околностите.Да сум во друштво не се плашам или кога се возам со мотор у темни сокаци не ме стра ама пешки и сам....... :vozbud::vozbud::vozbud: Вештерката од Блер е зад мене :nesum::nesum::nesum::tv:

Па може да се каже дека и јас сум истиот арно ама ја не се плашам надвор воопшто туку внатре во затворена просторија само рок темница е тогаш ме маат луди мисли
али јебига иам пропатено многу па се снаогам некако

Член од
26 ноември 2008
Мислења
233
Поени од реакции
9
Зависи на околностите. Ако се пред гробишта сам ??? а ако си пред Продавница???

▒IsNoGood▒

A hell of a brainiac
Член од
8 декември 2008
Мислења
155
Поени од реакции
8
Напротив. Обожавам темнина и се што е поврзано со неа, односно го обожавам секое место каде таа е присутна.

Sk girl

Not Perfect
Член од
6 јули 2008
Мислења
431
Поени од реакции
15
Uzivam vo temninata, tisinata, se smiruvam, i najseriozno uzivam.Voopsto ne se plasam ednostavno sakam temnina

Член од
27 јуни 2008
Мислења
93
Поени од реакции
5
Darkness my Bride :salut: не се плашам јас ја САКАМ темнината, а зошто да се плашиме од неа :nesvest:

Член од
28 април 2008
Мислења
258
Поени од реакции
9
Ако сум сама да, а ако сум со некој не :toe:

buba18

God is a DJ
Член од
8 јануари 2009
Мислења
358
Поени од реакции
10
ic ne se plasam.sekogas si odam sama vo temnica.ako celo vreme mislis deka nesto ima togas ke ti bide strav

Б

Бат Елохим

Гостин
да. и не се чувствувам ич убаво во темно место. кај мене дома секогаш се запалени сите светилки. мразам темница...

Член од
12 јануари 2009
Мислења
26
Поени од реакции
0
toa sto treba da se desi, ce se desi bez razlika dali e temnica ili svetlo. jas licno ne se plasim od temnica....me nabljudue nekoj?!? :pos2:

GothLady

Heinous
Член од
16 јуни 2008
Мислења
283
Поени од реакции
33
Не се плашам, зашто би се плашела...
темница е само недостиг на светло :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom