Се каете ли за нешто/некого?

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Дали некогаш сте направиле непоправлива грешка поради која сте изгубиле некого? Ако сте, ви тежи уште или едноставно сте поминале преку тоа? :razmislu:

Член од
14 јули 2005
Мислења
2.128
Поени од реакции
41
Пред неколку години, со еден непромислен коментар. Се зезавме нешто со другар ми, влеговме во таков неозбилен филм, и јас така на зезање чепнав некои негови приватни работи кои тој не сакаше да се чепкаат. Јасно ми стана што направив дури откако видов како му се смени изразот на лицето. Немаше кавги, расправии - ништо, едноставно само ја снема блискоста. Ми требаа две години пак да ги вратам односите на некое ниво приближно на старото, ама не е исто како што било.

Уште посакувам да си го гризнев јазикот тој момент - кога се присеќавам, стварно не знам што ми стана да спомнувам такви работи. Нејсе, се греши, ама уште ми е криво.

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
За сите. Секоја девојка си е посебна, жал ми е што не им знам телефон веќе. :P

Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
Во моментов се каам само затоа што не можев да го уништам до крај и не можев да му вратам онолку колку што ми направи лошо иначе да се каам за “изгубена“ љубов њет!

“Еден изгубил - десет нашол!“ - така викаат Френчите :pos:

OBDN

Ходајучи Вујаклија
Член од
25 јули 2005
Мислења
1.456
Поени од реакции
32
Macedalien напиша:
Во моментов се каам само затоа што не можев да го уништам до крај и не можев да му вратам онолку колку што ми направи лошо иначе да се каам за “изгубена“ љубов њет!

Uuuuuuuu, a vaka i so obicni prijateli ili samo so ljubovi ti? :D :D :D

Член од
22 април 2005
Мислења
2.492
Поени од реакции
1.120
Дали сум направил грешка? Секој греши...

Голема грешка до сега немам направено

Затоа мене ми имаат направено
За мене сеедно е кој ја направил грешката. Односите се нарушени...

StormAngel

Stormology
Член од
22 јануари 2005
Мислења
5.059
Поени од реакции
244
Се каам за многу нешта, ама нема што да правам освен каење. :wink:

Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
OBDN напиша:
Macedalien напиша:

Uuuuuuuu, a vaka i so obicni prijateli ili samo so ljubovi ti? :D :D :D
Ма тебе ни 10 000 000 не те менат : немај гајле :wink:

Само со една единствена особа тоа сум го направил т.е. сум сакал да го направам за да си наплатам сметки оти сум злопамтило (само за оние коишто ме повредиле!!!).

OBDN

Ходајучи Вујаклија
Член од
25 јули 2005
Мислења
1.456
Поени од реакции
32
Sala na strana - sum gresela, ko i site drugi, lugje sme kako inaku ke naucime. Sum se pokajala, no normalno deka sum pominala niz seto toa, posto koja e poentata na kaenjeto ako nemozesh da naucish od greskata i prodolzish napred?

A za zlopamtenjeto - tatko mi bi rekol, "Ako me 'udarash,' 'udri' me dovolno silno da nemozam da se podignam, poso ko ke stanam ke se pokaesh shto si me zapoznal..."

Megjutoa ima razlika pomegju nenamerni greski svojstveni na sekoj covek i namernite povredi i napadi. Sto se odnesuva vtoroto - - ako resi nekoj da me povredi... podobro nek 'udri' najsilno shto moze... posto od ko ke stanam - - a nema sila dovolno jaka za da nemozam da stanam. :D

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.443
Незнам дали нешто не е во ред со мене, или сум чудо од човек.

Искрено, не се кајам за ништо и мислам дека досега не сум направил некоја позначителна „грешка“. :roll:

The`bItCh

AdJuStAbLe mAdNeSs
Член од
22 јануари 2005
Мислења
4.605
Поени од реакции
112
Се каам само за една личност.. ама не дека „го изгубив“ туку дека бев со него! :twisted:

Буковец

www.KETERING.com.mk
Член од
3 јули 2005
Мислења
996
Поени од реакции
15
divine напиша:
Дали некогаш сте направиле непоправлива грешка поради која сте изгубиле некого? Ако сте, ви тежи уште или едноставно сте поминале преку тоа? :razmislu:
А ти???

Јас поглеми каења сум немал, ама нормално грешки сум имал и тоа многу.
Некои сум пробал да ги исправам (и сум успеал) а преку некои едноставно сум поминал.До сега немало таква што ми тежела подолго време.

А и како викаат...после онадење нема каење :eek:jea:

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Буковец напиша:
Да ... еднаш што сум згрешила, и еднаш што воопшто сум била со некого. И не дека нешто многу ме оптоварува тоа, ама почесто се сеќавам и ми е криво ептен. Ама ќе си помине, ваљда треба уште време :P

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Како и секогаш, прво грешката во себе ја барам (и во случај да сум сигурна дека не сум згрешила), за се се обвинувам самата и се измачувам постојано со тоа.
Кога изгубив една личност која премногу ми значеше, сфатив дека за се сум крива јас. Најверојатно бев премногу добра, премногу се грижев за врската и тоа ми беше најголемата грешка, но џабе ми беше каењето. Ум за друг пат

Kajgana Shop

На врв Bottom