Се' за популарност? (или... пуши за да бидеш славна)

skorpija^m

seven & seven
Член од
5 мај 2006
Мислења
492
Поени од реакции
4
За Хилтонка греота е лошо да се зборува, во право е Carlito она до ден денес дава пари за добротворни цели а никој за тоа не пишува, а пишуваат како се пијанела и незнам други работи. Па нормално бе зш да не пие? Сите пијат па дури и се пијанат ама Сите не даваат пари за добротворни цели!?

Член од
19 јануари 2006
Мислења
186
Поени од реакции
1
Da vistina taka e toa. Za dobrite raboti nikoj ne pisuva i ne zboruva a samo za losite strani na nekoj se kritikuva i se zboruva.

RealGirL

My LiFе...My ST0Ry
Член од
13 февруари 2006
Мислења
2.348
Поени од реакции
19
Изглеа во случајов лошите страни се поистакнати!Скорпија‘м точно е дека сите пијат и се пијанчат ама сите не се јавни личности..а голем број од нив се нечии идоли(Хилтонка во случајов)

ViRuS

ПрОвОкАтОр
Член од
20 август 2005
Мислења
2.048
Поени од реакции
21
Абе да бидеме реални! прва на ова се сети Памела Андерсон со нејзината “Украдена“ Снимка и сеа сите одма копираат!

Член од
18 мај 2006
Мислења
60
Поени од реакции
0
Ne razbiram kako moze na nekoj Paris Hilton da mu e idol. Poradi sto da i zaviduvame? Ubavinata, sesksipilnosta, toa sto ima pari ili zaradi nesto cetvrto.
Iskreno taa nitu e ubava ,nitu pak e zgodna a parite sto gi ima se blagodarenie na tato. Vo zivotot nisto sama ne stvorila, tuku se na tacna i se davalo. A vo dobrovolni celi gi dava od sto nema kade da gi trosi.
Da se voshituvame na nekoj koj uspeal vo zivotot, od nisto stanal nesto.
Aj ke pocnam od Makedonijava nasa.
Bi go zemala Tose za primer. Deteto go znam pred da stane popularen, znam kako ziveese, i do kaj uspea. Toa e uspeh, od edna mizerna kukicka vo Krusevo, od svoi pari da si kupi stan, kola, i sto uste ne.

RealGirL

My LiFе...My ST0Ry
Член од
13 февруари 2006
Мислења
2.348
Поени од реакции
19
eee tuka ne si u pravo! Devojkata ima ubavina seksipil i pari..sto e bitno dali se na tato ili ne ..vazno e deka gi ima..tato za nea rabotel...
aj zabegavme od temata..ne e temata za hiltonka i nejzinite dobri i losi strani..

sagaqua

Successful and Creative
Член од
23 декември 2005
Мислења
2.218
Поени од реакции
31
Успех??? Е*ати таквиот успех.Безмозочни ебиветри на кои во главата им вее промаја и нормално дека за нив :pusk: е најдобриот начин за успех ,нема и што друго да прават освен тоа:pos2:.
Штета, вистинските вредности се извитопериле до крај. Пак уште да се огледуваш на такви „успешни„ вејкрпи :poss: .
А Париска кога веќе е НАЈДОБРА во тоа а уште пак и хуманитарна била....нека попуши малку во добротворни цели и кај тие кои немаат леб да јадат (или од нив И се гади? )...тогаш навистина ќе има на што да се огледувате:pos2:

С

Сатори

Гостин
Е вака сега , прочитав некаде нешто за тоа Парис Хилтон да му биде на некој идол или нешто слично.
Се е тоа ок , нема проблем , ама морам да се согласам дека типката е курва без разлика дали има пари или е популарна и се тоа.
Ако една жена сака да успее на тој начин:pusk: , тогаш тоа е нејзин личен избор , но колку ќе се гордее еден ден со нејзиниот животен пат , тоа е веќе друга проблематика.
Нема веза тоа сите жени се курви зашто има жени кои што навистина успеале и тоа со кариера, семејство зад себе , што значи направиле се што можеле да направат без да :pusk: .
Е сега во ова наше општество можеби се ретки и скоро ги нема тие што ќе го одберат потешкиот пат кој се состои од работа , ред и дисциплина , ама барем нема да легнат :sekss: со секој што е на повиска функција.
Јас лично стојам на тоа , ако можам сама да успеам , ок , ако не не сум била доволно добра и тоа е тоа.

spidio

SOBEDEBEL
Член од
18 јуни 2007
Мислења
200
Поени од реакции
2
sakam da imam pari ama nema da bacuvam nicij gaz za toa,a uste pomalce necij k** ,mislam oti nema nesto podolno od toa,ama mora i takvi da ima taka?!?

Vikuska

I know the pieces fit...
Член од
17 јуни 2007
Мислења
879
Поени од реакции
7
spored mene posladok e onoj uspeh sto si go napravil so borbi i nezavisnost od drugite. a za :pusk: i za lizenje gazovi sekoj moze, ama takvite ne treba da se cenat, a kamoli da se gledaat kako primer

Член од
27 февруари 2006
Мислења
1.356
Поени од реакции
9
е па мора да има и такви, не може сите да се успешни само од тоа што се добри, јас ги жалам, за греота се луѓето, ако не ги бива нека не се брукаат

a n g e l c e

^ Poison Girl ^
Член од
25 јануари 2007
Мислења
1.202
Поени од реакции
5
секогаш има исклучоци макар и во мал број

никако не копнеам за слава баш сакам да сум обичен смртник
никогаш не би се „продавала’“ за слава, пари или што уште не

joki

Погана Паганка
Член од
1 февруари 2006
Мислења
1.054
Поени од реакции
16
Море сфе ќе пушам за слава!
Мајка ќе отрујам, татко ќе убијам (со сатар, да крвави обилно), сестра ќе силувам. Битно кога ќе поминувам на улица сите ќе се вртат по мене. Кууул

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Ќе пушам за да однесам леб на три гладни деца, ќе пушам за да си купам чизми у снег до колена. Може и ќе пушам за покрив над глава.(ова хипотетички, кога би била во таква ситуација, зошто никогаш не се знае што ќе ти донесе животот).
Ама за популарност и слава?! За да ме гледаат на ТВ?! Ни хендџоб не би пружила. :pos:
Сериозно, прво не сум нешто луда за тоа да станам славна. Во популарноста единствена добра работа што ја гледам е богатството. А можам да бидам богата и без да бидам славна. :icon_lol:
Второ, не сметам дека сите жени успеале во животот само преку „од кур на кур” процесот. Има и такви што пробале на „потешкиот„ начин, со сопствена пот. Иако се ретки.
И трето, ја мразам Парис Хилтон. :pos:

^Cutie^

*Charming Princess*
Член од
22 март 2007
Мислења
869
Поени од реакции
1
PSYtisfaction напиша:
Ќе пушам за да однесам леб на три гладни деца, ќе пушам за да си купам чизми у снег до колена. Може и ќе пушам за покрив под глава.(ова хипотетички, кога би била во таква ситуација, зошто никогаш не се знае што ќе ти донесе животот).
Ама за популарност и слава?! За да ме гледаат на ТВ?! Ни хендџоб не би пружила.
:pos:
Сериозно, прво не сум нешто луда за тоа да станам славна. Во популарноста единствена добра работа што ја гледам е богатството. А можам да бидам богата и без да бидам славна. :icon_lol:
Второ, не сметам дека сите жени успеале во животот само преку „од кур на кур“ процесот. Има и такви што пробале на „потешкиот„ начин, со сопствена пот. Иако се ретки.
И трето, ја мразам Парис Хилтон. :pos:
Дефинитивно се согласувам со тебе за првото!!!!Донегде и со второто ама со третото не :):) баш ја сакам Парис Хилтон иако е малце лигава :smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom